Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
17.4.11 19:15

Tu skládací korbu jsem myslela využívat až ji nebudu potřebovat a přejdu na sporťak.Přece jenom v bytě není moc místa. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.4.11 19:52
gsimča píše:
pro Flooa ahojky tak to máme za sebou vše super,počasí paráda a foto budu mít k dispozici večer na netu,ale nevím jestli je budu moct použit,protože to bude posílát fotografka a nevím jestli ty foto nebudou kodované,budou se teprve upravovat a nejsou zaplacené.My si je pro úpravu máme teprvé vybrat :-D.Tak ti přeji aby ti taky vše vyšlo a aby jste si užili každou vteřinu,protože vše rychle uteče. :kytka:

Ahojík Simčo, a já na tebe tak myslela. To jsem mooocc ráda, že se vám to vyvedlo. Přeju vám mnoho štěstí na společné cestě životem :kytka: Na fotečky se těším :dance: Nás to čeká za 14 dní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.4.11 20:03

jo jo myslím na tebe :lol: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.4.11 21:26

holky ta fialová doopravdy letí i tato se povedla :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.4.11 21:27

OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.4.11 21:29
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.4.11 21:52

Pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
18.4.11 19:11

Ahoj Jitko chtěla jsem se zeptat kdy budeš kupovat kočárek? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
18.4.11 19:48

pro jitka

Kombinovaný kočárek COLETTO GIOVANI 2011,ptala jsem se prodejce na netu jestli se da otáčet sportovní verze proti směru jízdy? ANO JDE :palec: :palec: :palec: prý je pěkný.Jinak dnes se rozjel náš nový výtah tak šířka 80 cm uf.Ještě jsem se chtěla zeptat co psali v těch recenzích? Děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.4.11 19:48

Už jsem si ho objednala a čekám, kdy mi dorazí na krám. Uvidíme, mělo by to být buď tento nebo příští týden :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.4.11 19:51
gsimča píše:
Kombinovaný kočárek COLETTO GIOVANI 2011,ptala jsem se prodejce na netu jestli se da otáčet sportovní verze proti směru jízdy? ANO JDE :palec: :palec: :palec: prý je pěkný.Jinak dnes se rozjel náš nový výtah tak šířka 80 cm uf.Ještě jsem se chtěla zeptat co psali v těch recenzích? Děkuji :think:

Hele, ženský na netu si Coletto chválily :nevim: ! Nevržou a je s nimi dobrá manipulace. Jediný na co nadávaly, byla sportovní sedačka, která u starých tipů byla náklopná jako kolíbka :zed: ! U nových už je to ale udělané polohování zádové i nožní opěrky zvlášť! Tak to máš super, já se do našeho budoucího výtahu prostě s XQ nevejdu :zed: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
19.4.11 08:21

super tak ať se ti líbí a určitě napiš a pošli foto jak kočárek vypadá.Začíná se mi taky líbit.Ještě musím zjistit jestli jde poskládat i se sporťákem a ta taška na přebalování jestli myslí tu rourku na levé straně připevněnou na madle.Je hodně pěkný designově :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.4.11 08:35

Určitě pošlu, jestli chceš, tak se koukni přimo na polské stránky www.coletto.pl! Tam je nafocený kočár i s taškou a fusakem! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
19.4.11 08:39

Ahoj Simi, já už chci vidět fotky nevěsty :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.4.11 09:32
Flooa píše: