Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQMi ho taky bude mít na 2 zimy a určitě občas využijeme i tu třetí, kdy už nám bude 2,5 roku, ale tam už se budeme snažit hodně capat pěšky
. Uvidíme, jak to bude, on si to člověk nějak nalajnuje a nakonec je to jinak
.
Jo jo uvidíme, co nám ty naše zlatíčka přichystají za překvapení ![]()
Jitko, tak třeba využiješ dvě zimy třetí a pak na ještě jedno mimčo další dvě zimy
![]()
kamak píše:
Jitko, tak třeba využiješ dvě zimy třetí a pak na ještě jedno mimčo další dvě zimy![]()
![]()
![]()
Ha, ha tak to jsi mě pobavila
. Já už žádnýho obříka rodit nejdu, což ten prorod, to snad jěště
, ale odtahat to těch 9 měsíců byl pro mě fakt očistec. Měla jsem fakt obří břicha, takže já už to nechám mladším ročníkům
.
Holky nestrašte mě obříkama…jsem dost útlá a už takhle nechápu, jak se tam to moje miminko může vejít
a co teprve v 9.měsíci…teď jsem v šestým.
Roomci mi tě nestrašíme, každý to má jinak a já prostě rodím obříky
a jěště ke všemu jsem měla obě břicha strašně dopředu
. Říkej si prodily jiné, tak já porodím taky a neboj to dáš s přehledm
.
Tak mě už taky straší že mimi bude 4kylový, no jo když maminka vážila 4,5 haha
Nejsem nejmenší tak z toho strach nemám..Ve 32tt jsme měli 2,317 takže prej veliký, no nevím…Ted jsem 36tt a váhu neznám,ale já za měsíc přibrala 4kg, takže mimi určitě taky něco nabralo..Já už se těším že budu vozit, jako hrdá maminka, a ještě s kočárkem kterej tady nikdo nemá ![]()
Pelucita, koukám, že budeš vozit hezky na Vánoce
Kdy máš termín?
No nepředpokládám, že bych měla velké mimi, ale ještě nemám za sebou test na cukrovku a ta může mé mínění změnit ![]()
Jojo termín mám přesně 24.12,ale já tajně doufám že to bude trošičku dřív a u stromečku už budeme tři
Vozit budu jako děs, strašně se těším na mimi a na kočárek, jestli mě nesklame a budu spokojená, hlavně mimi… ![]()
Zítra objednávám kočár, když nevidím na malého
dneska jsem nadávala jak špaček, ani snopel jsem mu nemohla utřít ![]()
Prosím, jaké je rozpětí zadních kol? v cm prosím ![]()
Pelucita, tak to by byla nádhera, kdybyste už byli tří u stromečku… Já jsem narozená dva dny před Štědrým dnem ![]()
Hlavně aby napadl sníh (teda mohl by až v tom prosinci), abyste mi mohli poreferovat, jak se jezdí ![]()
Jo to mě taky napadá, že chudinka mimísek to bude mít dohromady, vánoce a narozky,ale třeba vydrží až do ledna, já teda doufám že ne…
Jinak už nejsi střelec že ne? No a i když napadne sníh tak tady u nás nic, žiju ve španěl a ne na horách, takže máme krásnou slunečnou zimu, sice je chladno,ale normálně nesněží
Takže já budu moct posoudit jen na suchým a deštivým povrchu ![]()
Ne ne, nikdy jsem o narozeniny nebyla ochuzena…vždy mi všichni přáli 22.12., mělo to výhodu, že najednou jsem měla strááášně moc dárků v jednom týdnu, což jsem jako dítě patřičně ocenila
Navíc se 22.12. šlo vždy naposled před Vánocemi do školy, takže se na moje narozeniny každý těšil ![]()
Jo a už jsem kozoroh…manžel taky a považuji to za nejideálnější znamení ![]()
Jinak my s manžou si svátky, narozeniny + Vánoce „odbydeme“ od konce listopadu do poloviny ledna…takhle hezky jsme se „našli“ ![]()