Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQKamak, někdo tu už kontakt na nějakou paní dával, myslím
Šije na XA, nevím, zda i na XQ-tam nějaká clonka asi bude složitější přidělat ![]()
Jinak já taky ještě pokukuju po Hartan Topline X nebo S, Easy Walker Qtro Plus (ale ten nevím, zda jde otočit i do protisměru…). Chválí i Mutsy Urban Rider a Mutsy 4 Rider…
Jsem se podívala na ty první dva kočárky a ten Easy walker dle mě nemá otočnou sedsšku. A ten hartan nemá snad nafukovací kola, ale je to pro mě i drahé. Kdyby to byl první kočár tak jo, ale když už chci jen sporťák, tak to je moc.
A mutsy jsem viděla naživo a ee, ta stříška je hrozná ![]()
Jako fakt Xlander sporťák má super stříšku, jde dát hooodne dolů, takže super na léto i zimu ![]()
Jako fakt vede XQ
a za těch 7500,– ho musím mít ![]()
Mám modrý fusak od Emitexu, tak uvažuju nad modrým
A nebo koupit zase volcano a lidi by si ani nevšimli, že máme jiný kočár a nepindali by ![]()
Já jsem koupila nový kočárek po 5-ti měsících a ať si lidi pindaj. Dokonce mě jedna pani dostala, protože ta brečí, že nemají ani na pořádný kočárek. Holku vozí v kočárku, který bych já nenechala ani na zahradu, ale sama jde v kozačkách od Bati, značkový kožíšek atd. Takový lidi mě fakt dojímají a ať si nekdo má kecy, je mi to šumák
.
Můj táta dokonce nepoznal vůbec, že mám nový kočár a to mám úplně jinou baru. Chlapi to fakt asi neřeší, takový pošuci jsme asi jenom mi ženský
.
Kamak, u Hartanu si právě můžeš kola vybrat- volba 2 typů kol – bezdušové a nafukovací.
http://www.moje-miminko.cz/…ti-3279.html
http://www.kocarky.cz/…pline-s.html
Já si za kvalitu ráda připlatím. A že budou lidi pindat? Jen ať pindaj
Kdo na to má, tak na to má a kdo nemá, tak nemá. My s manželem už jsme zvyklý… ![]()
Roomci, díky za info o těch kolečkách, ale do toho kočáru nepůjdu. Jako jsem soudná a druhý (vlastně už třetí
)kočár nemusí být za 12 tisíc. To by mi manžel už asi něco řekl. Na druhý kočár neřekl nic, na ten XQ řekl, že teda jo
ale abych řekla, že nějaký o 5ku dražší, to už by pindal i on ![]()
Já se třeba toho X3 nechci zbavovat. Na zimu mi řpijde ideální. Ale když se bude dát projet i s XQ, tak budu jezdit s ním, ať na malého vidím.
Někdo mi říkal, že malý člobrda chce vidět všude a na mě ne, ale já si ho prostě chci užít, vždyť vyroste strašně brzy. A nechci jen předbíhat kočár, a´t vidím, jestli mu je zima, spí, kouká nebo brečí nebo co ![]()
Sestřenka voýí malého pořád čelem k sobě a to už má dva roky
![]()
Taky jsem pro volbu sesení čelem ke mě, už z toho důvodu, že jsem si kluka neužila a koupila sporťák jenom po směru. Druhé dítko si chci užít a na malou vidět. Už jsem to tady dřív psala, že ani nemluvím o tom, že malý měl neustále záněty v očích a pořád slzel. Dospělýho člověka štvě, když mu fouká přímo do obličeje a tak malou toho chci aspoň v zimě ušetřit ušetřit
.
Ano no, užít si jich
Je mi jasné, že za 15 let si s ním budu žívat jinak ![]()
Máte někdo zkušenost už s XQ v zimě ve sněhu??? ![]()
Holky, já pořád nevím, jakou tu barvu. Brala bych zelenou, ale zase když máme ten modrý fusak
Zase nemusím mít všechno nové ![]()
Určitě možnost otočit si malého k sobě je velká výhoda ![]()
My kočárek budem kupovat až v lednu, takže já si hezky počkám na vaše reference, jak se s ním jezdí na sněhu ![]()
Kamak, tak pokud už jeden kočárek máte, tak to chápu
U nás to bude první kočárek se všim všudy-s korbou, autosedačkou (tu teda ještě musím promyslet)
roomci píše:
Kamak, někdo tu už kontakt na nějakou paní dával, myslímŠije na XA, nevím, zda i na XQ-tam nějaká clonka asi bude složitější přidělat
Jinak já taky ještě pokukuju po Hartan Topline X nebo S, Easy Walker Qtro Plus (ale ten nevím, zda jde otočit i do protisměru…). Chválí i Mutsy Urban Rider a Mutsy 4 Rider…
EW nejde otočit.
žádný EW zatím nejde. má vyjet nový, otočný, ale inzerují to už děsně dlouho a pořád nic ![]()
hartan je pěkný, i houpe (a to se dá zaaretovat), má spousty pěkných funkcí, ale co není, tak není lehký ![]()
jo a na hartan jde maxi cosi/cybex a myslím že i druhá bezpečná varianta - roemer ![]()
roomci píše:
Určitě možnost otočit si malého k sobě je velká výhoda
My kočárek budem kupovat až v lednu, takže já si hezky počkám na vaše reference, jak se s ním jezdí na sněhuKamak, tak pokud už jeden kočárek máte, tak to chápu
U nás to bude první kočárek se všim všudy-s korbou, autosedačkou (tu teda ještě musím promyslet)
Roomci a nemáš lepší koupit kočárek te´d v akci? Třeba na i-kocarky.cz vyjde na 7500 (sportovní verze) po novém roce se ceny zvýší
tak ejstli není výhodnější ho kupit teď. A ještě teď jsou slevy do Malvik.cz a nej-hracky.cz na kočárky (z časáku Maminka)
kamak píše:
Ano no, užít si jichJe mi jasné, že za 15 let si s ním budu žívat jinak
![]()
Máte někdo zkušenost už s XQ v zimě ve sněhu???
Holky, já pořád nevím, jakou tu barvu. Brala bych zelenou, ale zase když máme ten modrý fusakZase nemusím mít všechno nové
Za 15 let ná z toho loupne v bedně, hlavně jestli budou mít pubertu po mě. Manža byl kliďas, zato já jsem byla divoch.
Vezmi si tu šedou, můžeš do toho klidně dát ten modrý fusak a pak koupit barevné vložky a střídat barvičky
. Už se to tady dřív řešilo a ta šedá je pěkná
.
Než ten šedý, tak asi vezmu ten modrý
I když neutrální moc není a kdyby byla holka někdy, tak
by to musela přežít, protože já bych nepřežila další kočár ![]()
holky jinak z hlavniho skladu(kvuli objednavce jsem obvolavala pulku Evropy) mam nejnovejsi info ze v breznu budou mit x-landry novinky + nove barevne kolekce..takze kdo muze at si pocka
bude mit lepsi vyber..
To je dobrá nabídka
Ale malý bude mít rok v dubnu, takže musím koupit něco už teď ![]()