Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQA jěště jedna s boudou. Nožičky má tak akorát na tu kovovou konstrukci, takže s nánožníkem úplně v pohodě
.
Příspěvek upraven 23.11.11 v 16:14
Podle mě taky dobrý
. Každý si musí uvědomit co od kočárku chce, ale za mě prostoru tak akorát
. Stejně ve dvou letech ti v kočárku bude spát minimálně a taky už hodně chodí pěšky. Jinak kamarádka má teď na zimu půjčený takový ten obyčejný Deltim s kovovým košíkem dole a ta sportovní sedačka je tak zhruba stejně široká, akorát je delší
a podvozek je podstatně výšší a masivnější
.
A nemá hlavu až u té stříšky?
Abych to nekoupila a ve dvou to měl malé, ale zase pravda, to ho můžu narvat do toho kočáru X3, pokud je větší…
Už jsem našla tu clonu
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
To vypadá hezky, že? ![]()
Ono to vypadá, že má hlavu až u stříšky, ale byla tam tak 5cm jěště rezerva. Ona stříška je nízká, ale zase aspoň chrání. Nám třeba bude 2,5 roku v zimě a asi už nebudme tolik jezdit a na jaře doufám, že už vytáhneme motorku nebo kolo. Uvidíme jak bude akční, ale jelikož mám děti narozené ve stejný den, tak to posuzuju jak to bylo s klukem.
Koukni třeba na tohle video na Jané Slalom Reserved, tam mají v kočárku 9 měsíční dítě a je tam docela natěsno a tu střísku to nebude mí o moc vyšší: http://www.youtube.com/watch?…
kamak píše:
Už jsem našla tu clonu
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
To vypadá hezky, že?
Super, myslím že tam koupím jěště nějáký ten pultík a tašku na pláštěnku
.
kamak píše:
Ty je máš ve stejný den? A to se Ti jak povedlo
Já ani nevím, ale obě děti mám vyvolávané, protože to byli obříci
. Kluk měl 4005 g a 52 cm a holka 4330 g a 52 cm. No já jsem dorodila
! Holka měla být v květnu, ale prostě se to povedlo až na červen a kluka jsme si pořídili o svatební noci
. Se směju že mám mezi dětma 5 let a 33 minut.
prima doplnky
jenze cerne
me by se ta krytka na strisku na leto libila radsi v jine barve..ta cerna podle me moc pritahuje slunce..co vy na to?
Pihata píše:
prima doplnkyjenze cerne
me by se ta krytka na strisku na leto libila radsi v jine barve..ta cerna podle me moc pritahuje slunce..co vy na to?
Určitě by jsi se s pani dohodala i na jiné barvě, ta černá je ale univrzální
a takový kousek černé už toho sluníčka moc nepřitáhne
.
Jé holky stříška dobrá, jen se mi zdá 200kč docela dost, zkusím si jí ušít podle tý fotky..určitě to není těžšky..Jinak foto mimi v kočárku super, myslím min.do 2 let se do sportáku vejde, tyhle kočárky jsou ok
veliký a prostorný ![]()
pelucita píše:
Jé holky stříška dobrá, jen se mi zdá 200kč docela dost, zkusím si jí ušít podle tý fotky..určitě to není těžšky..Jinak foto mimi v kočárku super, myslím min.do 2 let se do sportáku vejde, tyhle kočárky jsou okveliký a prostorný
Tak já jsem na šití levá, takže mě nezbyde nic jiného než si to nechat ušít. Možná bych jěště mohla říc kamarádce, ta je v oboru vyučená, ale asi ji tím nebudu zatěžovat
. Jěště uvidím, pořád do jara je času dost
.
My ve sporťáku budem muset být 2 zimy, tak doufám, že tu druhou to zvládnem
Ale jak vidím u kamarádky-má 2letého kloučka a v kočárku jí moc času opravdu netráví
to je pořád nahoru, dolu, nahoru, dolu ![]()
To je úžasný, že se děti narodily ve stejný den-jen škoda té půlhodinky ![]()