Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQAhojky o to kočárku vím s jpichova jsem si psala jiná diskuse.Já jsem se nudila a tak jsem brouzdala po netu a najela jsem na nějaké dámské stránky a byl tam i odkaz na bazar byly tam tak levné věci,ale co čert nechtěl stačí jeden překlep a stránky byly v pr… dvě hodiny jsem zkoušela hledat, kde jsem na ty stránky mohla najet a nic.
Já mám sama ráda modrou barvu mám i hodně oblečení modré,ale jenom sportovní, jinak letím po staro růžové a humrové.
,a tím chci říct že se mi modrý kočárek bude moc,moc líbit.
gsimča píše:
Ahojky o to kočárku vím s jpichova jsem si psala jiná diskuse.Já jsem se nudila a tak jsem brouzdala po netu a najela jsem na nějaké dámské stránky a byl tam i odkaz na bazar byly tam tak levné věci,ale co čert nechtěl stačí jeden překlep a stránky byly v pr… dvě hodiny jsem zkoušela hledat, kde jsem na ty stránky mohla najet a nic.Já mám sama ráda modrou barvu mám i hodně oblečení modré,ale jenom sportovní, jinak letím po staro růžové a humrové.
,a tím chci říct že se mi modrý kočárek bude moc,moc líbit.
To ti věřim.Taky se mi líbí. Mám chlapečka, tak taky ráda vybírám modré věcičky. Zítra jedem na veletrh,tak se tam pěkně vyřádim.Snad ani nedospim.
![]()
Efsheny píše:
a kamarádka mi XQ vymlouvá…že ty kolečka jsou hroznyale já se nenechám
ona má totiž XA. ale třebas mi bude nakonec závidět
Myslím že nakonec bude , já měla xa tři roky a neměnila bych a ni za nic. ![]()
Denny, já bych Casuaplay ani nechtěla! Nějak mě nenadchl a četla jsem na něj blbý ohlasy.
Já jdu do XQ na 100%! Zrovna jsme včera s manžou říkali, že jestli se nám pani z krámu do 14 dnů neozve, tak si uděláme výlet do Prahy a koupíme ho v Dětským ráji
! Tak jsem zvědavá, jak dopadneme
!
Ty Jíťo, já bych si ho prostě v tom DR objednala rovou.
Tu dopravu máš zdarma. Co se týče servisu a záruky, jsou tu přes Xlandery vyhlášený…
A bůh ví, za kolik ti ho nakonec paní u Vás nabídne ![]()
…teda makytko, když vidím ten tvůj černý XQ, mám choutky do něj jít
![]()
Jo a chcete se zasmát: tak mi včera volali z Handy, že ta kola ze Slalomu chodí s tím červeným plastem, co je u kol a ten že je u Unlimitu užší a tak to nepasuje…
Já se jim marně snažím vysvětlit, že ten plast měnit nechci, chci jen vzít kola a nacvaknout je, jako jsme to udělali v týdnu s tou paní, co jsme jí Slalom prodala. Normálně jsme takhle jezdili asi půl dne, abych si ozkoušela rozdíl nafukovacích a plastových kol. No, tak jsem teda moc zvědavá, co mi v pondělí napíšou
![]()
No to nevím Deny tyjo jako někdy v těch krámech jsou tak divný a nachápou oč člověku jde a budou ho přesvědčovat že něco nejde když to jde atd. No jsem zvědavá jak pořešíš…
Jinak ANo za mě …Já jsem maximálně spokojená a neměnila bych už NIKDY za XA, xa je oproti xq opravdu na špatné urovni i co se týče ježdění a těch koleček, z počátku mito přišlo že jeto naopak ale jak jsem vyjížděla častěji a jela do terénu přesvědčila jsem se že s těma kolečkama se jezdí lépe
A navíc jsem nadšená že jsem dala na tebe a koupila ten carbon že si můžu měnit barvičky podle nálady či vkusu atd. Mám fialovou stejně jak sem si přála a malinovou, lila no když budu chtít objednat cokoliv za barvu třeba i zelenou ta jí budu mít. A doplnky k tomu deky ostatní slunečník cokoliv si můžu dokoupit, tašku apod. prostě cokoliv budu chtít. V jakékoliv barvě
Základ mi zůstane stejný. No jak říkám denny dík jsem nadšená. ![]()
ahojky denny nejsi ještě naměko…
makytka ti to tak chváli nebudeš přece jenom kupovat XQ..
![]()
Makytko mě to rozhodování teprvé čeká v polovině dubna jedu na S.Cestu a překonám navíc 100 km abych dorazila do Liberce obmrknout XQ.
![]()
…no dneska jsem to nadnesla doma, jenže mužovi se Xlander nelíbí,s tím prý jezdit nebude
to prý raději zajede do handy, ať nám tam namontují ty brzdové redukce aby na to pasovaly ty nafukovačky… Teď vyjel ven, tak prý objektivně otestuje tvrdost v terénu, jedou do lesíka, kudy vede i cesta na to letní koupaliště.....já jsem prý neobjektivní blondýna
![]()
Jo a prodala jsem Cybexy a kupuju PegPerego Sí v barvě Red Step…heč ![]()