Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31502
2.4.11 20:30

Denny ty jsi dábel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
3.4.11 19:32

Makyto, tak ta vložka do kočáku vypádá opravdu perfektně :palec: ! Opravdu jenom chválím :wink: !
Denny jak už bylo napsáno, jsi fakt ďábel :mrgreen: ! Ale ty golfky jsou fakt perfektní! Zrovna tuhle jsem koukala na ty Cybexky a ty jsou taky super! Až budu za rok vybírat golfky, tak se na tebe jako zkušnou kočárkomaniačku obrátím :wink: !
Jinak to byl krásný víkend, já jsem na zahradě načerpávala vitamín D a jsem celá spálená! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
3.4.11 20:32
jitka0705 píše:
Makyto, tak ta vložka do kočáku vypádá opravdu perfektně :palec: ! Opravdu jenom chválím :wink: !
Denny jak už bylo napsáno, jsi fakt ďábel :mrgreen: ! Ale ty golfky jsou fakt perfektní! Zrovna tuhle jsem koukala na ty Cybexky a ty jsou taky super! Až budu za rok vybírat golfky, tak se na tebe jako zkušnou kočárkomaniačku obrátím :wink: !
Jinak to byl krásný víkend, já jsem na zahradě načerpávala vitamín D a jsem celá spálená! :dance: :dance: :dance:

Jojo nádherné počasíčko bylo. Jen tak dál, byto chtělo. Děkuji za pochvalu já jsem nadšená, Jeto super. Fakt se sním suprově i jedzí i v terénu jako pohoda. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.4.11 20:38

…tak jsme úspěšně překonali šestou nemoc + nový zoubek k tmou :roll: :zed: To byla síla. Sice už Ondra nemá teploty, ale pořád je to protiva protivná zřejmě od těch zoubků a ještě bych to tipla na aftíky :roll: chudinka, opravdu ho lituju :-(

Jinak jsem byla včera posedět s kamarádkou, co má sedmiměsíční dvojčátka a ona byla poprvé od porodu…jsme se vrátili v pět ráno 8-o :zed: :lol: Jsem ráda, že jsem se dožila večera :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
3.4.11 23:01
Denny píše: …tak jsme úspěšně překonali šestou nemoc + nový zoubek k tmou :roll: :zed: To byla síla. Sice už Ondra nemá teploty, ale pořád je to protiva protivná zřejmě od těch zoubků a ještě bych to tipla na aftíky :roll: chudinka, opravdu ho lituju :-(Jinak jsem byla včera posedět s kamarádkou, co má sedmiměsíční dvojčátka a ona byla poprvé od porodu…jsme se vrátili v pět ráno 8-o :zed: :lol: Jsem ráda, že jsem se dožila večera :pankac: :lol:

Tak tohle znám taky :mrgreen: ! Chci být v příštím životě chlap, ty se můžou v klídku po akci vyspinkat. Já i kdybych chtěla, tak mám hned ráno „maminko vstáváme“ a je po spaní :zed: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.4.11 12:42

No mě se sice o Ondru postarl tatínek…a i o mě hihi…ale stejně to bylo náročný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
4.4.11 14:55

Taky si pamatuju takový jeden ples, kde jsem vyhráli televizi a já to tak vehementně slavila, až jsem doma urvala záchodvý prkýnko a manžel mě musel ze záchodu vytáhnou za nohy, protože jsem si tam tak trochu ustlala na spaní :poblion: ! Fuj dodneška je mi zle, když si na to vzpomenu :pankac: ! No ale v 9h ráno už jsme to mazali k našim, protože našemu miláčkovi byl asi 1,5 a tak trochu vyváděl a nenechal dědu s babičkou vyspat :mrgreen: ! Než jsem dojeli těch 24km k našim, tak jsem to měla jěště asi se 3 zastávkama na rozdýchání :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
5.4.11 22:51

ahojky no teda vy jste chytly téma,ale aspoň jsou vesele zážitky :lol: Jupi jupi našla jsem náhodou ty stránky co jsem nechtěně smazala jupíííííí :palec: Jinak byla jsem zkoušet šaty a musím říct že vypadám jak bečka ten šestý týden už se neschová…mám tam vůli ještě 3 cm,ale podle toho jak žeru tak je budu určitě měnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.4.11 10:07
gsimča píše:
ahojky no teda vy jste chytly téma,ale aspoň jsou vesele zážitky :lol: Jupi jupi našla jsem náhodou ty stránky co jsem nechtěně smazala jupíííííí :palec: Jinak byla jsem zkoušet šaty a musím říct že vypadám jak bečka ten šestý týden už se neschová…mám tam vůli ještě 3 cm,ale podle toho jak žeru tak je budu určitě měnit :think:

Neboj to nebude tak horký, 3 cm jsou dost velká vůle :wink: ! Tak sem potom nehoď nějáký fotečky, ať se pokocháme :dance: !
Včera jsem se byla zeptat, zda už pani má sjednané podmínky na odebírání X landerů a mám přijít příští týden :evil: ! Má poslední šanci, protože pak se seberu a jedu směr Dětský ráj Praha a prdím na ní!!!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
6.4.11 10:34

ti prodejci dneska na to ser…oni asi nepotřebují tržbu je to od nich neprofesionální :evil: Fotky pošlu,ale budou až tak konec měsíce dřív to asi nestihnu.No když jsme domlouvali svatbu tak jsem ještě nebyla těhotná a tak jsem si šla ojednat šaty,za dva měsíce jsem šla šaty měnit za větší,protože jsem děsně přibrala to už jsem byla těh. jen jsem udělala takovou dosti zásadní chybu když už jsme plánovali i mimi tak jsem si měla vybírat salón i s těhotenskými šaty ,pro případ.Něco by se tam našlo přes bříško volnější,ale to je všechno na štipky č.34,36 to je tak pro 15 lete holčičky.Jde mi spíš o to že se do nich možná vlezu,ale vzadu jak je ta šněrovačka tak ji mám hodně rozdělanou a zezadu vypadám pohledově široká v zádech a tak si myslím že kdybych měla tu šněrovačku míň roztáhnutou tak to nevypadá tak nepěkně.Máme týden před svatbou a mi to připadá že půjdu v noční košili.Celou dobu jsem byla v klidu a 14 dni před akci jsem nervozní jak sáňky v létě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
6.4.11 10:41

Tyto šaty bych měla mit na sobě, pokud je vyměním tak budou stejné,ale budou cele bílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
6.4.11 10:43

A tady jsou šaty které jsem chtěla na to bříško. :palec: ,ale prý nejsou na moji postavu.Moje normální velikost je 38-40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.4.11 11:27
gsimča píše:
A tady jsou šaty které jsem chtěla na to bříško. :palec: ,ale prý nejsou na moji postavu.Moje normální velikost je 38-40.

Simi, proč tyto šaty nejsou na tvoji postavu??? :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
6.4.11 11:32

teť mi musí dát číslo 44,ale to jen proto bříško,taky jsem ji říkala,že pokud se vlezu přes prsa do těch druhých šatů tak není co řešit.Byla tam jiná paní než ta první co mě obsluhovala budu tam muset zavolat a zjistit která z nich tam je a rychle zajet do salónu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.4.11 11:35
gsimča píše:
teť mi musí dát číslo 44,ale to jen proto bříško,taky jsem ji říkala,že pokud se vlezu přes prsa do těch druhých šatů tak není co řešit.Byla tam jiná paní než ta první co mě obsluhovala budu tam muset zavolat a zjistit která z nich tam je a rychle zajet do salónu.

Je to přeci jejich kšeft, tak i kdyby sis vybrala cokoliv, tak tě musí respektovat. Dáš za to nemalý peníz a ty se v tom musíš cítit. Mě čeká svatba na konci měsíce, šaty už mám zamluvený dýl, byly větší, jsem zvědavá, zda se vejdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí