Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
7.9.11 23:03

Tak kočárek je doma, jsem moc spokojená, má spoustu příslušenství,ani jsem s tolika věcma okolo nepočítala..Vypadá veliký, prostorný a lehce ovladatelný, splnil moje požadavky a já doufám že se osvedčí i s miminkem uvnitř, takže holky, jen do něj!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
27.9.11 22:33

S XQčkem jsem moooc spokojená a pro mě nemá chybu :potlesk: Jdu za vámi s dotazem, už jste řešili fusak do sporťáčku? Já jsem si nejdříve myslela, že postačí ten jejich origoš nánožník plus deka, ale asi je to na zimu málo :think: Nevíte, který fusak (značka) by byl ideální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
27.9.11 23:11

ahoj, já mám emitex combi, nezkoušela jsem ho tam dát, ale myslím, že je univerzální, takže to půjde :-) taky si myslím, že deka s nánožníkem stačit nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
1.10.11 17:01

Holky já mám štěstí že tady u nás ve Španěl není zas tak strašná zima, takže mě opravdu postačí fusak a španělská deka… :potlesk: Jo jinak mi chybí slunečník,ale nevím jestli ho dokoupit, ukradli mi ho na letišti :think: Strašně už se těším až vyjedu ale to až v prosinci, taky přemejšlím nad autosedačkou, je tam mimi pohodlný? A dá se použít i na výjezd do města, nebo jen do auta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
1.10.11 17:02
Nutkani píše:
S XQčkem jsem moooc spokojená a pro mě nemá chybu :potlesk: Jdu za vámi s dotazem, už jste řešili fusak do sporťáčku? Já jsem si nejdříve myslela, že postačí ten jejich origoš nánožník plus deka, ale asi je to na zimu málo :think: Nevíte, který fusak (značka) by byl ideální?

Jakou máš barvičku? a už používáš nebo ještě čekáš?My až do prosince :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
6.10.11 14:32

Já mám barvu Ametyst (fialovo-šedá) Ve sporťáčku už jezdíme pár měsíců a ještě odjezdíme celou zimu. S fusakem tedy žádná sláva, Emitex Kombi tam dle mého vůbec nepasuje, je příliš široký a dlouhý! Byla jsem v obchodě a vyzkoušela jich několik, pasoval nám přesně tady ten http://www.moje-miminko.cz/…en-2220.html Je to ten sám typ jako Kaiser, jen je o něco málo kratší, tak že lépe pasuje. Cena taky není zas nějak nesnesitelná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
6.10.11 16:48

Ahoj, chtěla bych se zeptat, holky vy co používáte nebo jste používaly hlubokou korbu, jaký to na vás dělalo dojem to jak se ta hluboká korba na podvozku kývá?! Já jsem na to ted koukala na veletrhu a přijde mi to debilní!!! :( Nemáte k tomu nějakou vychytávku? Nebo když tam je miminko, tak je to pak lepší? Moc se mi tenhle kočárek líbí, ale tohle mi přijde vážně na prd!
Ještě pokukuju po Quinny Buzz, ale je dost drahý a ještě jsem neměla možnost ho vidět na živo, tak nevím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
6.10.11 19:15

neeee, nestraš, že tam ten emitexovej nepasuje :( se mi novej fusak za tisícovku teda kupovat nechce :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.10.11 22:23
TerkaBaterka píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, holky vy co používáte nebo jste používaly hlubokou korbu, jaký to na vás dělalo dojem to jak se ta hluboká korba na podvozku kývá?! Já jsem na to ted koukala na veletrhu a přijde mi to debilní!!! :( Nemáte k tomu nějakou vychytávku? Nebo když tam je miminko, tak je to pak lepší? Moc se mi tenhle kočárek líbí, ale tohle mi přijde vážně na prd!
Ještě pokukuju po Quinny Buzz, ale je dost drahý a ještě jsem neměla možnost ho vidět na živo, tak nevím!

Já ho mám,ale s mimi odzkoušíme až v prosinci, vím o korbičce že se hýbe,ale má to tak být, až budeš jezdit tak slouží k mírnému pohupování a nemylsím si že by to nějak mimi vadilo, ba naopak.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
7.10.11 22:32

A jakou máte barvičku? Mě se celkem zamlouvá ta šedá! Chtěla jsem černý kočárek a ikdyž je tenhle šedý, tak je to docela hodně tmavá šedá a tak se mi líbí. Přijde mi, že je to moc hezky udělaný kočárek, ale ta hluboká korba mě dost zklamala! Snad u žádného jiného jsem tohle neviděla!
Můžu se ještě zeptat, za kolik jste ho pořádili a jestli jste pořizovali celý set? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.10.11 21:34
TerkaBaterka píše:
A jakou máte barvičku? Mě se celkem zamlouvá ta šedá! Chtěla jsem černý kočárek a ikdyž je tenhle šedý, tak je to docela hodně tmavá šedá a tak se mi líbí. Přijde mi, že je to moc hezky udělaný kočárek, ale ta hluboká korba mě dost zklamala! Snad u žádného jiného jsem tohle neviděla!
Můžu se ještě zeptat, za kolik jste ho pořádili a jestli jste pořizovali celý set? :)

Máme zelenej, koukni zpět na stránky je tam fotka, jsem moc spokojená..Jsem strašně nadšená měl tolik příslušenství a strašně se mi líbí :potlesk: S tou korbou se neboj že by to vadilo, není to nějak šílený, je to malinko, až tam bude mimi tak se to tak hýbat nebude…Já jsem ho koupila na internetu set za 14800.- mylsím..doručení zdarma.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
9.10.11 13:02

A ta autosedačka by měla být bezpečná, vid? Četla jsem že má nějaký certifikát, takže prošla testy. Snad teda nebude potřeba kupovat Maxi Cosi či Römer!
Tak at vám dobře slouží. :) Já ještě uvidím, co nakonec jednou vyberu.
A kdy to čekáte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.10.11 16:38

Vkládám foto fusaku v kočárku, který jsem nakonec pořídila. Dle mého tam fakt sedí :pankac: …už může začít zima :lol: KECÁM!!! raději bych fusak nepoužila vůbec a celou zimu si jen užívala „babí léto“ 8-)
Jdu ale ještě s jedním dotazem, jak je na tom u vás slída v boudičce? Já ji mám ve dvou místech skoro prasklou :-( Kačka si boudičku sama sklapne a zas rozdělá a dělává to často, no a v těch dvou místech se to pořád ohýbá a už tomu fakt moc nechybí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.10.11 16:39

…a ještě jedna fotka s úplně zapnutým fusáčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
9.10.11 23:02
Nutkani píše:
Vkládám foto fusaku v kočárku, který jsem nakonec pořídila. Dle mého tam fakt sedí :pankac: …už může začít zima :lol: KECÁM!!! raději bych fusak nepoužila vůbec a celou zimu si jen užívala „babí léto“ 8-)
Jdu ale ještě s jedním dotazem, jak je na tom u vás slída v boudičce? Já ji mám ve dvou místech skoro prasklou :-( Kačka si boudičku sama sklapne a zas rozdělá a dělává to často, no a v těch dvou místech se to pořád ohýbá a už tomu fakt moc nechybí :roll:

A ten fusak není originál? Vypadá moc dobře :potlesk: i s mimi uvnitř, já už se ak těším…Čekáme na vánoce 24.12 :hug: Já zatím nepoužívám, takže slídu mám ok, tak za pár měsícu ti povím.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí