Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
20.3.11 15:23

U nás jsou nové chodníky zam.dležba a u mojích rodiču momentálně tankodrom uprava řeky proti povodním no děs :cert: No rozhodnutí nechám na mojim já už mám hlavu jak kolo štěstí hlavně jak to bude jezdit.XQ :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.3.11 19:10

Kdyby měl člověk výběr ze 3 kočárků, tak by to takový problém nebyl, co :mrgreen: ? Takhle je milion možností a stejně víš, že se něco na tom kočáru najde blbýho :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
20.3.11 19:51

Jo to máš pravdu tak to je. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
20.3.11 20:00

Dívám se s čím holky jezdí po ulicích takový mix 4 kola na pevno a pokud jedu do shopinku tak to je luxus který jsem nikdy neviděla no nevím kde se to prodává snad v cizině a opsat název kočárku je snad nemožný začnete se dívat a v tu ránu se oni dívají na vás.To se mi stalo v tuto sobotu XA no trapas chlap se mě všimnul a vitrina s pánskými triky mi nestačila dodnes nevím na co jsem se dívala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.3.11 21:27
gsimča píše:
Dívám se s čím holky jezdí po ulicích takový mix 4 kola na pevno a pokud jedu do shopinku tak to je luxus který jsem nikdy neviděla no nevím kde se to prodává snad v cizině a opsat název kočárku je snad nemožný začnete se dívat a v tu ránu se oni dívají na vás.To se mi stalo v tuto sobotu XA no trapas chlap se mě všimnul a vitrina s pánskými triky mi nestačila dodnes nevím na co jsem se dívala. :lol:

Tady je to stejné, maminy mají obyč kočáry :-) !
Taky pořád zkoumám značky kočárků, otáčím se po nich a někdy bych se i přizabila, jen abych objevila nebo přečetla značku :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.3.11 22:17

Makytko, jak se XQ skládá - už jsi to zkoušela? jde to i s tou sedačkou, nebo jí musíš sundat…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.3.11 22:21

gsimčo, ty jsi prdlajs špionka - to já se jdu prostě rovnou zeptat, že se mi hrozně líbí a že bych si takový chtěla koupit. Mamince to udělá radost a já se dozvím, co potřebuju :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
21.3.11 04:17

Ahojky holky, jenom jsem Vám chtěla dát vědět,že jsem byla včera v Ústí nad labem ve fóru a tam mají XQ v hračkárně. Měli šedožlutý, hnědožlutý,červenošedý, modrý a šedý. Jsou fakt krásný. Mě se nejvíc líbil šedožlutý a modrý Ta modrá je fakt krásná.Ten šedý je spíš černý.Cenu bohužel nevim. Malej nám brečel, tak to bylo v rychlosti.Pa pa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.3.11 08:51
Denny píše:
Makytko, jak se XQ skládá - už jsi to zkoušela? jde to i s tou sedačkou, nebo jí musíš sundat…?

Denny, pani v Dětským ráji nám to složila i bez sedačky i se sedačkou. Je to jedno, jenom když sundáš sedačku, tak je to skladnější :wink: ! Do auta se to v pohdě vedje tak i tak (když nemáš nějáký mini prdítko) :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.11 09:49

Ahoj já bych se zeptala možná na ulici,ale tam to byl chlap a takový frajer spíš aby mě neposlal do pr.....tady u nás jezdí jenom XA ještě jsem nikoho neviděla s XQ a to chodím momentálně po doktorech kde je plno maminek s kočárky, a teť budu muset najít nějaký obchod kde ho budou mít na prodejně abych si mohla ošahat.Pojedem v dubnu do Špindlu tak se podívám na netu jestli po cestě není nějaká prodejna.Ahojky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.3.11 12:27
gsimča píše:
Ahoj já bych se zeptala možná na ulici,ale tam to byl chlap a takový frajer spíš aby mě neposlal do pr.....tady u nás jezdí jenom XA ještě jsem nikoho neviděla s XQ a to chodím momentálně po doktorech kde je plno maminek s kočárky, a teť budu muset najít nějaký obchod kde ho budou mít na prodejně abych si mohla ošahat.Pojedem v dubnu do Špindlu tak se podívám na netu jestli po cestě není nějaká prodejna.Ahojky :-D
Tak pokud já vím, tak v Liberci je taky obchod Dětský ráj, ale to je od Špindlu jěště takových 100 km (ne-li jěště víc), alespoň podle mě :think: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.3.11 13:37

Jitko - přišlo ti to snadné to skládání? A ty sis to taky zkoušela složit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.3.11 13:49

Zkoušela a docela to šlo, ale jediný co mi přišlo divný bylo, že se musely zmáčnknout jakoby dvě pojistky pod číslem 1 a 2! Když to porovnám s Jané, tak tam to skládání bylo snažší, ale asi je to zvyku :wink: ! Prvně se secvakla 1 a teprve po secvaknutí 2 to šlo složit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.3.11 14:40

Ono je to asi jedno, jde prostě o zvyk a grif, jak na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.3.11 14:43

To je pravda, hlavně že je to skladný i když máme kombíka :wink: , ale stejně! Nejvíc naštve, když ti kočár zabere celý kufr :pocitac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí