Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQA tak hlavně že tě nešoupli do nemocnice,v sobotu se vdáš a pořádně si to užiješ i v sedu.Sex ti doufám nezakázali?Já byla na kontrole včera a malý je hlavou nahoře tak snad dostane rozum. ![]()
gsimča píše:
A tak hlavně že tě nešoupli do nemocnice,v sobotu se vdáš a pořádně si to užiješ i v sedu.Sex ti doufám nezakázali?Já byla na kontrole včera a malý je hlavou nahoře tak snad dostane rozum.
Sex mi taky zakázali
Ale my bychom stejně asi svatební noc neměli, protože jak znám přítele-manžela, tak se tak společensky unaví, že by stejně nic nebylo
Snad se v sobotu nic nestane a ustojíme tu chvíli u oltáře a focení a pak už budu sedět. Neboj, malý se umoudří a otočí. Má ještě čas, nebo ne?
jj jsem 26 týden a dva dny tak snad to prcek pochopí.
No to je na prd že ti zakázali sex,ale tak ještě že to jde i jinak žejo a snad si
nastavajíci dá záležet.Snad se neopije je třeba mu vysvětlit co ho ještě čeká.To my jsme byli v hotelu napustili jsme si vanu a do toho trošku šamusu a řeknu ti že jsem byla jak ryntyntyn,nějak mi to vlezlo do hlavy a ještě ta pára,ale super ![]()
On mě už tak nějak předem varoval, že toho s ním moc nebude
Ale my si to vynahradíme jindy
Hlavně abych to ustála a mimi bylo v pořádku ![]()
Určitě to zvládnete je to váš den tak si ho užíjte,řekněte si na úřadě že budete chtít u obřadu sedět,my jsme taky seděli,protože měl svědek zlomenou nohu a kdyby seděl jenom on tak by to bylbě vypadalo.Určitě se ti uleví je to dost o stáni a to člověka unaví a ještě když jsme těhulky. ![]()
Ahojky holky tak Vám musím napsat,že dnes jsem objednala kočárek,ale ne X-LANDRA,ale COLETTO je doopravdy našlapaný a je to velká konkurence.Ten kočárek má vše a nemám nic proti a to se divím,protože na každém kočárku jsem měla vždy nějakou výtku.Holky tak se nezlobte,
X-landr se mi moc líbí,ale ten můj jsem si zamilovala víc
i cena je super. ![]()
Barva je béžova,pokud chceš vidět více fotek tak zajeď na diskusi KOČÁREK COLETTO GIOVANNI Jiťa tam poslala 25 fotek. ![]()
Tak zítra je tvůj velký den,přeji Vám ať vám vyjde počasí a vše je podle vašich představ.
![]()
gsimča píše:
Tak zítra je tvůj velký den,přeji Vám ať vám vyjde počasí a vše je podle vašich představ.![]()
![]()
Simonko, moc děkuju! Snažím se na zítřek odpočívat, akorát navečer se pojedu podívat do hospůdky a rozmístit jmenovky a vše zkontrolovat. Víš, že vůbec nemám trému? Ona zítra příjde. Myslím spíš na miminko, aby na nás bylo hodné a ještě dlouho tam zůstalo.
Já byla docela v klidu,ale jak jsem přijela od holičky tak za 15 minut můj miláček chytil stresový amok a já se zapomněla oblékat(podotýkam vše bylo nachystáno)švagrová stála vedle mě a ta mi řekla že je to normální že jak se ženil můj brácha (její manžel) tak to bylo stejné
.No prostě jsem jen stála a čekala než to s ním sekne
.Byl hotový upravený a tak ho švagrova jemně poslala ať se jde podívat ven jestli je vše OK.No nebýt švagrové tak se nestihnu ani obléct a to měla v autě 4 letou holčičku a dvou měsíčního chlapečka(holky smekám děkovala jsem ji celou svatbu,byla úžasná i s organizaci na svatební hostině)
.Já ti přeji ať se miminko drží a ženich nezlobí. ![]()