Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQkamak píše:
No já čekat nebudu, to pro mě nemá cenu.Ale někde jsem tady četla, že někdo chtěl ten nový XQ a měl být v březnu a nakonec byl v květnu nebo co. Tak snad se to nestane někomu, kdo ho chce na březen a zase nebude
A barvu asi vezmu volcano, jestli bude. Sice takový mám i X3, ale ty barvy se mi nějak moc nelíbí a šedý mi přijde moc tmavý, i když vím, že můžu měnit ty vložky. Líbí se mi ten světle šeý, ale i já jsem děsné prae, takže jsem soudná
No jestli by ti to nevadilo, tak jsem narazila na tuto barvu na seznamu v bazaru. Pani ho koupila v únoru a má jěště 1,5 roku záruku. Prodává ho za 6.000,– i s taškou.
Nataša píše:roomci píše:
Myslím, že oni tam zase něco spackaj, nemůžou přece přijít s ideálem…to by bylo moc jednoduchétak tak, bohužel pro nás
bane, nevýhodou Xlanderů zůstávají malé korby, a neodpružení. ale možná to bude dokonalý xlander
Malé korby to je fakt, ale xq je odrpužený pěkně
.
jitka0705 píše:kamak píše:No jestli by ti to nevadilo, tak jsem narazila na tuto barvu na seznamu v bazaru. Pani ho koupila v únoru a má jěště 1,5 roku záruku. Prodává ho za 6.000,– i s taškou.
No já čekat nebudu, to pro mě nemá cenu.Ale někde jsem tady četla, že někdo chtěl ten nový XQ a měl být v březnu a nakonec byl v květnu nebo co. Tak snad se to nestane někomu, kdo ho chce na březen a zase nebude
A barvu asi vezmu volcano, jestli bude. Sice takový mám i X3, ale ty barvy se mi nějak moc nelíbí a šedý mi přijde moc tmavý, i když vím, že můžu měnit ty vložky. Líbí se mi ten světle šeý, ale i já jsem děsné prae, takže jsem soudná
By mě zajímalo, proč ho prodává Většinou se přece prodává, že někdo není spokojen ![]()
Já si radši ale koupím za 7500 nový kočár
jako 1500 mi za to nestojí. Jako to by muselo být třeba za dva litry, abych to koupila, jinak nee.
No a já mám tašku tu volcano, takže by se mi i šikla tato barva v xq, abych nemusela kupovat novou ![]()
http://kombinovane-kocarky.sbazar.cz/…6414749.html
A jak tam je ten zips na té stříšce, tak to je jakoby to plastové že jde zakrýt a nebo to jde ještě ta sktříška prodloužit?
Tzv. to okýnko jde schovat nebo bude vždcyky venku?
Jsem to na žádné fotce ještě zcela nepoznala.
Kamak - to je prodlouzeni normalni boudicky, okynko se tim neschova, okynko tam zustava porad…bude se muset schovat nejak tim extra sitym poklopem v lete ![]()
kamak píše:jitka0705 píše:kamak píše:No jestli by ti to nevadilo, tak jsem narazila na tuto barvu na seznamu v bazaru. Pani ho koupila v únoru a má jěště 1,5 roku záruku. Prodává ho za 6.000,– i s taškou.
A barvu asi vezmu volcano, jestli bude. Sice takový mám i X3, ale ty barvy se mi nějak moc nelíbí a šedý mi přijde moc tmavý, i když vím, že můžu měnit ty vložky. Líbí se mi ten světle šeý, ale i já jsem děsné prae, takže jsem soudnáBy mě zajímalo, proč ho prodává Většinou se přece prodává, že někdo není spokojen
Já si radši ale koupím za 7500 nový kočár
No a já mám tašku tu volcano, takže by se mi i šikla tato barva v xq, abych nemusela kupovat novou![]()
jako 1500 mi za to nestojí. Jako to by muselo být třeba za dva litry, abych to koupila, jinak nee.
Jak se to vezme někdo prodává, protože je to kočárkomaniak
. Já taky prodávám půl roku starý kočár a neni to protože bych byla nespokojená, ale proto že jsem si něco vysnila a dokud to nebudu mít, tak stejně nedám pokoj
.
A máte někdo zkušenost ze zakrýváním toho průhledu u tohoto typu kočárku? Vím, že to jde u XA, ale tady…za co se to zachytí? Když tam nejsou ty umělé „cosi“ pro polohování stříšky.
Roomci - me napadlo jedine to usit vetsi..jako do stran, delsi ty rohy na stranach a pak na konci gumicka a tu gumicku okolo uchytu boudicky..nebo?..
Koukám, jak se tu ta diskuze krásně rozjela
Vy kočárkomaniačky, jsem na tom podobně, mám 4.kočárek na dceru a bojím bojím, že se ještě někde ukáže nějaký, který mi zase nedá spát
Naštěstí to nejsou žádné další investice, točím pořád ty samé peníze. S XQ jsem pořád moc spokojená
Jen mi tak nějak divně cinká, když s ním jakoby zahoupu do stran
Nejdříve jsem myslela, že do konstrukce ťuká zip, nebo něco jiného, ale není tam nic, cinká to u vnitř. Řešit to ale nebudu, dcera má 15 měsíců a kočárkování se nám blíží ke konci, to už dojezdím. Neumím si představit, že bych třeba měsíc jezdila s něčím jiným
Mám doma ještě Hartana Topline X, je starší, ale suprovej, nemá nafukovací kola, ale ničemu to nevadí, ba naopak, o to je lehčí a nehrozí, že bych píchla. Bohužel jsem ale odrovnala uchycení boudičky, tak že je kočárek odstaven mimo provoz, ale na zimu ho chci sprovoznit. XQ sněhem určitě neprojede, ty přední kolečka to nedají! Nevadilo by, že jsou malá, ale jak mají to odpružení a při najetí na hrbol se jakoby zalomí, tak to si myslím, že bude dělat i ve sněhu. Do sněhu mi naprosto vyhovoval Jané Slalom, jen bohužel neměl otočné sezení a já na svoji princezničku prostě potřebuji vidět
Jak už tu některé maminky psaly, chci si jí užít i na procházkách a kochat se, jak je překrásná
U první dcery mi to strašně chybělo a dodnes mě mrzí, že jsem kočárek nevyměnila ![]()
Nutkani, a jak moc jsi byla spokojena s Hartan Topline X? Také nad ním uvažuju, ale nějak mě nenadchly jejich barvy…
Také se u X-landeru bojím, co bude dělat ve sněhu, bydlíme na vysočině, kde ho máme docela hromady ![]()
Nutkani píše:
Koukám, jak se tu ta diskuze krásně rozjelaVy kočárkomaniačky, jsem na tom podobně, mám 4.kočárek na dceru a bojím bojím, že se ještě někde ukáže nějaký, který mi zase nedá spát
Naštěstí to nejsou žádné další investice, točím pořád ty samé peníze. S XQ jsem pořád moc spokojená
Jen mi tak nějak divně cinká, když s ním jakoby zahoupu do stran
Nejdříve jsem myslela, že do konstrukce ťuká zip, nebo něco jiného, ale není tam nic, cinká to u vnitř. Řešit to ale nebudu, dcera má 15 měsíců a kočárkování se nám blíží ke konci, to už dojezdím. Neumím si představit, že bych třeba měsíc jezdila s něčím jiným
Mám doma ještě Hartana Topline X, je starší, ale suprovej, nemá nafukovací kola, ale ničemu to nevadí, ba naopak, o to je lehčí a nehrozí, že bych píchla. Bohužel jsem ale odrovnala uchycení boudičky, tak že je kočárek odstaven mimo provoz, ale na zimu ho chci sprovoznit. XQ sněhem určitě neprojede, ty přední kolečka to nedají! Nevadilo by, že jsou malá, ale jak mají to odpružení a při najetí na hrbol se jakoby zalomí, tak to si myslím, že bude dělat i ve sněhu. Do sněhu mi naprosto vyhovoval Jané Slalom, jen bohužel neměl otočné sezení a já na svoji princezničku prostě potřebuji vidět
Jak už tu některé maminky psaly, chci si jí užít i na procházkách a kochat se, jak je překrásná
U první dcery mi to strašně chybělo a dodnes mě mrzí, že jsem kočárek nevyměnila
Ahoj, musím reagovat - já měla taky X-lander XQ, verzi 2009 a projezdila jsem s ním celou loňskou zimu - a že sněhu bylo - a naprosto bez problému. Sníh, tady ani ne moc odhrnutý, zmrazky, břečka, všechno fakt v pohodě, při problému stačilo zaaretovat ta kolečka ![]()
Tak já doufám, že projedem, protože nový kočár už nepořizuju, neboť by mě doma asi uškrtili
.