Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQU nás jsou nové chodníky zam.dležba a u mojích rodiču momentálně tankodrom uprava řeky proti povodním no děs
No rozhodnutí nechám na mojim já už mám hlavu jak kolo štěstí hlavně jak to bude jezdit.XQ ![]()
Kdyby měl člověk výběr ze 3 kočárků, tak by to takový problém nebyl, co
? Takhle je milion možností a stejně víš, že se něco na tom kočáru najde blbýho
!
Dívám se s čím holky jezdí po ulicích takový mix 4 kola na pevno a pokud jedu do shopinku tak to je luxus který jsem nikdy neviděla no nevím kde se to prodává snad v cizině a opsat název kočárku je snad nemožný začnete se dívat a v tu ránu se oni dívají na vás.To se mi stalo v tuto sobotu XA no trapas chlap se mě všimnul a vitrina s pánskými triky mi nestačila dodnes nevím na co jsem se dívala. ![]()
gsimča píše:
Dívám se s čím holky jezdí po ulicích takový mix 4 kola na pevno a pokud jedu do shopinku tak to je luxus který jsem nikdy neviděla no nevím kde se to prodává snad v cizině a opsat název kočárku je snad nemožný začnete se dívat a v tu ránu se oni dívají na vás.To se mi stalo v tuto sobotu XA no trapas chlap se mě všimnul a vitrina s pánskými triky mi nestačila dodnes nevím na co jsem se dívala.
Tady je to stejné, maminy mají obyč kočáry
!
Taky pořád zkoumám značky kočárků, otáčím se po nich a někdy bych se i přizabila, jen abych objevila nebo přečetla značku
!
Makytko, jak se XQ skládá - už jsi to zkoušela? jde to i s tou sedačkou, nebo jí musíš sundat…?
gsimčo, ty jsi prdlajs špionka - to já se jdu prostě rovnou zeptat, že se mi hrozně líbí a že bych si takový chtěla koupit. Mamince to udělá radost a já se dozvím, co potřebuju
![]()
Ahojky holky, jenom jsem Vám chtěla dát vědět,že jsem byla včera v Ústí nad labem ve fóru a tam mají XQ v hračkárně. Měli šedožlutý, hnědožlutý,červenošedý, modrý a šedý. Jsou fakt krásný. Mě se nejvíc líbil šedožlutý a modrý Ta modrá je fakt krásná.Ten šedý je spíš černý.Cenu bohužel nevim. Malej nám brečel, tak to bylo v rychlosti.Pa pa ![]()
Denny píše:
Makytko, jak se XQ skládá - už jsi to zkoušela? jde to i s tou sedačkou, nebo jí musíš sundat…?
Denny, pani v Dětským ráji nám to složila i bez sedačky i se sedačkou. Je to jedno, jenom když sundáš sedačku, tak je to skladnější
! Do auta se to v pohdě vedje tak i tak (když nemáš nějáký mini prdítko)
!
Ahoj já bych se zeptala možná na ulici,ale tam to byl chlap a takový frajer spíš aby mě neposlal do pr.....tady u nás jezdí jenom XA ještě jsem nikoho neviděla s XQ a to chodím momentálně po doktorech kde je plno maminek s kočárky, a teť budu muset najít nějaký obchod kde ho budou mít na prodejně abych si mohla ošahat.Pojedem v dubnu do Špindlu tak se podívám na netu jestli po cestě není nějaká prodejna.Ahojky ![]()
gsimča píše:Tak pokud já vím, tak v Liberci je taky obchod Dětský ráj, ale to je od Špindlu jěště takových 100 km (ne-li jěště víc), alespoň podle mě
Ahoj já bych se zeptala možná na ulici,ale tam to byl chlap a takový frajer spíš aby mě neposlal do pr.....tady u nás jezdí jenom XA ještě jsem nikoho neviděla s XQ a to chodím momentálně po doktorech kde je plno maminek s kočárky, a teť budu muset najít nějaký obchod kde ho budou mít na prodejně abych si mohla ošahat.Pojedem v dubnu do Špindlu tak se podívám na netu jestli po cestě není nějaká prodejna.Ahojky
Jitko - přišlo ti to snadné to skládání? A ty sis to taky zkoušela složit?
Zkoušela a docela to šlo, ale jediný co mi přišlo divný bylo, že se musely zmáčnknout jakoby dvě pojistky pod číslem 1 a 2! Když to porovnám s Jané, tak tam to skládání bylo snažší, ale asi je to zvyku
! Prvně se secvakla 1 a teprve po secvaknutí 2 to šlo složit!
To je pravda, hlavně že je to skladný i když máme kombíka
, ale stejně! Nejvíc naštve, když ti kočár zabere celý kufr
!