Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13679
16.11.11 10:40

Kamak, někdo tu už kontakt na nějakou paní dával, myslím :think: Šije na XA, nevím, zda i na XQ-tam nějaká clonka asi bude složitější přidělat :think:
Jinak já taky ještě pokukuju po Hartan Topline X nebo S, Easy Walker Qtro Plus (ale ten nevím, zda jde otočit i do protisměru…). Chválí i Mutsy Urban Rider a Mutsy 4 Rider…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.11.11 10:54

Jsem se podívala na ty první dva kočárky a ten Easy walker dle mě nemá otočnou sedsšku. A ten hartan nemá snad nafukovací kola, ale je to pro mě i drahé. Kdyby to byl první kočár tak jo, ale když už chci jen sporťák, tak to je moc.

A mutsy jsem viděla naživo a ee, ta stříška je hrozná :roll:
Jako fakt Xlander sporťák má super stříšku, jde dát hooodne dolů, takže super na léto i zimu :palec:

Jako fakt vede XQ :oops: a za těch 7500,– ho musím mít :lol:

Mám modrý fusak od Emitexu, tak uvažuju nad modrým :think: A nebo koupit zase volcano a lidi by si ani nevšimli, že máme jiný kočár a nepindali by :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
16.11.11 11:03

Já jsem koupila nový kočárek po 5-ti měsících a ať si lidi pindaj. Dokonce mě jedna pani dostala, protože ta brečí, že nemají ani na pořádný kočárek. Holku vozí v kočárku, který bych já nenechala ani na zahradu, ale sama jde v kozačkách od Bati, značkový kožíšek atd. Takový lidi mě fakt dojímají a ať si nekdo má kecy, je mi to šumák :mrgreen:.
Můj táta dokonce nepoznal vůbec, že mám nový kočár a to mám úplně jinou baru. Chlapi to fakt asi neřeší, takový pošuci jsme asi jenom mi ženský :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
16.11.11 11:09

Kamak, u Hartanu si právě můžeš kola vybrat- volba 2 typů kol – bezdušové a nafukovací.
 http://www.moje-miminko.cz/…ti-3279.html

http://www.kocarky.cz/…pline-s.html

Já si za kvalitu ráda připlatím. A že budou lidi pindat? Jen ať pindaj :lol: Kdo na to má, tak na to má a kdo nemá, tak nemá. My s manželem už jsme zvyklý… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.11.11 13:07

Roomci, díky za info o těch kolečkách, ale do toho kočáru nepůjdu. Jako jsem soudná a druhý (vlastně už třetí :roll: )kočár nemusí být za 12 tisíc. To by mi manžel už asi něco řekl. Na druhý kočár neřekl nic, na ten XQ řekl, že teda jo :oops: ale abych řekla, že nějaký o 5ku dražší, to už by pindal i on :mrgreen:

Já se třeba toho X3 nechci zbavovat. Na zimu mi řpijde ideální. Ale když se bude dát projet i s XQ, tak budu jezdit s ním, ať na malého vidím.

Někdo mi říkal, že malý člobrda chce vidět všude a na mě ne, ale já si ho prostě chci užít, vždyť vyroste strašně brzy. A nechci jen předbíhat kočár, a´t vidím, jestli mu je zima, spí, kouká nebo brečí nebo co :nevim:

Sestřenka voýí malého pořád čelem k sobě a to už má dva roky :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
16.11.11 14:17

Taky jsem pro volbu sesení čelem ke mě, už z toho důvodu, že jsem si kluka neužila a koupila sporťák jenom po směru. Druhé dítko si chci užít a na malou vidět. Už jsem to tady dřív psala, že ani nemluvím o tom, že malý měl neustále záněty v očích a pořád slzel. Dospělýho člověka štvě, když mu fouká přímo do obličeje a tak malou toho chci aspoň v zimě ušetřit ušetřit :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.11.11 16:08

Ano no, užít si jich :mrgreen: Je mi jasné, že za 15 let si s ním budu žívat jinak :mrgreen:

Máte někdo zkušenost už s XQ v zimě ve sněhu??? :think:

Holky, já pořád nevím, jakou tu barvu. Brala bych zelenou, ale zase když máme ten modrý fusak :roll: Zase nemusím mít všechno nové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
16.11.11 17:57

Určitě možnost otočit si malého k sobě je velká výhoda :palec:
My kočárek budem kupovat až v lednu, takže já si hezky počkám na vaše reference, jak se s ním jezdí na sněhu :mrgreen:

Kamak, tak pokud už jeden kočárek máte, tak to chápu :palec: U nás to bude první kočárek se všim všudy-s korbou, autosedačkou (tu teda ještě musím promyslet)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.11.11 18:01
roomci píše:
Kamak, někdo tu už kontakt na nějakou paní dával, myslím :think: Šije na XA, nevím, zda i na XQ-tam nějaká clonka asi bude složitější přidělat :think:
Jinak já taky ještě pokukuju po Hartan Topline X nebo S, Easy Walker Qtro Plus (ale ten nevím, zda jde otočit i do protisměru…). Chválí i Mutsy Urban Rider a Mutsy 4 Rider…

EW nejde otočit. :( žádný EW zatím nejde. má vyjet nový, otočný, ale inzerují to už děsně dlouho a pořád nic :(
hartan je pěkný, i houpe (a to se dá zaaretovat), má spousty pěkných funkcí, ale co není, tak není lehký :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.11.11 18:04

jo a na hartan jde maxi cosi/cybex a myslím že i druhá bezpečná varianta - roemer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.11.11 18:24
roomci píše:
Určitě možnost otočit si malého k sobě je velká výhoda :palec:
My kočárek budem kupovat až v lednu, takže já si hezky počkám na vaše reference, jak se s ním jezdí na sněhu :mrgreen:Kamak, tak pokud už jeden kočárek máte, tak to chápu :palec: U nás to bude první kočárek se všim všudy-s korbou, autosedačkou (tu teda ještě musím promyslet)

Roomci a nemáš lepší koupit kočárek te´d v akci? Třeba na i-kocarky.cz vyjde na 7500 (sportovní verze) po novém roce se ceny zvýší :roll: tak ejstli není výhodnější ho kupit teď. A ještě teď jsou slevy do Malvik.cz a nej-hracky.cz na kočárky (z časáku Maminka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
16.11.11 18:45
kamak píše:
Ano no, užít si jich :mrgreen: Je mi jasné, že za 15 let si s ním budu žívat jinak :mrgreen:

Máte někdo zkušenost už s XQ v zimě ve sněhu??? :think:

Holky, já pořád nevím, jakou tu barvu. Brala bych zelenou, ale zase když máme ten modrý fusak :roll: Zase nemusím mít všechno nové :lol:

Za 15 let ná z toho loupne v bedně, hlavně jestli budou mít pubertu po mě. Manža byl kliďas, zato já jsem byla divoch.
Vezmi si tu šedou, můžeš do toho klidně dát ten modrý fusak a pak koupit barevné vložky a střídat barvičky :palec: . Už se to tady dřív řešilo a ta šedá je pěkná :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.11.11 19:25

Než ten šedý, tak asi vezmu ten modrý :think: I když neutrální moc není a kdyby byla holka někdy, tak :nevim: by to musela přežít, protože já bych nepřežila další kočár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
16.11.11 20:17

holky jinak z hlavniho skladu(kvuli objednavce jsem obvolavala pulku Evropy) mam nejnovejsi info ze v breznu budou mit x-landry novinky + nove barevne kolekce..takze kdo muze at si pocka :wink: bude mit lepsi vyber..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.11.11 20:57

To je dobrá nabídka :wink: Ale malý bude mít rok v dubnu, takže musím koupit něco už teď :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí