Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
9.4.11 18:28

Makytko tak jsem se dívala na video XQ a XA a musím říct že u XQ je ta slída zbytečně velká nevím jestli chtěli aby se děti dívaly do nebe? :nevim: U XA je minimální,ale je tam taky.Možná bych se pozeptala v obchodě jak jsou ty kouřové slídy jestli by se to nedalo přelepit, u XQ to půjde hůř je totiž situována i doboku a u XA je jenom ve vrchní části.Ohledně te stříšky to výrobce trošku posral,nevím proč to okno neudělal i s clonkou na suchý zip. :nevim: Ani se nedivím že tě to sere já jen že by mi to sluníčko bodlo no víš ta svatba v dešti je no na ho… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.4.11 20:48

Já si pamatuju, že Jané 2007 to má taky přes celou boudu, ale myslím, že mi to až tak nevadilo. A je pravda, jak už tady napsala Denny, že tam to byla jenom čistá slída :think: ! Když malej seděl, tak mu do oči nesvítilo a když ležel tak většinou chrápal a myslím, že mu to nevadilo, anebo zafungovala plína :wink: ! Tohle si fakt už moc nepamatuju :nevim: !
Jestli si pojedu pro kočárek do Prahy, tak to musím jěště pořádně skouknout! Stejně už mám vybráno a se zbytkem se poperu během doby používání :wink: !
8-o :think: :cert: :nevim: :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
10.4.11 16:20
gsimča píše:
Makytko tak jsem se dívala na video XQ a XA a musím říct že u XQ je ta slída zbytečně velká nevím jestli chtěli aby se děti dívaly do nebe? :nevim: U XA je minimální,ale je tam taky.Možná bych se pozeptala v obchodě jak jsou ty kouřové slídy jestli by se to nedalo přelepit, u XQ to půjde hůř je totiž situována i doboku a u XA je jenom ve vrchní části.Ohledně te stříšky to výrobce trošku posral,nevím proč to okno neudělal i s clonkou na suchý zip. :nevim: Ani se nedivím že tě to sere já jen že by mi to sluníčko bodlo no víš ta svatba v dešti je no na ho… :think:

No jeto na houby a hodně. Když to na dítě svítí přímo do očí sluníčko tak to by asi vadilo každému, Nevím jakto pořešit tímto to fakt posrali, U xa jsem to měla taky a už nevím jak to bylo veliké každépádně si pamatuju že měto tam taky srala a házela jsem přesto plínu ale nebylo to hezké a vě větru jeto na hovno protože plína ulítla a ty větry sou poslední dobbou furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
10.4.11 16:31
Denny píše:
Makytko, myslela jsem prostě našít to tam :wink: Nějakou clonu, kterou můžeš odepnout nebo připnout…nebo minimálně ohrnout, mám to u těch golfek… Prostě něco, protože věřím, že jinak je ta super bouda na nic, když tam na malou svítí sluníčko a to je léto před námi :roll: opět bych vznesla větu: kdo tohle vymyslel :zed: :roll:

Tyjo Denny našít to tam já nato koukala a teda to by byla pakárna. Jak to máš u golfek já nato jsem trubka , jako ničit mojim šitím kočár na za 8 litrů semi ani nechce. A nevím kdo by mito udělal. Jejda mito dost vadí při tom sluníčko a že ho teĎ bude půl roku žejo. Toje situace. :zed:
Nemáš zase nějakou super radu pro mě. Co stím? Jako simi dobře poradila s těma vložkama? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
10.4.11 16:32

Jitko no pokud to mimču nevadilo tak OK ale já pamatuju že to Markét vadilo a te´D Terča z toho byla hodně špatná a bečela. :twisted: a jako když spí a svítí jí sluníčko do obličeje takto je taky napdr navíc je blbý to že v tom kočárku má být před těma slunečníma paprskama chráněná a ne aby jí svítilo na makovičku a měla z toho upal nebo něco :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
10.4.11 19:35
Makyta píše:
Jitko no pokud to mimču nevadilo tak OK ale já pamatuju že to Markét vadilo a te´D Terča z toho byla hodně špatná a bečela. :twisted: a jako když spí a svítí jí sluníčko do obličeje takto je taky napdr navíc je blbý to že v tom kočárku má být před těma slunečníma paprskama chráněná a ne aby jí svítilo na makovičku a měla z toho upal nebo něco :zed: :zed:

Já už si to vážně moc nepamatuju, ale koukala jsem na obrázky v Dětským ráji a přijde mi ten průzor ve stříšce stejný u XA i XQ, alespoň u té nové kolekce :nevim: ! Je pravda, že je docela veliký :think: !
:dance: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
10.4.11 19:57
jitka0705 píše:
Makyta píše:
Jitko no pokud to mimču nevadilo tak OK ale já pamatuju že to Markét vadilo a te´D Terča z toho byla hodně špatná a bečela. :twisted: a jako když spí a svítí jí sluníčko do obličeje takto je taky napdr navíc je blbý to že v tom kočárku má být před těma slunečníma paprskama chráněná a ne aby jí svítilo na makovičku a měla z toho upal nebo něco :zed: :zed:
Já už si to vážně moc nepamatuju, ale koukala jsem na obrázky v Dětským ráji a přijde mi ten průzor ve stříšce stejný u XA i XQ, alespoň u té nové kolekce :nevim: ! Je pravda, že je docela veliký :think: ! :dance: :?:

U nové kolekce ano ale u starších kolekcí byl menší a to bylo docela v poho občas to tam zasvítilo tak měto taky štvalo ale todle je moc no jako by mě to nenapadlo ale v praxi se to bohužel ukázalo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
10.4.11 20:12

Dívala jsem se asi na starší typy bylo to na YouTube jako video,ale stejně už teť mi to vrtá hlavou co s tou střechou budu dělat.Já to spíš vidím na nalepovací suchý zip a ten umístim uvnitř střechy aby to nikdo neviděl,ale musím to prvni vidět možná mě napadne něco jiného,budu muset navštívit galantérii jestli nejsou nějaké novinky :think:.Ach jo tolik peněz a zase budu upravovat něco co by už za tu cenu mělo být našlápané. :twisted: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
10.4.11 20:18
gsimča píše:
Dívala jsem se asi na starší typy bylo to na YouTube jako video,ale stejně už teť mi to vrtá hlavou co s tou střechou budu dělat.Já to spíš vidím na nalepovací suchý zip a ten umístim uvnitř střechy aby to nikdo neviděl,ale musím to prvni vidět možná mě napadne něco jiného,budu muset navštívit galantérii jestli nejsou nějaké novinky :think:.Ach jo tolik peněz a zase budu upravovat něco co by už za tu cenu mělo být našlápané. :twisted: :zed:

No právě viď to je právě ono jako za ty prachy už by to mělo být našlapané sakra. to mi vůbec nedošlo, kočár je jinka pinktlich jako ale todle mě vytočilo , achjo. Já vůbec nemám přehled jak se co v galantérce dásehnnat atd. tak to tam budu muset skočit a zeptat se kdyby to bylo na sucháč co se tam dá no tak to bych si nějak spíchla oměřila a ušila i snad sama. Acho ale štve mě že zaty prachy to někdo prostě teda nedomyslel, nenavrhovatl to náhodou chlapd asi jo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
11.4.11 13:51

To je tak se vším tady se platí za značku a na kvalitu se nikdo nedívá,holt chlapum chybí šestý smysl cha cha :zed: .Dneska jsem u doktora viděla kočárek nevím značku nějak jsem ji na tom kočárku neviděla tak se dneska musím podívat na net.Manipulace jednou rukou na to že je to prvorodička a je po šesti neděli tak s tím kočárkem jezdila jak se čtvrtým no super manipulace. :palec: Nic proti X-landru,ale je třeba zdokonalovat obzor. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
11.4.11 19:48

Tak mě dneska volala pani z krámu, že mi objedná XQ za cenu co je na internetu (což je 12.069,– kroba, sporťák, taška, držák na láhev) :palec: . Byla jsem si ho tam objednat, ale docela se mi tam líbil jěště jeden kočárek a teď mi to pořád vrtá hlavou! Možná jěště zítra nastartuju svoje nožky a doběhnu se tam na něj pořádně podívat :nevim: !
Jak napsala gsimča, je potřeba si rozšířit obzor. Sice to nebyla žádná známá značka, ale tak nějak se mi líbila velká korba, ale zase jsem to neviděla ve sporťáku :think: . Bohužel jsem si nezapamatovala tu značku a nemůžu ho nikde na netu najít :zed: . Stejně tý pani chci říct, ať ho objedná až koncem týdne, protože ve středu jdu na ultravzvuk a tu holčičku bych si tam chtěla nechat jěště jednou potvrdit (snad se nám ukáže)! Nerada bych vozila kluka v malinovým kočárku :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
11.4.11 20:08
jitka0705 píše:
Tak mě dneska volala pani z krámu, že mi objedná XQ za cenu co je na internetu (což je 12.069,– kroba, sporťák, taška, držák na láhev) :palec: . Byla jsem si ho tam objednat, ale docela se mi tam líbil jěště jeden kočárek a teď mi to pořád vrtá hlavou! Možná jěště zítra nastartuju svoje nožky a doběhnu se tam na něj pořádně podívat :nevim: !
Jak napsala gsimča, je potřeba si rozšířit obzor. Sice to nebyla žádná známá značka, ale tak nějak se mi líbila velká korba, ale zase jsem to neviděla ve sporťáku :think: . Bohužel jsem si nezapamatovala tu značku a nemůžu ho nikde na netu najít :zed: . Stejně tý pani chci říct, ať ho objedná až koncem týdne, protože ve středu jdu na ultravzvuk a tu holčičku bych si tam chtěla nechat jěště jednou potvrdit (snad se nám ukáže)! Nerada bych vozila kluka v malinovým kočárku :mrgreen: !

No určitě já taky váhala mezi x-landerem a jinejma kočíkama i co jsem viděla na živo ale dle požadavků a ceny prostě zvítězil. Jenže te´D mě fakt štvve ten průzor v korbě. jinak je božskej. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
11.4.11 22:17

Ahoj Jitko mám stejný problém jako ty dvě hodiny jsem hledala na netu kočárek a nic,viděla jsem jen kostru na které byly malinke písmenka,ale žádna značka a ještě k tomu zrovna přijela s nasazenou autosedačkou.Barva byla černá a prostředkem stříšky byl černobílý vzor něco podobného co má Tako,ale on to není a to prý stejně nejsou dobré kočárky.A co říkáš na Espiro GTX jak jsem byla v prodejně tak ho tam braly dvě maminky a strašně si ho chválily.Já jsem jenom přihlížela jak se rozkládá a na co se ptají.Mi se líbí více druhu,ale na každém je něco co mi vadí.Až budu mít po svatbě a sv.cestě tak budu více študovat kočárky ať potom nelituji.Přece jenom s ním budu jezdit dva roky a cpát do kočárku peníze když mi na něm budou zásadní věci vadit tak to si musím pořádně promyslet,ale rozhodně chci něco super co mě okouzlí. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
12.4.11 11:33

Gsimča - Tak já jsem fakt taky na vážkách. Byla jsem se dneska podívat na ten kočík v krámě a je to ARO Team Dreamline 2011. Neni špatný, ale ten sporťák je strašně vysoko! Prostě teď na poslední chvíli jsem na vážkách :nevim: ! Jěště jsem dneska narazila na netu na kočárek Coletto Giovani a ten se mi fakt líbí, ale bohužel jsem neviděla na živo :nevim: ! Našla jsem si tady na emiminu diskuzi, kde si ho jedna pani přivezla z Polska (je to novinka) a poprosila jí o nějáké fotky navíc, tak uvidíme :palec: ! Koukni na něj vypadá taky dobře :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
12.4.11 11:35

Koukám že nakonec nebude mít ten x-lander nikdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie