Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
9.10.11 23:04
TerkaBaterka píše:
A ta autosedačka by měla být bezpečná, vid? Četla jsem že má nějaký certifikát, takže prošla testy. Snad teda nebude potřeba kupovat Maxi Cosi či Römer!
Tak at vám dobře slouží. :) Já ještě uvidím, co nakonec jednou vyberu.
A kdy to čekáte? :)

já si hlavně mylsím že v dnešní době jsou ty autosedačky skoro všechny Ok, hlavně řídit s opatrností když vezeš mimi je snad samozřejmost..Jo má nějakej certifikát,ale abych pravdu řekla nijak jsem se po tom nepídila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.10.11 07:22

Tak já můžu řídit sebeopatrnějc, ale pak se objeví nějaký magor a napálí to do nás a jsem v háji! Proto to zjišťuju! Co vím, tak nejlepší jsou autosedačky Maxi Cosi a Römer!
Já jsem se ted asi zamilovala do Quinny Buzz! Ale na živo jsem ho ještě neměla možnost okouknout, tak ještě uvidím, až ho uvidím! ALe ta cena!!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.10.11 08:55

pelucita - krásný dárek jste si od Ježíška objednali 8-)

terkabaterka - Buzz je krásnej vyšperkovanej kočárek, ale moc dobré ohlasy jsem na něj nečetla :think: Chtěla jsem ho také pořídit, ale nakonec jsem usoudila, že kočárek jen na parádu fakt nepotřebujeme. Když se mrkneš i na bazárky, tak ojeté se prodávají za docela nízkou cenu, vzhledem k tomu, kolik stojí nový! Mrkni na diskuze. Ale třeba je ta nejnovější kolekce už vychytaná a nemá ty nedostatky, co předchozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
11.10.11 10:07

No já jsem zase naopak četla celkem pozitivní reakce! :) Tak ted nevím? :think: Na bazárek jsem koukala a jeden se mi tam zamlouval a za úžasnou cenu, ale když ještě nečekám, nemá asi smysl už ted kupovat. Každý kočár má něco a je pravda, že tenhle je převážně designový, moderní a elegantní! Nechci žádnej oooobr kočár, těžkej a neovladatelnej a proto se mi líbí x lander! Ale Quinny je zase trochu jiná liga!
A co špatného jsi o něm ty četla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
11.10.11 11:06

Nutkani: já mám tu slídu v pořádku, taky boudičku pořád dávám tam a zpátky a nikde nic nepraská…co já vím, tak tohle hodně dělají slídy na mutsy. Být tebou tak počkám do zimy, jestli to fakt praskne a reklamovala bych to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
12.10.11 21:46

Jééé já doufám nebude nic praskat, nebo rozbíjet se, odvezla jsem si kočárek až sem k nám do španěl a bylo by to špatný nemohla bych reklamovat :-? Tak doufám, se ověří a bude bezproblémovej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
29.10.11 15:20

zdravim, musim sem vlozit prispevek, byla jsem na nakupu kocarku a videla v barve carbon XQ i XA a jestli muzu hodnotit u me zvitezil XQ, je mnohem propracovanejsi co se tyka detailu a vzhledove mnohem hezci. Je to uplne jine videt to nazivo fakt, hned si clovek rozmysli jestli XA nebo XQ.

Koncem listopadu mi ma prijit sportak v barve arctic a hluboka korbicka s autosedackou v barve carbon, tak to nafotim a ukazu vam to, snad to nekomu pomuze s vyberem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
29.10.11 21:33

To máš pravdu, na první pohled byl XQ můj favorit :palec: . Po praktické stránce vyhrál XA, je prostornější (na úkor otáčení) a má větší přední kolečka, což je v terénu znát, takže bylo rozhodnuto :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.11 08:36

Ahoj holky.
Asi týden máme doma sporťáček x-lander XQ, a tak můžu napsat dojmy. XA určitě není prostornější, měřili jsme to osobně v obchodě, a XQ má dokonce o 2 cm šírší sedačku, což je napsáno i v katalogu. Celkovým dojmem působí XA robustnější, ale jen proto že má širokou konstrukci, což např. je nevýhoda v panelovém domě, pokud chceš vjet do výtahu. Kočárek XQ je lehký, dobře se sním manipuluje, super je otáčecí sedačka.Když jedem na prochajdu, mám malého proti sobě, aby na mně viděl, a když ho to přestane bavit, sedačku zvládnu sama otočit, aby viděl ven. A to je malÝ nabendaný ve fusaku a nánožníku.Nánožník je super, působí jako takový fusáček.Střecha se dá rozepnout, a prodloužit jako u xa. Na spOdním košíku je síťka, kterou zapneš aby ti nic nevypadlo. Myslela jsem že je to spíš nepraktické, ale využívám maximálně, není vidět jak mám pod kočárkem naházený nákup.Jen teda máme problém v tom, že nám konstrukce při zatáční vrže, tak se na to zítra jdem zeptat do obchodu co stím. Jinak si myslím že XQ je celkově promakanější.Sportovní sedačka je i pevnější, kdežto u XA je to jen jakoby látka, kterou zapneš kolem konstrukce. U mně vyhrál XQ.Doporučuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
30.10.11 11:33
Wendy_mateka píše:
Jen teda máme problém v tom, že nám konstrukce při zatáční vrže, tak se na to zítra jdem zeptat do obchodu co stím.

tenhle problém jsme z počátku měli taky, ale časem se to „rozchodilo“. Teď už nám nevrže vůbec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinik
30.10.11 20:25

Ahojte, mam tento xlanderik vyhliadnuty pre druhe mimco. Presla som celu vasu diskuiu od začiatku ale nikto tu neriesil moznost prenasania korbicky v ruke. Byvame totiz v panelaku bez vytahu a budem musiet konstrukciu nechavat dole a male vyniest. Stara X-pram mala na prvy pohlad jasne drzatko ale tato Q.V. to nema. Da sa na tento kocik nasadit X-pram? Mam pocit, ze asi nie. Viete mi poradit? :think:

• Citovat
  • Upravit
tinik
30.10.11 20:32

Este doplnenie dotazu - X-pram 2010 ten uchyt ma a X-pram 2011 ten uchyt nema? V kazdom obchode to znacia inak a ja som z toho vedla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1013
31.10.11 00:14
tinik píše:
Ahojte, mam tento xlanderik vyhliadnuty pre druhe mimco. Presla som celu vasu diskuiu od začiatku ale nikto tu neriesil moznost prenasania korbicky v ruke. Byvame totiz v panelaku bez vytahu a budem musiet konstrukciu nechavat dole a male vyniest. Stara X-pram mala na prvy pohlad jasne drzatko ale tato Q.V. to nema. Da sa na tento kocik nasadit X-pram? Mam pocit, ze asi nie. Viete mi poradit? :think:

Koukala jsem a mylsím žádný držátko nemá,ánebo jsem ho nenašla :think: Je jasný že každá hledá to co potřebuje, já mám štěstí bydlíme v baráčku a nemusím řešit výtah, schody ani futra od dveří :potlesk: Já jsem unešená, jen si musím počkat do vánoc na vyzkoušení, mimi bude náš dáreček pod stromeček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.11 07:52

Pelucito, koukám že máme stejnou barvičku kočárku :) Určitě se těšíš až ho vyzkoušíš :) Můžu mít jen dotaz? Tobě ten kočárek nevydává žádné zvuky? Myslím jen když s ním třeba pojezdíš doma. Nám při zatáčení opravdu vrže, a to mně štve, tak nevím jestli je to normální, nebo máme špatný kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
31.10.11 09:55
tinik píše:
Este doplnenie dotazu - X-pram 2010 ten uchyt ma a X-pram 2011 ten uchyt nema? V kazdom obchode to znacia inak a ja som z toho vedla :nevim:

X-pram má ten úchyt (libovolno jestli 2010 nebo 2011), ale na XQ se dát nedá. Na XQ je korba x-pram QV a ta úchyt nemá.
Já kupovala jen sporťák XQ, takže korbu jsem zatím neřešila. Původně jsem měla kočárek x-lander XA s korbou X-pram, takže jsem používala tu s držadlem.
Pro druhé dítko asi budu muset dokoupit tu korbu bez držadla, protože další kočár už nehodlám kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí