Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQPihata, jé díky za info, ale my budem v březnu rodit, takže už by to něco na ten březen chtělo
proč nemají novinky od ledna??? Takhle koupím starší verzi a nová bude určitě vychytanější, jéééé ![]()
Kamak, kočárek jsem ještě neviděla naživo, takže ho nechci objednávat z netu aniž bych si ho ošahala… K tomu se dostanu až tak v tom lednu, protože mi teď manžel na 14 dní odlétá a sama jet nechci… a pak to hrotit před Vánoci…
Nataša, díky za info. Ten Hartan se mi líbí, ale ta váha mě fakt odrazuje…jsem drobná a máme to tu samý kopec, tak abych to potom neměla jako posilovnu ![]()
roomci, v březnu má být zbrusu nový xlander, kombinace XA/XQ. resp. otočný sedák, a nafukovací kola. údajně by měl mít to lepší z obou..
Jééé to je nádhera to by se mě taky líbilo, to bylo to jediný co bych vytkla z Xq, ty plastik.kola,ale už ho mám doma a do března čekat nemužu mimi už klepe na dveře
Já jsem za něj tak ráda, snad pak se osvěčí v provozu, mám zelenej, a je pěknej i když jsem z tý barvy měla strach ![]()
Ach, moment, takže v březnu bude otočný sedák a nafukovací všechna 4 kola???
Ješis marjáááá, to bych chtěla
![]()
Jenžě do března daleko a 5 měsíců na malého bych neviděla. Do prdelky, tak by se mi ten kočár líbil
Všechna nafukovací kola jsou boží.
Já mám strach z toho sněhu, i když to můžu vytáhnout X3, že ![]()
pelucita píše:
Jééé to je nádhera to by se mě taky líbilo, to bylo to jediný co bych vytkla z Xq, ty plastik.kola,ale už ho mám doma a do března čekat nemužu mimi už klepe na dveřeJá jsem za něj tak ráda, snad pak se osvěčí v provozu, mám zelenej, a je pěknej i když jsem z tý barvy měla strach
Nechceš hodit foto? ![]()
Tak že by se v březnu zrodil kočárek-ideál?
Ale čekat až tak na doraz, co myslíte
Termín mám 24.3.
no jo, zatím ho prý představili na té výstavě co byla v praze někdy v říjnu. ale já ho neviděla. prý by měl mít lepší o obou, ale to člověk nikdy neví,..
někdo říká duben, jiný březen, já bych asi čekala do poslední chvíle a pak kdyžtak, XQ má třeba dětský ráj stále na skladě..
jsou v tom programu partner plus, což je dobrý,.. třeba náhradní kočár pro případ reklamace a tak..
kamak - já myslím, že v tvém případě bych si koupila XQ, když bude sníh, vždycky můžeš použít X3, ta je určo nejlepší do sněhu. a na jaře uvidíš..
když bude fakt tak dobrý, tak můžeš oba prodat a kpoupit si ten nový, ne? ![]()
určitě bych nečekala na něco co jsme ani neviděli, a nemohla proto vozit protisměru..
Natasa - souhlasim
Roomci - toto je tezko rict, kdyz jsi tak na hrane ty jo
je to risk, to je fakt..
skoda ze to nedali driv, vazne, taky by me to moooc zajimalo, od rijna nemeli nikde XQ v urcitych barvach (treba v arcticu, ktery jsem chtela ja) a rekli mi pockejte si do brezna..to malem jsem omdlivala u telefonu…
ten interval mezi tim kdy stahli starsi verze a nez budou mit nove verze je teda okolo pul roku a to mi prijde jako velka nezodpovednost od vyrobce! spatny marketingovy tah..
Nataša píše:
roomci, v březnu má být zbrusu nový xlander, kombinace XA/XQ. resp. otočný sedák, a nafukovací kola. údajně by měl mít to lepší z obou..
Týjo, že by dorazil na trh fakt dokonalý kočár
?
No já čekat nebudu, to pro mě nemá cenu.
Ale někde jsem tady četla, že někdo chtěl ten nový XQ a měl být v březnu a nakonec byl v květnu nebo co. Tak snad se to nestane někomu, kdo ho chce na březen a zase nebude ![]()
A barvu asi vezmu volcano, jestli bude. Sice takový mám i X3, ale ty barvy se mi nějak moc nelíbí a šedý mi přijde moc tmavý, i když vím, že můžu měnit ty vložky. Líbí se mi ten světle šeý, ale i já jsem děsné prae, takže jsem soudná ![]()
jitka0705 píše:Nataša píše:Týjo, že by dorazil na trh fakt dokonalý kočár
roomci, v březnu má být zbrusu nový xlander, kombinace XA/XQ. resp. otočný sedák, a nafukovací kola. údajně by měl mít to lepší z obou..?
No, jestli fakt s takovým kočárem vylezou na trh, tak jim asi ženské utrhnou ruce ![]()
Myslím, že oni tam zase něco spackaj, nemůžou přece přijít s ideálem…to by bylo moc jednoduché ![]()
roomci píše:
Myslím, že oni tam zase něco spackaj, nemůžou přece přijít s ideálem…to by bylo moc jednoduché
Nataša,
dokonalý X-lander, ale ne dokonalý kočárek…
Doufám, že malou korbičku nebudu muset řešit, když se nám maličký narodí v březnu. Na podzim budem přecházet na sporťák. Předpokládám, že nebudeme mít obříka…já měřím 160cm a manžel 180cm ![]()
roomci píše:
Nataša,dokonalý X-lander, ale ne dokonalý kočárek…
Doufám, že malou korbičku nebudu muset řešit, když se nám maličký narodí v březnu. Na podzim budem přecházet na sporťák. Předpokládám, že nebudeme mít obříka…já měřím 160cm a manžel 180cm
Já rodila v dubnu a malého mám stále v korbě. Chci na něho vidět
a zatím to má tak tak, i když trošku skrčené nohy v kombinéze, ale nestežoval si
![]()