Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13679
22.11.11 16:42

Ježiš ta originální pláštěnka vypadá fakt šíleně…co to vymysleli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.11.11 16:57

Taky jsem na to koukala, to by jeden brečel :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.11.11 16:58

no tak to je opravdu katastrofa :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
22.11.11 17:16

Jitka - pekny, dekuji moc :) to se tam jen tak vlozi jo :D ja koumala jak to tam pripevnit nebo co :D

Pelucita - to je stopro plastenka na korbicku, je automaticky dodavana ke korbicce, a mela by se balit do malicke tasticky (vypada jako ledvinka) co je zavesena na predni strane korbicky, abys ji mela vzdy po ruce, stejne je to i se sitkou.

u sitky mi trvalo nez jsem dosla na to jakym zpusobem se pripevnuje, tak kdyztak pisnete :)

jo a Pelucita, proc jsi nechtela videt kocarek pri prevziti v obchode?? museji to prece zkontrolovat jestli vsechno pasuje, jestli poslali vsechny dily a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.11.11 19:54

Já to tam mám zatím jenom vložené, ale až bude malá sedět, tak tím protáhnu pásy, abych jí mohla připoutat :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
22.11.11 19:56

Holky, které mají tento kočárek, jak by to bylo s tím dvouleťákem? Vleze tam průměrné dvouleté dítě? :think: malého musím už dát do sporťáku, takže mi šikne tato informace a pak objednávám :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
22.11.11 20:34

Pihata,aha, tak to jo, ta taštička tam byla taky, tak ok, ale píšeš že je na korbičku a holky tady ukazujou pláštěnku na sporták, tak jsem z toho jelen :roll: Takže ta co dodávaj je na korbičku a dá se doobědnat ta na sporták, rozumím tomu dobře?!Tu moskytiéru jsem taky viděla,ale nezkoušela..Nejde o to že bych to před odebráním nechtěla vidět,ale o to, že jsem objednávala na internetu, a pak mi mamča přivezla všechno ještě v krabici letadlem, žiju ve španěl… :lol: Takže to byl risk,ale vyšel, jen o deštník jsem přišla, vytáhli mi ho na letišti a nenávratně zmizel :? ale neva, stejně je prej k ničemu…jestli bude za potřebí tak ho dokoupím, vy ho používáte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.11.11 21:05

Kamak, tak já doufám, že jo! Jestli se uvidím s kamarádkou, ta má 2 leté dítě, tak ho zkusím vyfotit a poslat ti to :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.11.11 21:07
pelucita píše:
Pihata,aha, tak to jo, ta taštička tam byla taky, tak ok, ale píšeš že je na korbičku a holky tady ukazujou pláštěnku na sporták, tak jsem z toho jelen :roll: Takže ta co dodávaj je na korbičku a dá se doobědnat ta na sporták, rozumím tomu dobře?!Tu moskytiéru jsem taky viděla,ale nezkoušela..Nejde o to že bych to před odebráním nechtěla vidět,ale o to, že jsem objednávala na internetu, a pak mi mamča přivezla všechno ještě v krabici letadlem, žiju ve španěl… :lol: Takže to byl risk,ale vyšel, jen o deštník jsem přišla, vytáhli mi ho na letišti a nenávratně zmizel :? ale neva, stejně je prej k ničemu…jestli bude za potřebí tak ho dokoupím, vy ho používáte??

Slunečník nepoužívám a nebudu ho ani pořizovat, možná že ty by jsi ho ale ve Španělsku užila :palec: . Jinak pláštěnka na sporťák se musí doobjednat :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
22.11.11 21:36

Jitko, díky! Mohla bys ji potkat třeba zítra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
22.11.11 21:52

ahojky omlouvám se že píšu,máme teda sice model před tím to kočárkem ale nějak si nedovedu představit ve sporťáku 2letý dítě ani by si tam snad nemohl lehnout.malýmu je 13měs.a zádová opěrka je tip top,nožičky máme taky tak akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
23.11.11 07:21

Peluci - jo taktooo, no ve Spanelsku..taky bych si dala rict :lol:
holky tady sice ukazovaly plastenku na sportak, ale v baliku je dodavana plastenka automaticky pouze na hlubokou korbicku. Presne jak pises, na sportak musis plastenku doobjednat, ale ty originalni nejsou vubec pekne :? uvidime, ja budu plastenku na sportak resit az tak v kvetnu.. a slunecnik, no uvidis, me se to zda neprakticke, takze jsem ho neobjednavala, hodlame s kocarkem trajdat po lesich a v ruznych terenech takze slunecnik by mi fakt zavazel.
Navic boudicka se mi zda u sportaku uzasna, jde roztahnout do hodne velke plochy nad kocarkem,takze bude zastinovat velkou plochu :potlesk:
(tohle mi napriklad chybelo u jinych kocarku pri vyberu)
jediny problem bych videla ve slide nahore boudicky (takove to okenko)
to se bude holt muset necim zadelat kdyz bude moc parit slunicko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
23.11.11 08:16

JanysekP-Mohla bys dát prosím foto malého v tom sporťáku? Prosím prosím…Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
23.11.11 08:48

No taky jsem zvědavá na foto s 2letým dítětem.
Mi přijde, že dnes výrobci preferují parametr-snadné rychlé skládání, ale že se tam dítě nevejde, to neřeší… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
23.11.11 10:41

Posílám slíbené fotečky s 2-letým dítkem. Má cca 14-15 kg a je to normálně veliké dítě, těžko posoudit, každý má to dítko jinak veliké :nevim: .
Jinak kvalita je na prd, protože je to focené na telefonu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí