Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQten modrý kočárek jsem taky neviděla,ale byly tady poslané fotky a byl moc pěkný.
teť jsem si vzpoměla na prodejně měli jen autosedačku a v té modré barvě a vypadalo to hodně pěkně..ještěho vidět celý že ![]()
super, přítelovi se taky líbí
i když je proti fialové
. Nevadí…jezdit budu přeci hlavně já, ne??? ![]()
Mi se ta fialová taky moc líbí,ale počkám si až ji uvidím, a budu muset někde najít v obchodě ten modrý jsou to dvě barvy na kterých jsme se zhodli. ![]()
Ty jo, stačí jedno odpoledne na hřišti a už nestačím sledovat
!
Je pravda, že chtějí děti komunikovat.
Já mám zase jinou zkušenost tady od nás z obchodu. Pani mi tvrdila, že je X lander pro ně neprodejný, protože ho maminy nechtějí. Tak jsem jí řekla ať se rohlídne až půjde po náměstí a zjistí, že 15% kočárků jsou zrovna ty „neprodejné“ X landery! Tak mi po týdnu dala zapravdu, ale stejně musím počkat 14 dni až je navštíví obchodní zástupce a domluví se s ním na podmínkách! Pak budu konečně vědět, jaká bude cena! Já si počkám, protože já mám času přeci dost, ne
Přinejhorším si ho objednám přes net a vyprdnu se na ní!
dobrý úspěch aspoň si to ta prodavačka uvědomila však jsou to její kšefty ![]()
gsimčo, fotky toho modrého jsme tu viděla…ale já ti nevím, jestli je to těma fotkama, ale ta modrá mi tam přijde taková bledule, nic moc ![]()
Je stejná, jako jsi viděla tu autosedačku???
No dneska tu byla ségra a sjela by se mnou ještě jednou do DR příští týden obhlédnout to.
Ta carbon se mi líbí moc, jen mi přijde na fotkách Makytky dost taková lesklá - makytko,je to i ve skutečnosti, nebo je to bleskem??? …jsem otravná co ![]()
denny ty fotky hodně skreslují,byla to taková krásná výrazna modrá barva mi se moc líbila ,ale chtěla bych vidět celý kočárek musí vypadat hodně krásně.
Pozjišťuji kde ho mají a hopnu tam bude to sice XA,ale to je jedno ty barvy jsou stejné.
Jsi moc hodná simčo, já doufám, že ho budou mít příští týden v tom DR v Praze ![]()
To je hodně dobrý obchod divala jsem se na jejích stránky a jsou hodně popředu fakt moc super,teť aby tam měli tu barvu.U nás v tom velkoskladu mají plno kočárku,ale ne všechny barvy.Dívala jsem se hodně na autosedačky od X-LANDRU a tam byl větší výběr barev,ale jak říkám to se musí vidět celé a v plné kráse:palec: Co se mi fakt nelíbilo je ten šedo oranžový kočárek fakt nevím proč tu oranžovou udělali tak křiklavou přitom na netu vypadá moc pěkně.Pa,pa ![]()
No mě se na fotkách ta modrá zdá, že je osvícená bleskem, proto je taková ,,vyblitá,,
Ale to prostě dělá blesk ![]()
No uvidíme, v týdnu si tam prostě ještě jednou zajedu
![]()
a tenhle vypadá taky mééééc pěkně ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Denny píše: …mě se ta šedo/žlutá teda fakt líbí![]()
http://www.youtube.com/watch?…
No já jí naživo viděla a mě seto teda nelíbilo , ta žlutá není vůbec žlutá je spíš do oranžova taková kanárková divná barva, a s tou šedou ta je zase moc světlá to působí divně PRo mě jo, Ta šedá carbon je tmavá do černa hází takový nafialovělý nádech takový duhový nějak zářívé a lesklé to ve skutečnsosti není. ![]()