Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1405
30.6.11 11:26

Ahoj holky, nevíte o někom, kdo by prodával sportovní sedačku na XQ v barvě ARCTIC? Chtěla bych si ji koupit na léto, tak kdybyste věděly, dějte prosím vědět… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KristinaO
10.8.11 15:09

Zdravím všechny. přidávám se do vaší diskuse. Mám X-lander z roku 2007. Teď máme druhou holčičku a řeším nákup kočárku s otočnou sedačkou. Když na mě nekouká je zle a celou cestu jedeme s šíleným křikem. Do hlubokého už se bohužel nevejde. Dnes jsem byla v obchodě okouknout možnosti. měla jsem vyhlídnutý Jané unlimit 2011. Ale sedačka je šíleně, ale šíleně úzká. paní mi ukázala X-lander xq a byla jsem paf, jaká změna za 45 roky nastala. To jsem ještě neviděla takhle vychytanou boudičku. Když je sedačka v leho a roztáhne se stříška na maximum, jak to je bomba. Už není potřeba žádný slučník ani sluneční clony. Jsem nadšená. Akorát mě mrzí přední menší kolečka. nemáte s tím někdo zkušenost? Mám strach hlavně v zimě ve sněhu. Ale jinak teda úžasný. I rukojeť je polohovatelná jak byla a navíc je teleskopická, takže si ji můžete přitáhnou t blíž k sobě. To jsem z toho taky nadšená, vzhledem k tomu, že občas vozím starší holčíčku na skatu a u XA to nejde, protože je tam stříška kočárku. Bomba. neřekla bych to do x-landeru, že bude tak perfektně vychytaný kočár.

• Citovat
  • Upravit
31502
11.8.11 07:58

ahoj mám ho jsem sním spokojená, zkoušela jsem jezdit v terénu, viz pláž a kamínky tak s těma malýma kolečkama to fakt nejde ale to by podle mě nešlo ani stěm u toho xa. Jen stěma zadníma velikejma to šlojakžtakž. Ve sněhu zatím nevím, ale asi t taky nějak extra přímo ve sněhu nepůjde. Tak ale chodníky snad jsou prohrnutý a kdo bude jezdit přímo ve sněhu , já teda ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
23.8.11 12:40

Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat, mám x-lander XQ kolekce 09, Mimi je sice ještě dost malé na sportovní verzi ale nedalo mi to a zkoušela jsem jí nasadit…a nelíbí se mi polohování u tohoto modelu…prostě se klopí celá sedačka a bojím se že až přejdeme na sportovní verzi a malá usne tak jí budou nožky plandat ve vzduchu :-? Koukala jsem na netu a u kolekce 2011 je už polohování normální, nevíte jestli se dá koupit jen sportovní nástavba 2011 bez podvozku…podle výrobce by to mělo jít na všechny tipy podvozků ale nikde nemůžu najít jestli se dá koupit pravě jen ta nástavba..neporadí některá z vás :-)
Jinak jsem s kočárkem nadmíru spokojená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
23.8.11 20:32

Ahoj, mohla bych se zeptat, na sportovní sedačce je nahoře to slídové okénko. Zajímá mě jestli tam tudy na mimčo nesvítí sluníčko, když třeba leží a usíná? A pak ještě jeden dotaz na x lander XV 2011. Neslyšela jste některá o tom, zda je distribuován i do čech? Na polských stránkách jsem ho našla. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darminka
23.8.11 22:39

XQ 2011 Ocean

Moc Vám děkuju za tuhle diskuzi :potlesk: :potlesk: :potlesk: …pořád jsem váhala, jestli si koupit x-lander XQ 2009 (lákadlem byla poloviční narozdíl od kolekce 2011), XA 2010 a XQ 2011. Díky Vám jsem se definitivně rozhodla pro X-lander..přemýšlela jsem chvilku i o Briu Go (byly na něj napsány skvělé recenze, asi aby se jim líp prodával, protože jinak je prý hrozně poruchový a má ještě další nevýhody krom ceny..)…Takže teď sháním XQ 2011 Ocean - nevíte někdo náhodou, kde ho sehnat…snad ve všech e-shopech mají popisky, že nožičky jdou polohovat jen do 2 poloh…přitom na ofic. webu x-landeru je uvedeno, že mají poloh 6. Co s tím? Nechci platit 8.300 za kočárek z loňské kolekce…Já chci tu letošní :pocitac: Prosím pomoc :cry:

• Citovat
  • Upravit
Darminka
23.8.11 22:43

Sportovní nástavba

Pokud vím, tak sportovní nástavba se samostatně neprodává. Samostatně se dá koupit jen korbička. Sporťák se prodává včetně podvozku :-) .

• Citovat
  • Upravit
Darminka
24.8.11 08:31

Jo a na babyointu mi odpověděli, že jde o tiskovou chybu v katalogu x-landeru…tak to pochybuji, proč by jinak tiskly dva katalogy s úplně shodným produktem, když by v nich nebyl žádný rozdíl??? Máte někdo typ XQ 2011…a mohla bych se zeptat, kolik tam máte těch poloh pro nožičky? jestli 2 nebo 6? a co bylo napsáno na cedulce od kočárku? Některé maminky prý měly na papírech od kočárku napsáno 2010 a na doplňcích 2011…Takže jim byl určo prodaný ten kočárek z kolekce loňské a prodejci ho vydávali za ten letošní, protože vzhledově se v ničem neliší… ???? Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
6333
24.8.11 21:22
Darminka píše:
Jo a na babyointu mi odpověděli, že jde o tiskovou chybu v katalogu x-landeru…tak to pochybuji, proč by jinak tiskly dva katalogy s úplně shodným produktem, když by v nich nebyl žádný rozdíl??? Máte někdo typ XQ 2011…a mohla bych se zeptat, kolik tam máte těch poloh pro nožičky? jestli 2 nebo 6? a co bylo napsáno na cedulce od kočárku? Některé maminky prý měly na papírech od kočárku napsáno 2010 a na doplňcích 2011…Takže jim byl určo prodaný ten kočárek z kolekce loňské a prodejci ho vydávali za ten letošní, protože vzhledově se v ničem neliší… ???? Díky za odpověď.

Kupovala jsem XQ jako 2011, ale na kočárku je označení kolekce 2010. Nicméně, označení kočárků 2011 mají jen ty 3 nové barvy. Tzn. že barvu Ocean nemůžeš s označením 2011 koupit, protože byl i v r.2010.
Rozdíly mezi kočárky jsou, ale nijak výrazné. Kočárky prodávané loni měli např. jiné upínání na dítě. Takže ikdyž teď koupíš kočárek s označením kolekce 2010, bude to vyrobeno letos. Ty co byly vyrobeny loni jsou už vyprodané (je možné, že se nějaký obchod předzásobil a ještě loňské má, mě se bohužel nepoštěstilo a mám letošní :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
25.8.11 10:51

XQ má 4 polohy nožní opěrky, ale úplně do vodorovna nožičky dát nejdou, sice to tak vypadá, ale ve skutečnosti má dítě nožičky dolů i v horní poloze. Já to řeším tak, že dávám malýmu pod nožky deku když spí - ta tam dobře drží a nepadá díky žlábku, který ta opěrka tvoří. Nevidím to jako moc velký nedostatek - deku jsem tam měla na jaře pořád a teď v létě ji mám permanentně v košíku, a když usne, šupnu ji tam. Ale když jsem ten kočárek kupovala, nenapadlo mě se na tohle dívat, chtěla jsem prostě polohovací nožičky a šmitec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
25.8.11 13:48

Viktorinko a jak je to s tím okýnkem na boudě u sporťáku? Nepaří odtamtud na mimi sluníčko, když leží nebo i sedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
25.8.11 21:03

Terko, sluníčko tudy na dítě paří, já mám na tom okýnku krytku ušitou přímo od někoho na mimibazaru a dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
26.8.11 08:11

Já jsem tu stříšku viděla ušitou pro XA, ale pro XQ ne. Narozdíl od XQ tam to XA má to polohováná boudičky a tak to jde za něco uchytit. Ale jak je to u XQ to si nedovedu představit. No ale je super, že něco takového existuje. :-)
A ty jsi Viktorinko s kočárkem spokojená? Nebo máš nějaké výhrady? Má nějaké velké nedostatky? Mě se x lander obecně moc líbí, zatím můj favorit. Ale na živo jsem ho ještě neviděla. Jen nějaké fotky a videa na youtube. Teď na konci září se chystám na veletrh, tak snad budu mít tu čest si ho vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
26.8.11 09:55

clona je n xa i xq - u xq se to zachytí (omotá a fixuje suchým zipem) za tu část, kde nasedá konstrukce stříšky na sedačku a sedí to pěkně, zkus na to mrknout na mmb, kdybys nenašla, pohledám to já a pošlu odkaz, možná je to i v téhle diskuzi když se mrkneš o pár stránek zpátky.
Jinak celkově spokojená jsem - jízdní vlastnosti jsou supr, hlavně má otočnou sedačku což byla moje priorita, je dobře odpružený. Jediný, co mě štve, je jeho skaldnost. Pokud bys ho chtěla dávat často do kufru auta ještě s jinýma věcma tak nic moc… mrkni do diskuze pár stránek zpátkly, tam jsem se rozepsala trošku víc… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
1.9.11 11:49

Ahojte holky, teda užasná diskuze, taky se přidávám do klubu XQ, zrovna ho mám u mamči, ještě jsem ho neviděla…Koukám že jako jediný jsme objednali barvu jungle, tu tmavě zelenou,tak doufám to nebude hruza :potlesk: Jinak jsem ted taky nějaká nesvá, přítel zjistil že přední kolečka jsou plastik a hned byl ohen na střeše..ale já si mylsím nebude to zese takovej problem, když to tady pročítám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí