Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13679
18.11.11 12:11

Jitka, asi ne…žádnou maminku 2 dětí z PE osobně neznám :-D Ve středu jsem se byla podívat na kočárky do obchodu u náměstí…a to byl teda výběr, že jsem znechuceně během 10 vteřin odešla :mrgreen: Asi fakt budem muset jet do Phy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.11.11 12:48
roomci píše:
Nutkani, a jak moc jsi byla spokojena s Hartan Topline X? Také nad ním uvažuju, ale nějak mě nenadchly jejich barvy… :think: Také se u X-landeru bojím, co bude dělat ve sněhu, bydlíme na vysočině, kde ho máme docela hromady :mrgreen:

Já mám starší verzi, ale liší se jen v některých detailech a je skvělej. Náš tatínek si ho hned oblíbil a nedá na něj dopustit. U mě je problém design, je to na mě moc hranatý, neforemný a né příliš vzhledný kočárek :nevim: Vzhledově mi připomíná polské tanky. Dodám foto pro představu, jaký model mám já. Ale vlastnosti má fakt suprové, skvělá brzda, přehazovací rukojeť, bombácké odpružení s regulací, super polohování stříšky, polohování madla, teleskopické vysouvání nožiček, no je toho hodně … na vše si teď nevzpomenu. Pro mě ideální kočárek do lesa a do přírody :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.11.11 12:49
roomci píše:
Jitka, asi ne…žádnou maminku 2 dětí z PE osobně neznám :-D Ve středu jsem se byla podívat na kočárky do obchodu u náměstí…a to byl teda výběr, že jsem znechuceně během 10 vteřin odešla :mrgreen: Asi fakt budem muset jet do Phy.

Ono se dá u Forejtů domluvit na objednání čehokoliv. Původně jsem si tam chtěla XQ objednat, ale pak jsem to změnila na Coletto. Když jsem se později rozhodla koupit XQ, tak už jsem to vzala přes Dětský ráj. Hned jsem odzkoušela reklamace a fakt to funguje :palec: . Jinak mají ho v Jihlavě v Cityparku, v hračkárně Pompo. Jenom ho tam mají za cca 9.500,– bez tašky, vydřiduši. Tak až mě potkáš s fialovým XQ, tak se klidně přihlaš, ráda tě poznám :mrgreen: . Jěště se klidně jeďte podívat do Jihlavy do Lovelybaby (obchodní dům Krystal-pod hřbitovem). Mají internetové stránky a docela slušný výběr kočárků :palec: (osobně jsem tam ale nebyla :-( ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
18.11.11 13:02

Nutkani, díky za info :palec: fakt mě s tímhle kočárkem nahlodáváš :mrgreen:

Jitka, já teď po maminkách s kočárkama zírám, jak prdlá. Když jedem s manželem autem po městě, tak na něj pokřikuju ať se lépe dívá po značkách :mrgreen: Já jsem totiž trochu nasleplá a na dálku nevidím nic :mrgreen:
Už koukám na to Lovelybaby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.11.11 13:07

No jo, ale v Pejru neni na co moc koukat. To je samý Camarelo Q12 nebo DorJan Dannysport :mrgreen: . Nejde se pár suprových kočárků, ale ty jsou mimo mojí cenovou relaci :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
18.11.11 13:14

To máš pravdu…není na co koukat…když vidím některé maminy s čím jsou schopny vyjet :roll: Švagrová mě pořád nutí do Jane, básní o něm jak o nejlepším kočárku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.11.11 13:24
roomci píše:
To máš pravdu…není na co koukat…když vidím některé maminy s čím jsou schopny vyjet :roll: Švagrová mě pořád nutí do Jane, básní o něm jak o nejlepším kočárku… :think:

Já jsem ho měla na kluka, byl super, ale taky mi praskal slída na boudě, vyšisovala se barva a cvakal brzdička. Tu mi následně u Forejtů opravili, protože jsem ho objednávala tam. Neni špatný, ale ten nový tip má strašně malou sportovní sedačku. Je to spíš o tom kolik do toho chceš vrazit peněz :nevim: . Nevím, jestli vybíráš první kočár, ale fakt důležitá je váha, protože v těch našich kopcích ce rvát s těžkým kočárem, nic moc :mrgreen: . Já bych třebna osobně nekoupila přehazovací rukojeť, protože když ji přehodíš, tak ze změní těžiště a u většiny koučárků je ta jízda pak opravdu těžká :nevim: . Je to ale o názoru, protože někomu to zase vyhovuje :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
18.11.11 13:27

Roomci, takže už to nebude XQ? :wink:

Jitko, jsem se dívala a v dětském ráji mají ten partner plus. jak to teda funguje? Bezplatně se dá odeslat kočár na reklamaci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.11.11 13:33

Já jsem po 5-ti dench zjistila, že mám prasklou konstrukci na sedačce. V pondělí jsem tam volala a jelikož neměli mojí barvu na skladě, tak jí objednávali od výrobce. Měli to na skladě v úterý a hned ve středu mi to poslali přepravní službou, dneska to dorazilo a hned odvezli tu poškozenou sedačku. Bylo to kus za kus, ale nevím jak by se to řešilo pokud by byl kočárek déle ježděný. Podle mě by ti poslali náhradní kočárek a ty by jsi zaslala ten poškozený. Po vyřízení reklamace by se to zase otočilo. Kadopádně to funguje. Nemusíš nikam chodit a přepravní služba ti to doveze a odveze. Na vyřízení jsou v Dětským ráji v pohodě, fakt super jednání :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.11.11 13:34
jitka0705 píše:
roomci píše:
To máš pravdu…není na co koukat…když vidím některé maminy s čím jsou schopny vyjet :roll: Švagrová mě pořád nutí do Jane, básní o něm jak o nejlepším kočárku… :think:
Já jsem ho měla na kluka, byl super, ale taky mi praskal slída na boudě, vyšisovala se barva a cvakal brzdička. Tu mi následně u Forejtů opravili, protože jsem ho objednávala tam. Neni špatný, ale ten nový tip má strašně malou sportovní sedačku. Je to spíš o tom kolik do toho chceš vrazit peněz :nevim: . Nevím, jestli vybíráš první kočár, ale fakt důležitá je váha, protože v těch našich kopcích ce rvát s těžkým kočárem, nic moc :mrgreen: . Já bych třebna osobně nekoupila přehazovací rukojeť, protože když ji přehodíš, tak ze změní těžiště a u většiny koučárků je ta jízda pak opravdu těžká :nevim: . Je to ale o názoru, protože někomu to zase vyhovuje :think: .

Třeba u Hartanu Topline X přehazování rukojeti nemá žádný vliv na jízdní vlastnosti, je ten kočárek udělaný tak, že ani nepoznáš, jak vlastně původně má být :lol: Krom přehazování rokojeti lze i otočit jen tu sportovní sedačku, stejně jako u XQ.

Janéčko je fakt třída, ale má také své muchy :-? Ale jejich neuvěřitelný travelsystém mě zatím neustále přesvědčuje o tom, že pro mimi od narození shruba do 8 měsíců je zatím tím nejlepším kočárkem. Je fakt, že u některých modelů se potahy docela šisují, ale to je u více kočárků. Já svoje milované Janéčko neprodala a teď se na něj těší miminko mojí sestry :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
18.11.11 13:40

Vybíráme první kočárek na první dítko. Že by mi úplně nezáleželo na penězích to tvrdit nemůžu :mrgreen: Ale cena není hlavní parametr, podle kterého bych se rozhodovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.11.11 17:52
roomci píše:
Vybíráme první kočárek na první dítko. Že by mi úplně nezáleželo na penězích to tvrdit nemůžu :mrgreen: Ale cena není hlavní parametr, podle kterého bych se rozhodovala.

Tak uvidíš, jak se rozhodneš, ale zatím jsem z XQ nadšená :mrgreen: . Zkus třeba jěště kouknou na PegPerego GT3, ten taky neni špatný :palec: . Neboj než kočár koupíš, tak to jistě jěště několikrát změníš a budeš znát skoro všechny značky co jsou na trhu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
18.11.11 18:47

A ty přední kolečka se ojíždí? Jsou tam dírky po šutrech a tak?

Jitko, mohla bys to přední kolo vyfotit jak vypadá po pár měsících prosím Tě? :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.11.11 07:17

To bych mohla, ale mám kočárec cca 10 dní. Je ale gumové ne pěnové a tak tam žádné kamínky nejsou. Klidně ti ho vyfotím, ale já fakt jezdím s kočárkem chvilku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
19.11.11 09:18

kamak: my měli verzi s vzorkem na kolečkách - ten se sjel a nějaké malé dírky od kamínků tam po půl roce používání také byly, holt je to plast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí