Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQAhoj Denny nezabloudila jsi v te Praze sedím na netu a nedočkavě čekám co budš mít za info.
Byla jsem dneska taky v obchodě nakoupila jsem plno věci na mimi. ![]()
Ohledně dotazu na hýbaní korbičky bych řekla, že to určitě nějákou vůli mít musí. Kamarádka ma Quinny Buzz a ta korbička se jí taky kolíbe (mírně)!
Jinak to je divný, když jsi si objednala verzi 2011 a dorazilo ti to s cedulkami 2010! Asi bych si zavolala na krám a zeptala se na to! Třeba se opravdu verze 2010 a 2011 liší pouze třemi novými barvami!
![]()
Ahoj,
no já mám za to, že nový XQ je už od kolekce 2010 ale 2011 se liší těmi 3mi novými barvami
Takže buď v klidu tali. Jinak, mě se hl.korba na Janéčku taky trochu vyklala
dost mě to štvalo, ale nis s tím udělat nešlo…
No a abych shrnula dnešek.
Ta modrá, ta je teda krásná, fakt
Je úplně jiná, než na obrázku a hlavně, o dost hezčí a zajímavá. Tak jsme kočárek prolezli od A do Zet, ale katastrofa je to skládání a to, že se sedačkou je ten kočár dost ,,neskladný,,
A co čert nechtěl, o řadu dál jim stojí ten Slalom Reverse v barvě co máme doma.....U Xq se mi líbí ta sedačka, že je širší a že má víš to madlo…jinak se mi ale prostě líbí to Janéčko, nemůžu si pomoct. u Xlanderu mi vadí ty sváry, co jsou vidět…Jané má na tom černé gumové krytky…a celkově, to Jané je prostě propracovanější, lepší materiály…prostě Jané se vším, co mám na něm ráda. Takže jsme se prostě rozhodla, že si nechám Unlimit a pro lepší jízdu si dokoupím zadní nafukovací kola - jako to má XQ a budu konečně spokojená.
Kapsičku na zadek sedačky jsem si nechala ušít, takže tu tam mám taky ![]()
Každopádne chci říct, že pokud bych nebyla ovlivněná Janéčkem tak do XQ jdu na 100% ![]()
…i když, není všm dnům konec ne
Ne fakt vážně, XQ je bezva a za sebe opravdu doporučuju. Za tu cenu je to prostě super praktický kočárek ![]()
To já jsem dneska prolezla XA,protože nemám ani co jiného.Podle p.prodavačky je XA do terénu a XQ do města.No co se člověk ještě nedozví a tak ji říkám no ale my jsme v městě a všude jezdi XA a nebude to tím že nemáte XQ na obchodě? Prý ho prodávali půl roku a maminy ho nechtěly jen protože nemají všechny kola nafukovací.Dneska jsem v Globusu potkala XA černý a před barákem modrý,ale byl to asi XA 2009 byla to taková jiná modrá barva. ![]()
simčo…mě přijde, že to dělají hlavně prodavačky
hrozně blbnou maminám hlavy. já čekat první dítě a říct mi tohle prodavačka, tak jsem taky mimo. Dneska vím, že je to blbost. XQ je taky bezvadně odpružený a ta přední kola nejsou vůbec malá
a řekněme si upřímě, kolikrát do té ,,přírody,, jdete??? Já jsem ráda, když se jednou za 14 dní dostanu u nás do lesa ![]()
A když budete bydlet na samotě u lesa nebo na vesnici, kde nejsou chodníky, budete vybírat přeci úplně jiný kočárek ne?!
Jo a mimochodem, ta barva Amethyst je teda pecka
![]()
A desrt pro změnu zas teda nic moc. To madlo je hrozně oranžové ![]()
Tady taky jezdí hlavně ty starší tipy XA a XT. U nás je ale nidke neprodávají, takže to maminy musely objednávat přes net
!
Denny je jasný, že kdybych tak trochu neřešila finance, tak si taky koupím Jané (já tedy Slalom), ale bohužel! Fakt už nebudu nic řešit, protože na každém kočárku něco bude
! Skladnost až tak neřeším, máme velký auto a až bude malá větší, tak koupím nějáký super golfky
!
Makyta, sedacka na sportaku sa nepolohuje paskami ale treba vzadu za opierkou zatlacit nejaku vec a tak sa to pohne, takze to asi bude 2011.
Jitko, jasně, máš pravdu. Na každém je něco, ale já prostě miluju Jané
A za mě, tenhle XQ bych si teda koupila radši než Slalom ( kdyby nebyl už ten reverse, co jsme měla ) - ta otočná sedačka je pro mě prostě na prvním místě
Ty jsi už viděla tu fialovou barvu?Dneska jsme se dívali na net a už to nabízí více obchodu tomu mojemu se ta fialová moc líbí. ![]()
Bude se do fialového kočárku hodit vozit kluka nebyla to spíš dívči barva mám s toho trošku obavy.Mi se taky moc líbí,ale mám v hlavě i tu modrou,ale musím přiznat že se taky přikláním více k fialové. ![]()
simčo, řekla bych, že je to spíš holčičí
Kluka si v tom představit nedokážu
![]()
To už spíš tu Carbon a nebo tu modrou, ta je opravdu krásná, mile mě tam překvapila ![]()
Já bych taky asi do fialové nešla, pokud budete mít kluka
! Jinak já jsem dneska viděla tu krásnou červenou (malinovou) na XA. Já už se tak nemůžu dočkat
!!!
gsimča píše:
Ty jsi už viděla tu fialovou barvu?Dneska jsme se dívali na net a už to nabízí více obchodu tomu mojemu se ta fialová moc líbí.
Fialová je nádherná může být i na kluka ale přikláněla bych se jí dát pro holku…červená je i pro kluka určitě. A tak fialovou taky nosí chlapi žejo. No myslím že jeto jedno , Já měla modrou na holku záleží co se komu líbí , podle mě ta fialová zase špatná na kluka nebude ale víc se hodí asi pro holčičku no jenže když vím jak vypadá na život tak myslím že to kluk může mít s přehledem ta šedá je ktomu neutrální a té fialové tammoc není tkaže bych do ní klidně šla.
…no s těma barvama…když holka dědí po bráchovi, tak to jde, ale opačně
![]()