Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQjitka0705 píše:Pihata píše:Je to v tom kočárku jenom položené, docela mě mrzí, že nejdou odepnout pásy, ale mám je zastrčené jakoby podél hlavy pod nánožníkem, aby malá ležela na rovině. Až je budu potřebovat, tak jí je zapojím, ale zatím mi přijde zbytečné jí pásat, stejně se ve fusaku a nánožníku ani nehne. Nádherně tam ten nánožník drží a má výhodu, že se dá zvednou za hlavičkou a v mrazech se boudička více zateplý
Jitka - ty jo mala je nadherna
prosimte a jak tam davas ten nanoznik?strci se cela ta konstrukce do toho nanozniku nebo se to dava jen jakoby nahoru?.
Jity, a prosimte mohla bych te poprosit jestli by to neslo lip nafotit jak se to tam dava ten nanoznik?
Uprimne se priznam, ja jsem na to nedosla ![]()
Jitko, díky moc
Vleze se tam v pohodě i větší dítě? Dvouleťák?
Holky, malý mi už malý nevydrží v korbě. Bude mít 8 měsíců, tak co se divím, že
No už tam je tak tak v té kombinéze a je z toho taky krutě nervozní ![]()
Kamak,tak to ještě vydržel hodně dlouho ![]()
Nutkani, děkuji za info…to co píšeš je asi ideál
Ale já asi budu hledět na sporťák, ten se přece jenom využije víc. Já nevim, proč ty nové verze u Jané dělají tam malé… ![]()
Taky by mě zajímalo jestli se do XQ vejde v pohodě „průměrné“ dvouleté dítě. Samozřejmě asi ne na spinkání.
Určitě se tam vejde 2 leté dítě, ale to už stejně musíš počítat, že ti bude spát jednou denně. Když si bude chtít dáchnou, tak to s přehledm zvládne i v kočárku, už si pokrčí nožičky a nebo náš mladej spával na boku
.
Posílám fotky jak tam vkládám nánožník a fusak.
1. Takhle dávám za hlavu pásy
.
4. Zapnutý fusak. Pokud máš emitexový fusak, tak ho na malé dítě skrátíš o tu přídavnou část na nožičky. V případě, že už ji tam budeš potřebovat, tak budeš muset podle mě odendat z nánožníku tu část co je za hlavičkou
.
Ty jo uplně podrobný, super..Já nemám fusak, budu používat jenom ten nánožník a nebo fusak do korbičky od x landeru, tan co je u něj originál, tady zima není tak krutá a nesněží
Mimi oblíknu do kombinézky deku a fusak a hotovo ne?Si mylsím že to stačí..Jo holky u Xlandera mám slídu, pláštěnku,ale nekoukla jsem si je na sporták nebo na korbu,a kočárek je opět zabalenej
máte ho některá??
Jitko, parádně nafocené
Znovu se kochám, jak krásný kočárek máme
Ta fialová je prostě dokonalá ![]()
Pláštěnku na sporťák jsem originál žádnou neviděla, paní v obchodě mi jednu univerzální doporučila, ale zjistila jsem, že na kočárek nijak extra nepasuje. A to byla docela drahá
Nejlíp mi na něj sedí originál Jané
Nemůžu si pomoc, ale ta jejich pláštěnka je prostě dooost vychytaná a perfektně mi seděla i třeba na golfky Moon Buggy Kiss ![]()
Takže tomu mám rozumět že ta pláštěnka je na sporták??Já mám doma tu trojkombi., posílali mi jí domu, takže jsem nic neměla ani ošahanýho ani vyzkoušenýho, jen při rozbalení jsem viděla že tam je ale nevím jeslti je na korbu nebo na sporták… ![]()
Takže tomu mám rozumět že ta pláštěnka je na sporták??Já mám doma tu trojkombi., posílali mi jí domu, takže jsem nic neměla ani ošahanýho ani vyzkoušenýho, jen při rozbalení jsem viděla že tam je ale nevím jeslti je na korbu nebo na sporták… ![]()
pelucita píše:
Takže tomu mám rozumět že ta pláštěnka je na sporták??Já mám doma tu trojkombi., posílali mi jí domu, takže jsem nic neměla ani ošahanýho ani vyzkoušenýho, jen při rozbalení jsem viděla že tam je ale nevím jeslti je na korbu nebo na sporták…
Já si myslím, že budeš mít pláštěnku na korbu
…ale jen střílím. Mě paní tvrdila, že originál není, neexistuje, tak nevím
Možná ti přibalili originál pláštěnku na sporťák, ale na nějaký jiný typ. Škoda, že to máš zabalené, by mě fakt zajímalo, co ti to vlastně přibalili ![]()
Taky si mylslím, že to bude na korbu. Já to tak u prvního kočárku měla.
Zrovna včera trochu poprchávalo a tak jem premýšlela, že budu muset dojet koupit pláštěnku.
V dětský ráji mají originál na QX, ale vypadá příšerně. Najdete to tady: http://www.detskyraj.cz/…partner-plus.
A tady stránka na neoriginál: http://www.detskyraj.cz/…-plastenka-2