Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
27.4.11 09:52

A tak hlavně že tě nešoupli do nemocnice,v sobotu se vdáš a pořádně si to užiješ i v sedu.Sex ti doufám nezakázali?Já byla na kontrole včera a malý je hlavou nahoře tak snad dostane rozum. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.4.11 09:59
gsimča píše:
A tak hlavně že tě nešoupli do nemocnice,v sobotu se vdáš a pořádně si to užiješ i v sedu.Sex ti doufám nezakázali?Já byla na kontrole včera a malý je hlavou nahoře tak snad dostane rozum. :roll:

Sex mi taky zakázali :pocitac: Ale my bychom stejně asi svatební noc neměli, protože jak znám přítele-manžela, tak se tak společensky unaví, že by stejně nic nebylo :mrgreen: Snad se v sobotu nic nestane a ustojíme tu chvíli u oltáře a focení a pak už budu sedět. Neboj, malý se umoudří a otočí. Má ještě čas, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
27.4.11 10:11

jj jsem 26 týden a dva dny tak snad to prcek pochopí. :think: No to je na prd že ti zakázali sex,ale tak ještě že to jde i jinak žejo a snad si :think: nastavajíci dá záležet.Snad se neopije je třeba mu vysvětlit co ho ještě čeká.To my jsme byli v hotelu napustili jsme si vanu a do toho trošku šamusu a řeknu ti že jsem byla jak ryntyntyn,nějak mi to vlezlo do hlavy a ještě ta pára,ale super :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.4.11 13:20

On mě už tak nějak předem varoval, že toho s ním moc nebude :-P Ale my si to vynahradíme jindy :wink: Hlavně abych to ustála a mimi bylo v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
27.4.11 15:54

Určitě to zvládnete je to váš den tak si ho užíjte,řekněte si na úřadě že budete chtít u obřadu sedět,my jsme taky seděli,protože měl svědek zlomenou nohu a kdyby seděl jenom on tak by to bylbě vypadalo.Určitě se ti uleví je to dost o stáni a to člověka unaví a ještě když jsme těhulky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.4.11 12:07

Ahojky holky tak Vám musím napsat,že dnes jsem objednala kočárek,ale ne X-LANDRA,ale COLETTO je doopravdy našlapaný a je to velká konkurence.Ten kočárek má vše a nemám nic proti a to se divím,protože na každém kočárku jsem měla vždy nějakou výtku.Holky tak se nezlobte, :oops: X-landr se mi moc líbí,ale ten můj jsem si zamilovala víc :huban: i cena je super. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.4.11 16:10

A jakou barvičku? Dej sem obrázek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.4.11 19:25

tak tady je :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.4.11 19:30

Barva je béžova,pokud chceš vidět více fotek tak zajeď na diskusi KOČÁREK COLETTO GIOVANNI Jiťa tam poslala 25 fotek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.4.11 19:59

No ten je supráckej, fakt moc pěknej :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
29.4.11 11:32

pro FLOOA

Tak zítra je tvůj velký den,přeji Vám ať vám vyjde počasí a vše je podle vašich představ. :potlesk: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.4.11 14:23
gsimča píše:
Tak zítra je tvůj velký den,přeji Vám ať vám vyjde počasí a vše je podle vašich představ. :potlesk: :kytka: :mavam:

Simonko, moc děkuju! Snažím se na zítřek odpočívat, akorát navečer se pojedu podívat do hospůdky a rozmístit jmenovky a vše zkontrolovat. Víš, že vůbec nemám trému? Ona zítra příjde. Myslím spíš na miminko, aby na nás bylo hodné a ještě dlouho tam zůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
29.4.11 16:01

Já byla docela v klidu,ale jak jsem přijela od holičky tak za 15 minut můj miláček chytil stresový amok a já se zapomněla oblékat(podotýkam vše bylo nachystáno)švagrová stála vedle mě a ta mi řekla že je to normální že jak se ženil můj brácha (její manžel) tak to bylo stejné :lol: .No prostě jsem jen stála a čekala než to s ním sekne 8-o .Byl hotový upravený a tak ho švagrova jemně poslala ať se jde podívat ven jestli je vše OK.No nebýt švagrové tak se nestihnu ani obléct a to měla v autě 4 letou holčičku a dvou měsíčního chlapečka(holky smekám děkovala jsem ji celou svatbu,byla úžasná i s organizaci na svatební hostině) :palec: .Já ti přeji ať se miminko drží a ženich nezlobí. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí