Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tinik
31.10.11 11:18

Dakujem za odpovede, to ma ale stve, velmi sa mi pacil. Este som rozmyslala ci sa neda ta korbicka drzat za ten ram na budicke hore. Vyzera ze je hlinikovy. Udrzalo by to aj s dietatkom? Ktora ho mate pozrite sa na to prosim. Dik :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1013
31.10.11 20:36
Wendy_mateka píše:
Pelucito, koukám že máme stejnou barvičku kočárku :) Určitě se těšíš až ho vyzkoušíš :) Můžu mít jen dotaz? Tobě ten kočárek nevydává žádné zvuky? Myslím jen když s ním třeba pojezdíš doma. Nám při zatáčení opravdu vrže, a to mně štve, tak nevím jestli je to normální, nebo máme špatný kus.

Jééé tak to koukám, že máme stajnou barvu, tuhle skoro nikdo neobědnává, mě jí vybaral miláček, tak jsem měla strach jaká bude v realu, jak jsem řekla neměla jsem ho ani ošahanej ani vyhlídnutej, jen přez internet a jsem strašně štastná i za barvičku..Ne zatím nic nevrže :think: Ale četla jsem že muže začít, tak prej jako prevence je dobrý hned před první procházkou stříknout olej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kodov
1.11.11 15:41

Ahoj holky, díky moc za tuto diskuzi. Mám doma čerstvě X-lander XQ a zatím jsem spokojena, jen mě zarazilo jak těžko jde polohování zad! Máte stejnou zkušenost? Na předchozím kočárku nebo na golfáči to šlo lehounce, teď když chci dát malou do lehu trošku bojuju.

• Citovat
  • Upravit
1.11.11 18:45

Ano polohování zádeček jde trochu ztuha, na madlo musím hodně zatlačit aby se to hnulo.Ale časem získáš grift, a půjde to celkem dobře. Já někdy při dávání do lehu chytnu i kousek stříšky, a divím se proč to nejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
2.11.11 11:02
kodov píše:
Ahoj holky, díky moc za tuto diskuzi. Mám doma čerstvě X-lander XQ a zatím jsem spokojena, jen mě zarazilo jak těžko jde polohování zad! Máte stejnou zkušenost? Na předchozím kočárku nebo na golfáči to šlo lehounce, teď když chci dát malou do lehu trošku bojuju.

Koukám, že už jezdíš, takže mužeš popsat jak a co, jak veliký máš mimi, já koupila trojkombinaci a frt si tak přemejšlím do kolikátýho měsíce využiju normální kočárek a v kolikátým změním na sporták?Abych vubec všechny části pěkně využila :think: Jinak jsem spokojená,ale chybí vyzkoušet s mimi v terénu..Jo a mám přiloženou slídu ta je na sporták?
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kodov
2.11.11 16:38

Ahoj, já už mám 14-ti měsíční holčičku, ale s předchozím sporťákem jsem nebyla spokojená, proto mám x-lander až teď. Jinak na sporťák jsme přecházeli cca v 7 měsíci.
V tu dobu jí už vadilo že nic nevidí a sporťák byl nutnost. Ještě neuměla sedět, takže jsem jí dala spíš do takového pololehu, ale byla spokojená. Co se týče jízdy v terénu, tak jsem zatím moc spokojená, všichni mají strach z těch menších koleček v předu, ale myslím si, že úplně zbytečně. Dle mého názoru je to fajn.

• Citovat
  • Upravit
kodov
2.11.11 16:38

Ahoj, já už mám 14-ti měsíční holčičku, ale s předchozím sporťákem jsem nebyla spokojená, proto mám x-lander až teď. Jinak na sporťák jsme přecházeli cca v 7 měsíci.
V tu dobu jí už vadilo že nic nevidí a sporťák byl nutnost. Ještě neuměla sedět, takže jsem jí dala spíš do takového pololehu, ale byla spokojená. Co se týče jízdy v terénu, tak jsem zatím moc spokojená, všichni mají strach z těch menších koleček v předu, ale myslím si, že úplně zbytečně. Dle mého názoru je to fajn.

• Citovat
  • Upravit
38
3.11.11 12:53

X-lander

Ahoj,
X-lander je opravdu super kočárek. Koupila jsem ho na kojenecke-oblečení.eu, kde kde kromě kočárku mají i další doplňky X-lander. Kočárek je kvalitní, lehký a dobře se s ním manipuluje. Mohu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.11.11 15:26

Tak to jsem ráda, jen mě to utěžuje v tom že jsem dobře vybrala.. :potlesk: Už se těším až budem vozit..Tak to je super od 7mýho měsíce,alespon jsi využila všechny části.. :dance: Snad i my se vejdeme do kočárku na delší dobu.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.11.11 22:04

Prosím, mohl by někdo vyfotit složený sportovní kočárek? Uvažujeme o něm. Teda zatím jen já :jazyk: Manžel mě asi zabije :roll: Ovšem já ten kočár chci 8-o

Váhám, jak vypadá složený a jaké má rozměry, pokud by mi někdo mohl toto info poskytnout prosím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
9.11.11 11:11

KAMAK - da se skvele skladat, zvladla jsem to i ja sama, v sobotu mi ma dojit tak ho nafotim a hodim i sem.
a pritel byl z toho kocarku nadseny, je robustnejsi nez levnejsi varianty a jde to citit i pri vozeni. mozna se bude nakonec libit i tomu tvemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
9.11.11 11:48
Pihata píše:
KAMAK - da se skvele skladat, zvladla jsem to i ja sama, v sobotu mi ma dojit tak ho nafotim a hodim i sem.
a pritel byl z toho kocarku nadseny, je robustnejsi nez levnejsi varianty a jde to citit i pri vozeni. mozna se bude nakonec libit i tomu tvemu :)

Super, děkuji moc :wink: Budu se těšit na foto :dance:

U nás vyjde sporták na 7500,– což mi přijde celkem ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
9.11.11 11:50

No a hlavně proč ho chci

• otočná sedačka sportovní, nedokážu si představit, že na malého neuvidím. Máme ještě jeden sporťák, který jsme kupovali teď, ale ten je fakt jen tak do obchodu a není otočný.
  • v autobuse se s mojím x landerem X3 fakt nevytočím :roll: takže ten budu mít hlavně na vyjíždky tady po vesnici a na zimu.

Jako asi to bude přepych trošku mít další kočár, ale co už :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
9.11.11 13:26

No já nevím, ale právě skládání na tomhle kočárku není nic moc…složí se sice lehce, ale složený zabere dost místa, takže my už jej v kufru vozíme nesložený… :roll: jsem zvědavá, jak se s ním vypravíme na hory, teda kam dáme všechny ostatní věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
9.11.11 13:29

No já právě chtěla když tak foto kočáru složeného jako celého a pak i když tak podvozek zvlášť a sedačka zvlášť :wink:

A jak jsou daleko zadní kola od sebe?

XA je má docela hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí