Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pep
142
19.11.11 09:24

přidávám foto předních koleček cca po půl roce používání, především v zimě (pak jsem ho prodala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
19.11.11 09:25

foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
19.11.11 09:45

Pep, a proč jsi ho prodala? :think:

Děkuji za foto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
19.11.11 10:05

Pep, a dalo se s nim v zimě dobře jezdit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.11.11 12:08

Jak koukám na ty kolečka, tak to byl ten starší typ! Ten měl sportovní sedačku polohovatelnou jako kolíbku, že :nevim: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
19.11.11 12:28

Tak ukaž Tvoje kolečka :lol:

Kurník, tak mám do něj jít, jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
19.11.11 16:37

jak jsem psala, tak v zimě se dalo jezdit v pohodě. Projeli jsme s kočárkem sníh, břečku, zmrazky a o.k. jen jsem občas musela kolečka zaaretovat. Akorát se ta kolečka musela dost udržovat, od soli aj. Měla jsem verzi 09, takže sedák kolíbka a nešel do protisměru, což mi dost vadilo. Dcera šla do sporťáku v 5m, ten sedák fakt děs :cert: (To jsem koupila jiný kočár - takový golfkosporťák). Chtěla jsem si x-lander nechat do terénu a na zimu, ale když jsem ji tam teď na podzim dala, tak jsem byla pořád nespokojená. Ten protisměr chybí (i skrz povětrnostní vlivy) a ta sedačka jí prostě nevyhovovala. No a do terénu taky nic moc, tak na zimu a do terénu mám další kočár :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
19.11.11 18:01

Tak já se právě vrátila od švagrové a to pořád jen mlela o Jané, ať do něj jdu, že lepší kočár neviděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
19.11.11 18:08
roomci píše:
Tak já se právě vrátila od švagrové a to pořád jen mlela o Jané, ať do něj jdu, že lepší kočár neviděla :lol:

Ahoj Roomci a jaké konkrítně Jané má švagrová? Já do budoucna taky uvažovala o X landeru ale ted se mi mic líbí i Quinny Buzz 3. :) Tak bych si rozšířila favority o další kočár. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
19.11.11 18:09

Holky nevidím v těch kolečkách takovej problém, když se rozjezdí a budou špatný tak se koupí nový ne?!a mylsím si že klidně najdem i nafukovací který pujdou na x landera, všechno je to o chuti se do hledání pustit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
19.11.11 18:23
pelucita píše:
Holky nevidím v těch kolečkách takovej problém, když se rozjezdí a budou špatný tak se koupí nový ne?!a mylsím si že klidně najdem i nafukovací který pujdou na x landera, všechno je to o chuti se do hledání pustit.. :think:

no když jsem kupovala já ten kočár, tak jsem si něco podobného taky říkala, ale dopadlo to jinak :-( kdybych tehdy výběru kočárku věnovala víc času a četla emimino :-) ušetřila bych si peníze. Nafukovací kolečka jsem k tomu fakt nesehnala a to jsem se pídila všude. Ony ty kolečka mají i ten problém, že když člověk najede na překážku, tak se ten předek zablokne a jakoby zhoupne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
19.11.11 18:29

No já zatím mužu jen spekulovat, kočárek je v krabici a čekáme na mimi..Já si jen mylsím, že po ulici jezdí kdejakej traktor(kočárek), takže když vidím Xlandera tak jsem hrdá na to co mám a mylsím si že to nebude tak žhavý, je to asi i o tom jak až moc je člověk náročnej..No snad nám bude jezdit jak má :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
19.11.11 19:06

to není ani tak o náročnosti, jako o tom, jaké máš požadavky a hlavně jaké požadavky bude mít mimi - a to nikdo neví :mrgreen: koupíš tvrdej kočár, mimi chce houpat, koupíš kočárek s velkou korbou a mimi bude chtít už ve 4m do sporťáku, protože v hluboké nic nevidí, koupíš kočárek po směru a mimi bude chtít vidět na tebe a naopak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
19.11.11 19:21

jinak já ten kočárek nehaním, měla jsem ho fakt ráda :-) do města a mírného terénu stačil, teď po inovaci sedačky supr a vypadá nádherně. Žádný kočárek není dokonalý, že? Ale podvozek byl dobrý - člověk se otočil na místě, projel sníh i polňačku a hluboká korbička taky. Kdybych měla tu letošní verzi, tak jsem možná nemusela ani kočáry střídat - ale mne to začalo děsně bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.11.11 19:59
pep píše:
pelucita píše:
Holky nevidím v těch kolečkách takovej problém, když se rozjezdí a budou špatný tak se koupí nový ne?!a mylsím si že klidně najdem i nafukovací který pujdou na x landera, všechno je to o chuti se do hledání pustit.. :think:
no když jsem kupovala já ten kočár, tak jsem si něco podobného taky říkala, ale dopadlo to jinak :-( kdybych tehdy výběru kočárku věnovala víc času a četla emimino :-) ušetřila bych si peníze. Nafukovací kolečka jsem k tomu fakt nesehnala a to jsem se pídila všude. Ony ty kolečka mají i ten problém, že když člověk najede na překážku, tak se ten předek zablokne a jakoby zhoupne :roll:

To s těma kolečkama je pravda, když najedeš do hluboké díry, tak se kolečka zhoupnou dozadu a musí se kočárek nadzvednout, ale to mi dělal i dřívější kočárek a ten měl přední kola nafukovací. Je to tím odpružením, ale zatím mi to nevadí. Jsem fakt spokojená :mrgreen: .
Foto koleček pošlu až večer, musím prvně dopéct buchtu a dovařit polévku. Máme zítra oslavu, tak si to připravuju dokud malá spí. Jo ale oni mi dávají Stmívání, tak to nevím nevím :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí