Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQTo je nádhera!!! Já úplně žasnu a už se těším na svoji. A vůbec nemáš vidět bříško ![]()
Fakt jsi vypadal úžasně? A jakou jsi měla velikost šatů? Vůbec není vidět bříško ![]()
Jééééééééééé
!!!!!
Vypadáš super a vůbec nebylo vidět břísko! To jste měli svatbu někde na nějákým statku???? Miluju koně a tohle je prostě nádhera!!!!!
Velikost nevím,ale myslím že tak 42-44.Svatbu jsme měli v Bystřici nad Olši a hned vedle restaurace byly ohrady a statek s koňmi,takže jsme hned využili situaci pro foto.
jitka0705 píše:
Určitě pošlu, jestli chceš, tak se koukni přimo na polské stránky www.coletto.pl! Tam je nafocený kočár i s taškou a fusakem!
Super, dnes jsem se dívala na ty polské stránky moc dobrý,je tam i ta brašna i ta rourka no super můžu říct,že jsem s něho hotová za tu cenu má vše co potřebuji.Stříška velká bez odkrytých okének,spor.proti směru jízdy,dobrý koš na nákup,pry lehký a barevně božský zbarvené kočárky.No mám takové tušení X-lander asi kupovat nebudem.Holky snad se nezlobíte,ale ten kočárek vypadá doopravdy moc šik. ![]()
No konečně jsem se dočetla na co je ta roura na madle, je to na kojeneckou láhev. ![]()