Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
19.4.11 19:39
gsimča píše:
jitka0705 píše:
Určitě pošlu, jestli chceš, tak se koukni přimo na polské stránky www.coletto.pl! Tam je nafocený kočár i s taškou a fusakem! :mavam:
Super, dnes jsem se dívala na ty polské stránky moc dobrý,je tam i ta brašna i ta rourka no super můžu říct,že jsem s něho hotová za tu cenu má vše co potřebuji.Stříška velká bez odkrytých okének,spor.proti směru jízdy,dobrý koš na nákup,pry lehký a barevně božský zbarvené kočárky.No mám takové tušení X-lander asi kupovat nebudem.Holky snad se nezlobíte,ale ten kočárek vypadá doopravdy moc šik. :huban:

Tak až ho budu mít doma, tak ti jěště pošlu fotečky! Oni ty domácí jsou takový jiný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
19.4.11 19:42

už se nemůžu dočkat,na netu jsem našla nejbližší obchod v kopřivnici,ale ještě se poptám jestli by mi ho taky neojednali.Líbí se mi všechny barvy,kterou barvu budeš brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.4.11 09:17

Já jsem si objednala tu purpurovou, tak jsem zvědavá :palec: ! Jinak jsou všechny moc krásný. Ta zelenkavá je úžasná a dokonce se mi líbí i ta hnědá! No tak jenom doufám, že naší malý jěště nenarostl piňdour :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! Chtěla jsem si to nechat minulý týden ověřit, ale zatím se malá neotočila a leží v bříše napříč :zed: , tak mi to nechtěli říct! Doufám, že se jěště otočí, no má jěště 7 týdnů čas :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
20.4.11 12:09

Teda holky, vy jste tomu X-landru dali na pr… :lol: četla jsem na nějakých stránkách, že nějaká série těchto kočárků (coletto)je zdraví nebezpečná, ale doufám, že to byla jiná(starší) várka a u nových bude vše OK!!! Tak ať kočárek slouží :) Já mám zatím do září čas, tak uvidím co ještě vymamlasím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
20.4.11 18:10

Koukám že seto tu přeorientoval z x-landru pryč. :mrgreen: Tak já jdu jen se zprávama. Tak jsem konečně obdržela ten slunečník takže.....na ten průzor v boudě mito pomohlo a v podstatě i na sluníčko ze předu atd. jeto dobrá věci natu bídu to jde. MOhlo to být sice propracovanější ale jeto fajn. A tím se vyřešil problém který jsem s kočárkem měla takže dobrý :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.4.11 09:28

Tak to jsem ráda že máš klid,protože to sluníčko je dost silné,aspoň tam nemusíš nic našívat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.4.11 09:34

makytko já vím že je to blbé že jsme se přeorientovaly na jiný kočárek,ale musím uznat že je hodně našlapaný i za tu cenu,jen to složení kočárku a ta velká stříška no strašně mě okouzlil no ještě uvidíme v praxi,ale to už se budu muset jako každý se vším smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.4.11 21:22

Makyto, nezlob se na nás mi jsme prostě potvory :mrgreen: !
Omlouvám se všem, že jsme sem nasadily tak trochu jiné téma a proto jsem založila novou diskuzi „Kočárek Coletto Giovanni“! Tak pokud budete mít někdo zájem, tak dotazy ohledně tohoto typu kočárku hledjte na této diskuzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
21.4.11 22:55
jitka0705 píše:
Omlouvám se všem, že jsme sem nasadily tak trochu jiné téma a proto jsem založila novou diskuzi „Kočárek Coletto Giovanni“! Tak pokud budete mít někdo zájem, tak dotazy ohledně tohoto typu kočárku hledjte na této diskuzi!

To byla sranda. Mě jeto jedno jen jsem si rýpla :-))) :mrgreen:
Já jsem věrná x-landráčku i když jsem tada opravdu váhala a taky zvažovala takže vás plně chápu. A navíc jsem docela naštvaná že za 8 tiscí je teda co vyladovat. :cert: Ale je fakt že když se dokoupí slunečík a dalším prvky co ktom patří tak je pak dokonalý chce to investovat do tohoi megasetu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
21.4.11 22:58
jitka0705 píše:

FAkt v poho játo chápu. :mrgreen: Já i mít víc peněz tak do x-landru nejdu a koupím Janéčko. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
22.4.11 08:45

Myslela jsem si že mě žádný kočárek nerozhodí,ale colleto je moc šik.My se makytko nezlobíme vše je tu bráno ze srandy že jo :-D :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.4.11 13:55

To je jasný, že je to všechno braný s rezervou :mrgreen: ! Tak já doufám, že už moc vylepšovat nebudu muset :nevim: ! Nechce se mi na jedno dítě moc investovat :zed: ! Raději si za rok zainvestuju do pořádných golfek :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
22.4.11 14:27

Jsem na tom stejně Jitko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
27.4.11 08:40

pro FLOOA

Ahojky tak co nervozita už je tady nebo se držíš chi chi :pankac: :lol: .To já se peru s příjmením co telefón to se blbě představím.Ještě nemám novou občanku a tak i na některých místech musím používat príjmení staré no je to dobrý zmatek. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.4.11 09:00
gsimča píše:
Ahojky tak co nervozita už je tady nebo se držíš chi chi :pankac: :lol: .To já se peru s příjmením co telefón to se blbě představím.Ještě nemám novou občanku a tak i na některých místech musím používat príjmení staré no je to dobrý zmatek. :roll:

Ahoj Simi, nervozita ze svatby zatím žádná, v neděli jsem byla zkoušet šaty, vejdu se a zepředu vůbec nevypadám jako těhul, ale ze strany už jo :wink: Ale včera jsem byla v poradně a zjistila mi, že mám zkrácený děl.krček, tak mi dala magnézium a mám ležet. Takže si svatbu moc neužiju. Prostě bude jen ploužáček s manželem a ostatní mají smůlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí