Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQTu skládací korbu jsem myslela využívat až ji nebudu potřebovat a přejdu na sporťak.Přece jenom v bytě není moc místa. ![]()
gsimča píše:
pro Flooa ahojky tak to máme za sebou vše super,počasí paráda a foto budu mít k dispozici večer na netu,ale nevím jestli je budu moct použit,protože to bude posílát fotografka a nevím jestli ty foto nebudou kodované,budou se teprve upravovat a nejsou zaplacené.My si je pro úpravu máme teprvé vybrat.Tak ti přeji aby ti taky vše vyšlo a aby jste si užili každou vteřinu,protože vše rychle uteče.
Ahojík Simčo, a já na tebe tak myslela. To jsem mooocc ráda, že se vám to vyvedlo. Přeju vám mnoho štěstí na společné cestě životem
Na fotečky se těším
Nás to čeká za 14 dní ![]()
Kombinovaný kočárek COLETTO GIOVANI 2011,ptala jsem se prodejce na netu jestli se da otáčet sportovní verze proti směru jízdy? ANO JDE
prý je pěkný.Jinak dnes se rozjel náš nový výtah tak šířka 80 cm uf.Ještě jsem se chtěla zeptat co psali v těch recenzích? Děkuji ![]()
Už jsem si ho objednala a čekám, kdy mi dorazí na krám. Uvidíme, mělo by to být buď tento nebo příští týden
!
gsimča píše:
Kombinovaný kočárek COLETTO GIOVANI 2011,ptala jsem se prodejce na netu jestli se da otáčet sportovní verze proti směru jízdy? ANO JDE![]()
![]()
prý je pěkný.Jinak dnes se rozjel náš nový výtah tak šířka 80 cm uf.Ještě jsem se chtěla zeptat co psali v těch recenzích? Děkuji
Hele, ženský na netu si Coletto chválily
! Nevržou a je s nimi dobrá manipulace. Jediný na co nadávaly, byla sportovní sedačka, která u starých tipů byla náklopná jako kolíbka
! U nových už je to ale udělané polohování zádové i nožní opěrky zvlášť! Tak to máš super, já se do našeho budoucího výtahu prostě s XQ nevejdu
!
super tak ať se ti líbí a určitě napiš a pošli foto jak kočárek vypadá.Začíná se mi taky líbit.Ještě musím zjistit jestli jde poskládat i se sporťákem a ta taška na přebalování jestli myslí tu rourku na levé straně připevněnou na madle.Je hodně pěkný designově ![]()
Určitě pošlu, jestli chceš, tak se koukni přimo na polské stránky www.coletto.pl! Tam je nafocený kočár i s taškou a fusakem! ![]()
Flooa píše:
Ahoj Simi, já už chci vidět fotky nevěsty![]()
![]()
Já taky!!!!!!!!!!!
![]()