Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
770
13.11.11 20:01

ahojte, tak mam v albu fotky kocarku a slozeny podvozek s kolama i bez kol, tak mrknete klidne rada na pozadani premerim, ale me se zda velmi bezva slozitelny, bez velkych kol je profilove uplne malinky a velke kola se daji oddelat jendou rukou jednim stiskem tlacitka :palec: bez problemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
13.11.11 20:37

Děkuji moc, už jsem se dívala, to je krása 8-o Kurník, musím ukázat manželovi :dance:

A jak to je s lehem u větších dětí? Tam jdou polohovat i ty nohy, že? jak velké dítě se tam může vlést? :think:

Jejda, já jsem tak nahlodaná :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
13.11.11 20:49

Kamak, diky taky jsem z neho docela unesena :lol:
akorat vedle pritele vypada jako uplne malinkaty, protoze pritel ma pres 2m :D takze jeho nebrat jako meritko :D

ja chci pouzivat sportovni verzi tak od dubna nebo kvetna a to bude miminkovi 5-6 mesicu, takze jsem vybirala i podle toho jestli pujde do lehu a jde temer do uplneho lehu, urcite je to uplnejsi leh nez treba kdyz jsem to srovnavala na prodejne s concordem, ten do lehu moc nejde..

jak velke dite se tam muze vlezt? to ti nereknu, ale podle porovnavani me osobne se zda siroky i dlouhy dost..

co me velmi pozitivne prekvapilo bylo kdyz jsem u sportovni verze nasla v krabici i zimni nanoznik! nevedela jsem ze je v cene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
13.11.11 20:56

A není to jen ten fusak? :think:

A ty nohy jdou teda taky polohovat? Jako ať něco hlavně nekoupím a pak nechci zase něco, to bych už doma nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
13.11.11 21:20

no vypada to jako fusak, ale fusak jsem dostala do hluboke korby zase s hlubokou korbou, to je blbost ze by posilali dva fusaky..to bude nanoznik na zimu :think:

jojo polohovatelne nozky jsou tam, nahoru to jde dat kdyz by melo detatko lezet nebo dolu kdyz by melo sedet + nejake mezipolohy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.11.11 22:39

Ahojky, tak i já jsem se po nějáké době připojila k majitelkám tohoto kočárku. Ještě než jsem porodila, jsem ho měla jako favorita, ale bohužel jsem z něj musela ustoupit, protože jsem se měli stěhovat a já bych měla problémy s výtahem. Stěhování nakonec nevyšlo a tak jsem si ho minulý týden pořídila.
Mám 5 měsíční holčičku, ale neni to žádný drobeček, má už 7,5 kg a do sporťáku se vejde úplně bezvadně. Musela jsem nožičky vypodložit dekou, aby je měla v rovině, ale to je takový malý detail. S kočárkem jsem strašně spokojená, ale bohužel jsem dneska zjistila prasklý rám :zed: a tak budu zítra reklamovat. Fakt mě to strašně štve, udělala jsem všchno možný, abych si ho mohla pořídit a po 4 dnech co s ním jezdím, zjistím, že je prasklý. By mě vzal čert :pocitac: . Tak teď jsem zvědavá, až budu volat do Dětskýho ráje, jak se k tomu postaví :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
14.11.11 07:40

Jitka - tak tomu rikam pech.. :-( pak napis jak to dopadlo s reklamackou a jestli ti pujcili nejaky kocarek „prozatim“

Kamak - ja osobne kdybych kupovala ciste jen sportak tak bych se ohledla i po kocarkach s brzdickou nahore kvuli sportovani a nebo treba bugaboo bee sportak je fakt uzasny, sice horsi s cenou, ale je bezkonkurencni velikostne, ma mensi kolecka a nevim jak projede narocnejsi teren, ale do mesta naprosto nejlepsi sportak

ja se rozhodla pro x-lander jen kvuli velkym kolum a kvuli tomu ze jsem chtela trojkombinaci a prima cenu v pomeru ke kvalite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.11.11 10:23

Pihata, my vlastně bydlíme na vesnici takže X3 byla super volba. jenže v buse se fakt nevytočím, takže by to chtělo něco takového a hlavně chci, abych na malého viděla. Takže bugaboo je pro mě nic extra, protože malá kolečka to tady nezvládnou tak dobře. A brzdičku nepotřebuju-já nebruslím a na jiný sport není třeba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
14.11.11 10:35

Ahoj holky, sice mám do porodu ještě spoustu času, ale už se rozhlížím po kočárcích a mezi mé favority patří právě X-lander XQ. Pročetla jsem skoro celou diskuzi a tak mě napadají otázky, na které mi asi dokážete odpovědět, protože už kočárek používáte delší dobu:
1. Jak vidíte přední nenafukovací kolečka-když jedete např.po trávě neskáče mimčo v kočárku? Určitě nemám v plánu jezdit v nějakém drsném terénu, ale po čistě upraveném chodníčku to asi taky pořád nebude…
2. Sporťák nejde do úplného lehu-problém? Nám se mimís narodí v březnu, takže na sporťák budem přecházet někdy na podzim.
3. U sporťáku-průhled ve stříšce-opravdu na dítě tolik praží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.11.11 19:27

Tak co se týče jízdě po trávě, tak je fakt v pohodě. Kočárek výborně zvládá i kostky na našem náměstí, co já jsem na něm oddělala už bot s podpatkama :mrgreen: . Oni ty přední kolečka totiž tak malý nejsou, ono to totiž vypadá vzhledem k těm zadím, ale ty mají opravdu veliký průměr, takže ty přední jsou úplně v pohodě :palec: .
Sporťák jde úplně do lehu, je tam sklon tak 5°, já v něm teď vozím 5-ti měsíční holčičku (je to kus už máme skoro 8 kg) a za mě spokojenost, jenom jsem musela malé vypodložit nožičky, aby se jí neprolamovaly. Takže za mě žádný problém :palec: .
Co se týče slídy v boudě, tak zatím nemůžu posoudit, mi si ji užíváme, protože v předchozím kočárku jsem jí neměly a malá tam měla strašnou tmu. Teď si užívá, že vidí na stromy a když jedeme už večer, tak že vidí na lampy :mrgreen: . Zatím jsem nezjistila, že by na malou nějak extrémě svítilo, ale to se dá asi víc posoudit až v létě nebo na jaře, protože, teď když jedeme ven, tak už je sluníčko docela nízko :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
14.11.11 19:38

ahojky,
já používala tenhle kočárek přes celé léto a je pravda, že ta slída je moc veliká, na prcka mi pražilo sluníčko, koupila jsem si tedy slunečník a ten byl celkem na nic (koupila jsem si asi moc levný a pořád mi upadával anebo sjížděl), vyřešila jsem to takovou látkovou krytkou, kterou jsem koupila na MMB asi za 190Kč a super. Mám ji tam už permanentně a kdykoli to okýnko můžu zatáhnout…takže na léto doporučuju :)
JInak jízda v terénu no problem, jak psala jitka0705, v tomhle me xq mile prekvapil.
A to ze nejde do uplneho lehu jsem taky moc neresila, i kdyz jsem puvodne chtela sportak, kde to pujde. . nebo Malej je ve sportaku od 7. nebo 8. mesice, kdy sam jeste nesedel, takze jezdil v te nejnizsi poloze, v pololehu a nepripadala mi v tom problem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
14.11.11 19:47

Jitka0705, moc děkuji za odpověď. Tento kočárek je můj favoritem, ale chci vše pořádně zvážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.11.11 19:57

Je dorý se na něj dojet podívat. Já jsem ho měla dlouho jako favorita, ale jak už jsem psala, potom jsem koupila jiný (Coletto Givoanni). Je taky super, ale já jsem si prostě stejně vysnila XQ a tak si ho teď pořídila. Jenom teď reklamuju tu sedačku, ale dneska jsem mluvila s Dětským rájem a buď ve středu a nebo nejdýl v pátek mi ji přivezou novou, takže to byla fakt rychlost :palec: . Ta moje vada vypadala jako vada materiálu, zítra sem hodím fotky, kde jsem to mám prasklé :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
14.11.11 20:00

Jak rika Jitka, je dobre se na neho jet podivat, jak jsem ho videla zvitezil na cele care :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
15.11.11 09:59

Podívat určitě, protože, žádný kočárek neni úplně dokonalý. Nemůžu si pomoc, ale teď jsem hodně hledala golfky na jaro, ale prostě bylo vždycky něco co mě vadilo. Nakonec jsem se na golfky vykašlala a pořídila si vysněné XQ :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí