Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
24.5.11 10:38

Včera mi přišel v barvě energy,je krásnej a fakt vypracovanej,plno vychytávek. Barva je nádherná,malinová s vínovou,pro holčičku nádherná. Já jsem za ty peníze moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.5.11 21:18

Ahojky omlouvám sevám že sem lezu ale četla sem na začátku něcoo chipolinu optima, ale nemůžu na něj najít recenze, nevíte kde ste to četly, děkuji?? spěchá v neděli si pro něj jedu k paní tak abych todyštak odřekla zavčas, nenašla sem ho totiž v žádným obchodě. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
26.5.11 22:01

http://cz.chipolino.com/#… myslíš tento kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.5.11 10:06

ahojky maminka a skoro maminky, snažíme se o druhého mimíska a tak pomalinku koukám po kočárcích stejně, jako každá natěšená skoro-těhulka. U první dcerky jsme měli bartatina freeline super kočárek krásně houpe, je velikej, ale hodně mi chyběly přední otočná kola. Vždycky jsem si říkala, že u druhého chci x-lander xa ale strašně mi vadilo, že nemůžu otočit sedačku miminkem ke mě. No a jak jsem teď zahlídla tento x-lander XQ 2011 tak jsem byla uchvácená. i podle videa na youtoube super, bohužel nebyla ještě příležitost si kočárek vyzkoušet naživo, ale dle zkušeností kamarádek se xa si myslím, že bude super. nestihla jsem dočíst celou diskuzi tak budu postupně dočítat a zjišťovat zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.5.11 14:52

gsimčo přesně ten mám na mysli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
27.5.11 20:32

Ahojky je pěkný,ale já třikolky nemusím.Já už mám doma Coletto Giovanni a jsem moc nadšená je našlapanější než X-lander i cena je lepší.X-lander se mi moc líbil byla jsem s něho unešená,ale stačilo páru chyb které mi vadily a už jsem byla na váškách.Tak vám mohu popřát jen dobrý výběr a určitě budete spokojené tak jako já. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.5.11 22:01

gsimčo děkuji, váškočár nevypadá špatně ale blbě by se mi tam dával skate pro staršího a x-landera sem nikdy nechtěla ikdyž vzhledově vyoadá dobře ale hl.korba maličká a sporťák má divný sezení, teda aspoň rok 2009 dětem se tam moc nelíbilo co sem potkala venku. Pro chipolino si nakonec jedem v neděli, tak snad mě nesklame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.5.11 09:47

Neboj pokud jses do něho zamilovala tak bude určitě super,držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
30.5.11 01:45

tak jsem konečně přelouskala celou diskusi. Jsem na tom stejně jako Makyta. Mám XA a jsem nešťastná z toho, že nejde sportovní sedačka otočit proti směru jízdy a nevidíme na sebe s malou. Zatím mám favorita XQ.
Dnes jsme ho byli s manželem občíhnout v obchodě i s testerkou (dítkem) :-) Co mě zarazilo jsou pásy, respektive zapínání pásů. Tady to nikdo neřešíte, tak se zeptám.
U XA jsou klasické přesky, které byly ještě překryty. Ale u XQ je to takové nacvakávátko (bez krytí), které bych řekla, že jde hrozně lehce rozepnout. V obchodě, když jsem do toho malou upásala a ona se začala naklánět do strany, tak to na jedné straně povolilo. Když jsem to kontrolovala, dostalo mě, jak lehce to jde rozepnout. Jaké máte zkušenosti s tím zapínáním?
Toto se mi tedy vůbec nelíbí, u XA je to mnohem jednodušší a praktičtější.
Další věc co mě zajímá je ta nožní část. Zda to není moc krátké a taky zda (protože je to z jakési divné látky) není ta černá část okopaná, otrhaná od nožiček dítěte.
Omlouvám se za noční elaborát. Píšu to v polospánku, tak snad to trochu dává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
30.5.11 01:48

jo a někdo se tu ptal, zda jde korba z XA použít i na XQ. Nelze, bohužel. Pokud si XQ koupím a vydrží i pro případné druhé dítko, budu muset koupit i novou korbu, ikdyž teď mám tu z XA :cry:
Prostě to pak prodám jako celý set XA - sporťák+korba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
30.5.11 01:50

omlouvám se, ale ještě jeden dotaz. Jak je to tedy s použitím autosedačky Maxi-cosi na XQ? Samozřejmě s adaptérama, jde tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
30.5.11 08:16

Ahojky PAVELAS pozor Makytka má doma XQ,ona nemá XA.Posílala tady plno fotek XQ co má doma má ho nový a je spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
30.5.11 08:21

str.19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
30.5.11 09:21

Makyta měla XA a měnila za XQ. Taky se chystám ke stejné výměně. Fotky jsem viděla, kočárek jsem viděla i na živo. Ale nepříjemně mě překvapilo to pásání, tak by mě zajímalo jestli je to v praxi ok. A co ta podnožka z té divné černé látky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
30.5.11 11:13

S te podnožky jsem měla taky strach, jak to bude po roce vypadat,nikdo tady na to pořádně neodpoveděl tak nevím.To zapínaní jsem zkoušela jenom u XA,protože XQ se u nás v žádném obchodě neprodává pry to nikdo nechce a tak to stáhli s obchodu. :roll: holt mám smůlu,ale nakonec jsem si vybrala super kočárek má úplně všechno kromě pumpičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí