Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQMakytko tak jsem se dívala na video XQ a XA a musím říct že u XQ je ta slída zbytečně velká nevím jestli chtěli aby se děti dívaly do nebe?
U XA je minimální,ale je tam taky.Možná bych se pozeptala v obchodě jak jsou ty kouřové slídy jestli by se to nedalo přelepit, u XQ to půjde hůř je totiž situována i doboku a u XA je jenom ve vrchní části.Ohledně te stříšky to výrobce trošku posral,nevím proč to okno neudělal i s clonkou na suchý zip.
Ani se nedivím že tě to sere já jen že by mi to sluníčko bodlo no víš ta svatba v dešti je no na ho… ![]()
Já si pamatuju, že Jané 2007 to má taky přes celou boudu, ale myslím, že mi to až tak nevadilo. A je pravda, jak už tady napsala Denny, že tam to byla jenom čistá slída
! Když malej seděl, tak mu do oči nesvítilo a když ležel tak většinou chrápal a myslím, že mu to nevadilo, anebo zafungovala plína
! Tohle si fakt už moc nepamatuju
!
Jestli si pojedu pro kočárek do Prahy, tak to musím jěště pořádně skouknout! Stejně už mám vybráno a se zbytkem se poperu během doby používání
!
![]()
gsimča píše:
Makytko tak jsem se dívala na video XQ a XA a musím říct že u XQ je ta slída zbytečně velká nevím jestli chtěli aby se děti dívaly do nebe?U XA je minimální,ale je tam taky.Možná bych se pozeptala v obchodě jak jsou ty kouřové slídy jestli by se to nedalo přelepit, u XQ to půjde hůř je totiž situována i doboku a u XA je jenom ve vrchní části.Ohledně te stříšky to výrobce trošku posral,nevím proč to okno neudělal i s clonkou na suchý zip.
Ani se nedivím že tě to sere já jen že by mi to sluníčko bodlo no víš ta svatba v dešti je no na ho…
No jeto na houby a hodně. Když to na dítě svítí přímo do očí sluníčko tak to by asi vadilo každému, Nevím jakto pořešit tímto to fakt posrali, U xa jsem to měla taky a už nevím jak to bylo veliké každépádně si pamatuju že měto tam taky srala a házela jsem přesto plínu ale nebylo to hezké a vě větru jeto na hovno protože plína ulítla a ty větry sou poslední dobbou furt.
Denny píše:
Makytko, myslela jsem prostě našít to tamNějakou clonu, kterou můžeš odepnout nebo připnout…nebo minimálně ohrnout, mám to u těch golfek… Prostě něco, protože věřím, že jinak je ta super bouda na nic, když tam na malou svítí sluníčko a to je léto před námi
opět bych vznesla větu: kdo tohle vymyslel
![]()
Tyjo Denny našít to tam já nato koukala a teda to by byla pakárna. Jak to máš u golfek já nato jsem trubka , jako ničit mojim šitím kočár na za 8 litrů semi ani nechce. A nevím kdo by mito udělal. Jejda mito dost vadí při tom sluníčko a že ho teĎ bude půl roku žejo. Toje situace. ![]()
Nemáš zase nějakou super radu pro mě. Co stím? Jako simi dobře poradila s těma vložkama? ![]()
Jitko no pokud to mimču nevadilo tak OK ale já pamatuju že to Markét vadilo a te´D Terča z toho byla hodně špatná a bečela.
a jako když spí a svítí jí sluníčko do obličeje takto je taky napdr navíc je blbý to že v tom kočárku má být před těma slunečníma paprskama chráněná a ne aby jí svítilo na makovičku a měla z toho upal nebo něco
![]()
Makyta píše:
Jitko no pokud to mimču nevadilo tak OK ale já pamatuju že to Markét vadilo a te´D Terča z toho byla hodně špatná a bečela.a jako když spí a svítí jí sluníčko do obličeje takto je taky napdr navíc je blbý to že v tom kočárku má být před těma slunečníma paprskama chráněná a ne aby jí svítilo na makovičku a měla z toho upal nebo něco
![]()
Já už si to vážně moc nepamatuju, ale koukala jsem na obrázky v Dětským ráji a přijde mi ten průzor ve stříšce stejný u XA i XQ, alespoň u té nové kolekce
! Je pravda, že je docela veliký
!
![]()
jitka0705 píše:Makyta píše:Já už si to vážně moc nepamatuju, ale koukala jsem na obrázky v Dětským ráji a přijde mi ten průzor ve stříšce stejný u XA i XQ, alespoň u té nové kolekce
Jitko no pokud to mimču nevadilo tak OK ale já pamatuju že to Markét vadilo a te´D Terča z toho byla hodně špatná a bečela.a jako když spí a svítí jí sluníčko do obličeje takto je taky napdr navíc je blbý to že v tom kočárku má být před těma slunečníma paprskama chráněná a ne aby jí svítilo na makovičku a měla z toho upal nebo něco
![]()
! Je pravda, že je docela veliký
!
![]()
U nové kolekce ano ale u starších kolekcí byl menší a to bylo docela v poho občas to tam zasvítilo tak měto taky štvalo ale todle je moc no jako by mě to nenapadlo ale v praxi se to bohužel ukázalo. ![]()
Dívala jsem se asi na starší typy bylo to na YouTube jako video,ale stejně už teť mi to vrtá hlavou co s tou střechou budu dělat.Já to spíš vidím na nalepovací suchý zip a ten umístim uvnitř střechy aby to nikdo neviděl,ale musím to prvni vidět možná mě napadne něco jiného,budu muset navštívit galantérii jestli nejsou nějaké novinky
.Ach jo tolik peněz a zase budu upravovat něco co by už za tu cenu mělo být našlápané.
![]()
gsimča píše:
Dívala jsem se asi na starší typy bylo to na YouTube jako video,ale stejně už teť mi to vrtá hlavou co s tou střechou budu dělat.Já to spíš vidím na nalepovací suchý zip a ten umístim uvnitř střechy aby to nikdo neviděl,ale musím to prvni vidět možná mě napadne něco jiného,budu muset navštívit galantérii jestli nejsou nějaké novinky.Ach jo tolik peněz a zase budu upravovat něco co by už za tu cenu mělo být našlápané.
![]()
No právě viď to je právě ono jako za ty prachy už by to mělo být našlapané sakra. to mi vůbec nedošlo, kočár je jinka pinktlich jako ale todle mě vytočilo , achjo. Já vůbec nemám přehled jak se co v galantérce dásehnnat atd. tak to tam budu muset skočit a zeptat se kdyby to bylo na sucháč co se tam dá no tak to bych si nějak spíchla oměřila a ušila i snad sama. Acho ale štve mě že zaty prachy to někdo prostě teda nedomyslel, nenavrhovatl to náhodou chlapd asi jo. ![]()
To je tak se vším tady se platí za značku a na kvalitu se nikdo nedívá,holt chlapum chybí šestý smysl cha cha
.Dneska jsem u doktora viděla kočárek nevím značku nějak jsem ji na tom kočárku neviděla tak se dneska musím podívat na net.Manipulace jednou rukou na to že je to prvorodička a je po šesti neděli tak s tím kočárkem jezdila jak se čtvrtým no super manipulace.
Nic proti X-landru,ale je třeba zdokonalovat obzor. ![]()
Tak mě dneska volala pani z krámu, že mi objedná XQ za cenu co je na internetu (což je 12.069,– kroba, sporťák, taška, držák na láhev)
. Byla jsem si ho tam objednat, ale docela se mi tam líbil jěště jeden kočárek a teď mi to pořád vrtá hlavou! Možná jěště zítra nastartuju svoje nožky a doběhnu se tam na něj pořádně podívat
!
Jak napsala gsimča, je potřeba si rozšířit obzor. Sice to nebyla žádná známá značka, ale tak nějak se mi líbila velká korba, ale zase jsem to neviděla ve sporťáku
. Bohužel jsem si nezapamatovala tu značku a nemůžu ho nikde na netu najít
. Stejně tý pani chci říct, ať ho objedná až koncem týdne, protože ve středu jdu na ultravzvuk a tu holčičku bych si tam chtěla nechat jěště jednou potvrdit (snad se nám ukáže)! Nerada bych vozila kluka v malinovým kočárku
!
jitka0705 píše:
Tak mě dneska volala pani z krámu, že mi objedná XQ za cenu co je na internetu (což je 12.069,– kroba, sporťák, taška, držák na láhev). Byla jsem si ho tam objednat, ale docela se mi tam líbil jěště jeden kočárek a teď mi to pořád vrtá hlavou! Možná jěště zítra nastartuju svoje nožky a doběhnu se tam na něj pořádně podívat
!
Jak napsala gsimča, je potřeba si rozšířit obzor. Sice to nebyla žádná známá značka, ale tak nějak se mi líbila velká korba, ale zase jsem to neviděla ve sporťáku. Bohužel jsem si nezapamatovala tu značku a nemůžu ho nikde na netu najít
. Stejně tý pani chci říct, ať ho objedná až koncem týdne, protože ve středu jdu na ultravzvuk a tu holčičku bych si tam chtěla nechat jěště jednou potvrdit (snad se nám ukáže)! Nerada bych vozila kluka v malinovým kočárku
!
No určitě já taky váhala mezi x-landerem a jinejma kočíkama i co jsem viděla na živo ale dle požadavků a ceny prostě zvítězil. Jenže te´D mě fakt štvve ten průzor v korbě. jinak je božskej. ![]()
Ahoj Jitko mám stejný problém jako ty dvě hodiny jsem hledala na netu kočárek a nic,viděla jsem jen kostru na které byly malinke písmenka,ale žádna značka a ještě k tomu zrovna přijela s nasazenou autosedačkou.Barva byla černá a prostředkem stříšky byl černobílý vzor něco podobného co má Tako,ale on to není a to prý stejně nejsou dobré kočárky.A co říkáš na Espiro GTX jak jsem byla v prodejně tak ho tam braly dvě maminky a strašně si ho chválily.Já jsem jenom přihlížela jak se rozkládá a na co se ptají.Mi se líbí více druhu,ale na každém je něco co mi vadí.Až budu mít po svatbě a sv.cestě tak budu více študovat kočárky ať potom nelituji.Přece jenom s ním budu jezdit dva roky a cpát do kočárku peníze když mi na něm budou zásadní věci vadit tak to si musím pořádně promyslet,ale rozhodně chci něco super co mě okouzlí. ![]()
Gsimča - Tak já jsem fakt taky na vážkách. Byla jsem se dneska podívat na ten kočík v krámě a je to ARO Team Dreamline 2011. Neni špatný, ale ten sporťák je strašně vysoko! Prostě teď na poslední chvíli jsem na vážkách
! Jěště jsem dneska narazila na netu na kočárek Coletto Giovani a ten se mi fakt líbí, ale bohužel jsem neviděla na živo
! Našla jsem si tady na emiminu diskuzi, kde si ho jedna pani přivezla z Polska (je to novinka) a poprosila jí o nějáké fotky navíc, tak uvidíme
! Koukni na něj vypadá taky dobře
!