Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13679
16.11.11 21:19

Pihata, jé díky za info, ale my budem v březnu rodit, takže už by to něco na ten březen chtělo :lol: proč nemají novinky od ledna??? Takhle koupím starší verzi a nová bude určitě vychytanější, jéééé :roll:

Kamak, kočárek jsem ještě neviděla naživo, takže ho nechci objednávat z netu aniž bych si ho ošahala… K tomu se dostanu až tak v tom lednu, protože mi teď manžel na 14 dní odlétá a sama jet nechci… a pak to hrotit před Vánoci…

Nataša, díky za info. Ten Hartan se mi líbí, ale ta váha mě fakt odrazuje…jsem drobná a máme to tu samý kopec, tak abych to potom neměla jako posilovnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.11.11 22:37

roomci, v březnu má být zbrusu nový xlander, kombinace XA/XQ. resp. otočný sedák, a nafukovací kola. údajně by měl mít to lepší z obou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
16.11.11 23:07

Jééé to je nádhera to by se mě taky líbilo, to bylo to jediný co bych vytkla z Xq, ty plastik.kola,ale už ho mám doma a do března čekat nemužu mimi už klepe na dveře :potlesk: Já jsem za něj tak ráda, snad pak se osvěčí v provozu, mám zelenej, a je pěknej i když jsem z tý barvy měla strach :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
17.11.11 06:53

Ach, moment, takže v březnu bude otočný sedák a nafukovací všechna 4 kola???

Ješis marjáááá, to bych chtěla 8-o 8-o 8-o

Jenžě do března daleko a 5 měsíců na malého bych neviděla. Do prdelky, tak by se mi ten kočár líbil :jazyk: Všechna nafukovací kola jsou boží.

Já mám strach z toho sněhu, i když to můžu vytáhnout X3, že :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
17.11.11 06:53
pelucita píše:
Jééé to je nádhera to by se mě taky líbilo, to bylo to jediný co bych vytkla z Xq, ty plastik.kola,ale už ho mám doma a do března čekat nemužu mimi už klepe na dveře :potlesk: Já jsem za něj tak ráda, snad pak se osvěčí v provozu, mám zelenej, a je pěknej i když jsem z tý barvy měla strach :huban:

Nechceš hodit foto? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
17.11.11 08:13

Tak že by se v březnu zrodil kočárek-ideál? :lol: Ale čekat až tak na doraz, co myslíte :think: Termín mám 24.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.11.11 10:47

no jo, zatím ho prý představili na té výstavě co byla v praze někdy v říjnu. ale já ho neviděla. prý by měl mít lepší o obou, ale to člověk nikdy neví,..
někdo říká duben, jiný březen, já bych asi čekala do poslední chvíle a pak kdyžtak, XQ má třeba dětský ráj stále na skladě..
jsou v tom programu partner plus, což je dobrý,.. třeba náhradní kočár pro případ reklamace a tak..

kamak - já myslím, že v tvém případě bych si koupila XQ, když bude sníh, vždycky můžeš použít X3, ta je určo nejlepší do sněhu. a na jaře uvidíš..
když bude fakt tak dobrý, tak můžeš oba prodat a kpoupit si ten nový, ne? 8-)
určitě bych nečekala na něco co jsme ani neviděli, a nemohla proto vozit protisměru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
17.11.11 11:22

Natasa - souhlasim

Roomci - toto je tezko rict, kdyz jsi tak na hrane ty jo :think: je to risk, to je fakt..

skoda ze to nedali driv, vazne, taky by me to moooc zajimalo, od rijna nemeli nikde XQ v urcitych barvach (treba v arcticu, ktery jsem chtela ja) a rekli mi pockejte si do brezna..to malem jsem omdlivala u telefonu…

ten interval mezi tim kdy stahli starsi verze a nez budou mit nove verze je teda okolo pul roku a to mi prijde jako velka nezodpovednost od vyrobce! spatny marketingovy tah..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.11.11 15:56
Nataša píše:
roomci, v březnu má být zbrusu nový xlander, kombinace XA/XQ. resp. otočný sedák, a nafukovací kola. údajně by měl mít to lepší z obou..

Týjo, že by dorazil na trh fakt dokonalý kočár :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
17.11.11 16:09

No já čekat nebudu, to pro mě nemá cenu.

Ale někde jsem tady četla, že někdo chtěl ten nový XQ a měl být v březnu a nakonec byl v květnu nebo co. Tak snad se to nestane někomu, kdo ho chce na březen a zase nebude :roll:

A barvu asi vezmu volcano, jestli bude. Sice takový mám i X3, ale ty barvy se mi nějak moc nelíbí a šedý mi přijde moc tmavý, i když vím, že můžu měnit ty vložky. Líbí se mi ten světle šeý, ale i já jsem děsné prae, takže jsem soudná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
17.11.11 16:09
jitka0705 píše:
Nataša píše:
Týjo, že by dorazil na trh fakt dokonalý kočár :mrgreen: ?

No, jestli fakt s takovým kočárem vylezou na trh, tak jim asi ženské utrhnou ruce 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
17.11.11 17:04

Myslím, že oni tam zase něco spackaj, nemůžou přece přijít s ideálem…to by bylo moc jednoduché :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.11.11 17:25
roomci píše:
Myslím, že oni tam zase něco spackaj, nemůžou přece přijít s ideálem…to by bylo moc jednoduché :lol:
:potlesk: tak tak, bohužel pro nás :zed:
bane, nevýhodou Xlanderů zůstávají malé korby, a neodpružení. ale možná to bude dokonalý xlander :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
17.11.11 17:29

Nataša, :palec: dokonalý X-lander, ale ne dokonalý kočárek…
Doufám, že malou korbičku nebudu muset řešit, když se nám maličký narodí v březnu. Na podzim budem přecházet na sporťák. Předpokládám, že nebudeme mít obříka…já měřím 160cm a manžel 180cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
17.11.11 18:14
roomci píše:
Nataša, :palec: dokonalý X-lander, ale ne dokonalý kočárek…
Doufám, že malou korbičku nebudu muset řešit, když se nám maličký narodí v březnu. Na podzim budem přecházet na sporťák. Předpokládám, že nebudeme mít obříka…já měřím 160cm a manžel 180cm :mrgreen:

Já rodila v dubnu a malého mám stále v korbě. Chci na něho vidět :mrgreen: a zatím to má tak tak, i když trošku skrčené nohy v kombinéze, ale nestežoval si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí