Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQMoc děkuji za připomínky.
Kočárek si určitě dojedu obhlédnout. U nás mají jen XA a ten se mi vůbec nezdál.
Jitka - golfky maji jednu hroznou nevyhodu, nedaji se uvest jednou rukou! protoze maji dve madla.
kdyz je na kocarku jedno dlouhe madlo je to lepsi protoze v pripade nouze (zvoni telefon, podavam neco diteti apd.) musis vezt kocar jednou rukou a to na golfkach nejde!
doporucuju taky vyzkouset na prodejne..
Právě, to já vím a proto jsem zvolila raději lehký sporťák
! Mám jedny golfky jěště po klukovi, tak si je asi nechám jen na takové to drobné popojíždění do nákupních centrech atd… Ve městě budu raději jezdit sporťákem
.
jitka0705 píše:
Právě, to já vím a proto jsem zvolila raději lehký sporťák! Mám jedny golfky jěště po klukovi, tak si je asi nechám jen na takové to drobné popojíždění do nákupních centrech atd… Ve městě budu raději jezdit sporťákem
.
Holky, co máte XQ jakou máte zkušenost s velikostí hluboké korby? Jak dlouho se vám tam mimi vejde? Váhám mezi XQ a Dorjanem Prestige. Tak děkuji za jakýkoliv tip a radu. Čekám první mimi na začátku dubna. ![]()
Počítej s tím, že ať si koupíš jakoukoliv variantu, tak na zimu půjdete na 100% do sporťáku. Na velikosti zas až tak nezáleží! Jenom si zvaž, že s korbou budeš jezdit maximálně 6-8 měsíců a to si odvažuji říct u DorJana. Já jsem korbu od XQ neměla, ale jsou malé a tím, že jsou do vajíčka jim to na velikosti jěště ubírá. Já jsem měla jako koru Coletto Givanni a koncem října, to nám bylo 4,5 měsíce jsem přecházeli na sporťák. Já mám ale fakt veliké miminko. Porodní váhu měla 4,33 kg a teď v 5-ti měsících má skoro 8kg, takže já jsem zase docela veliký extrém
.
Spíš bych pokukovala po tom jak vypadá sporťák , protože ten budeš každopádně potřebovat delší dobu
.
Záleží na tom, jak máš velkého manžela a jak jsi velká ty.
Kupříkladu já mám už teď problém nacpat Kubu v zimním fusaku do xlanderu, prostě mi za šest týdnů vyrost o deset centimetrů a dvě kila. Manžel má téměř dva metry a Kuba už skoro taky
![]()
Holky koukám tady probíráte korbičku,ale jezdila jste některá na začátku jen s autosedačkou?Já plánuju první měsíc jezdit s ní, snad tam mimi bude pohodlný, a je to prakticky když jedeš na nákup, hodíš spíci mimi do auta a pak na kolečka a frčíš, ne?! Aspon takhle si to představuju
Jo a je fakt že mě překvapilo že k tomu kočárku (trojkombinace) bylo tolik věcí, fusak zimní do sportáku a další do korbičky, dvě tašky, malá a velká, deštník, deka a to jsem si objednala jen tu jednodušší kombinaci..Fusak se taky vejde do autosedačky??Neskoušela jsem to a mám ho opět zabalenej, mimi čekáme 24.12 ![]()
Pelucita, dle mého názoru, se mimčo v autosedačce dlouho nechávat nemá-max ty 2 hodiny, než se někam přejede. Není to dobré pro jeho zádíčka ![]()
Ale švagrová to dělala úplně stejně jako ty…
Já jsem teda měla malou v autosedačce jen do auta a asi 2× jsme použili na podvozek. Moc v ní nechtěla být a má to do dneška, jenom v autě je v klidu a jak zastavíme, tak se začne kroutit a chce ven
.
Tohle všechno je individuální, každé dítě je jiné, ale já osobně bych nenechávala ve vajíčku déle jak 2 hodiny
.
pokymar píše:
Záleží na tom, jak máš velkého manžela a jak jsi velká ty.Kupříkladu já mám už teď problém nacpat Kubu v zimním fusaku do xlanderu, prostě mi za šest týdnů vyrost o deset centimetrů a dvě kila. Manžel má téměř dva metry a Kuba už skoro taky![]()
![]()
Neboj to se zarazí, kluk mi v 6-ti nědělí vyrostl o 12 cm a pak už to tak rychle nešlo
.
Pelucita - v zadnem pripade nedas fusak z hluboke korbicky XQ do autosedacky, je to rozmerove strasny rozdil.
fusak do autosedacky si budes muset poridit zvlast, tedapokud chces jezdit s autosedackou..ale to se mi zda pro mimi dost nepohodlne..aby tak dlouho bylo stocene v autosedacce, uvidis sama jak se mimi bude citit, ale nekterym maminkam na tom nezalezi, hlavne ze s tim maji min prace ![]()
podle me je miminku lepe kdyz se natahne jak potrebuje, vyrovna si zadicka a vsechny klouby, ktere rostou a potrebuji prostor, rust je namahave ![]()
Asi máte pravdu, já spíš přemejšlím jen o těch nákupech abych nemusela tahat korbičku..Ale uvidíme, krám mám 10min od domu ale musímjet autem, tak uvidíme jestli to mimi bude snášet..Ale zvlášt fusak do autosedačky nebudu kupovat, to mi připadá hloupost..Jinak mám trojkombi. takže korbička to jistí…Už se těším až pojedem…
Jo a taky jsem slyšela že slunečník je na nic, co vy na to?Pořídím si ho? Mě totiž´měl dojít v baliku ale bohužel mi ho na letišti ukradli, jelikož jsem kočár převážela v krabicích z čr sem k nám do Španěl..
Mě osobně slunečníky doslova rozčilují, nevím, jak je to u XQ. Když jsem vozila synovce, tak se tam pořád klinkal, nedržel jak má a na to jsem neměla nerv
Ale třeba tento bude stabilní. Každopádně nějak se to obří okno ve stříšce bude muset vyřešit
Někdo psal, že si na to nechal ušít „cosi“, někdo tam nalepil nějakou ozdobu ![]()
Jsem teď koukla k Pihatě na ty fotky a já tam extra velké okno nevidím, ale to je asi to černé, že?
To budu taky asi muset vyřešit a koupit na MMB. Nemáte nějaký kontakt na nějakou paní?
Abych to už měla od někoho ověřeného.
Já stále uvažuju nad barvama ![]()
X3 máme volcano.
A teď jsem ještě našla nějaký kočárek Viper, taky 4kolku a s otočným madlem, sakra, to mě zabije než něco vyberu ![]()