Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31502
19.3.11 07:28
tanalienka píše:
ja som si nakoniec z detskeho raja objednala xq. hlboku vanicku carbon a sportovy cerveny, autosedacku rocky. asi si poviete ze som sibnuta, ze tolko kombinacii (ale aspon mam 3 rozne kociare :lol: ). ale tie farby su super, teda co sa tyka cervenej a ciernej. este sme s nim neboli vonku, takze neviem ake bude ovladanie, ale som presvedcena ze budem spokojna.

Já sem taky měla tyrkysovou korbičku a vínový sporták, chtěla jsemprostě změnu . Takže to dokážu pochopit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
19.3.11 07:31
gsimča píše:
holky za jakou cenu u vás nabízejí celý set XQ 2011.Na netu ho nabízejí za 16 400., +- :think: Já vam tak závidím že ten kočárek půjdem asi kupovat už v dubnu. :lol:

Tak celý set jsemnekoukala , ale koukala jsem že xa v tom dětském ráji bylo za 7460 ta nová 2011 ta fialová, xq tam mají za 8500 a 4 procenta sleva po vytisknutí z netu kuponku na jejich stránkách takže za 8200 nakonec a tak se pohybuje i na internetu kolem 8140 kč. Samotný sporták samozřejmě. A na kombinaci jsem tam fakt nekoukala protože to nepotřebuju tak to mě mrzí. Ale jukni na dětsky raj a tu cenu co tam mají uvedenou pro net tak je i z obchodu a odečti 4 procenta při platbě v hotovosti na prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
19.3.11 07:33

http://www.detskyraj.cz/…partner-plus

Tak v tom dětským ráji to vychází na komplet za 12 tisíc :-P jen sporták a hlub. korba a držák a x bag taška.

No a se vším tady za 16500 kč. ALe jetam všechno uplně všechno

Příspěvek upraven 19.03.11 v 07:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
19.3.11 07:34

Jé já su blbka…ale be autosedačky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
19.3.11 08:53

Ahoj to za těch 16 500., je i s autosedačkou,ty jsi asi myslela ten komplet za 12 000.,bez autosedačky ju.Tak ty ceny se budou asi pohybovat +- sto korun rozdíl. :-D Snad mi to na příští týden vyjde a zajedem opět do obchodu a pozeptám se na tu novou kolekci kdy jim dorazí,protože jak jsem tam byla posledně tak jsem tam viděla zelený XA a byl tak světlý že to musela být nová kolekce a protože byl tak :poblion: tak jsem ho moc neobhlížela.Tak pak dám vědět snad se něco dozvím. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
19.3.11 10:51

Dívala jsem se na ty stránky Dětský ráj moc super :lol: Nejblíže to mám do Liberce no přes půl republiky :lol: Bydlím na okraji Ostravy a tady je sice plno obchodů,ale zalíbil se mi obchod sam baby je to velkosklad a je tam všeho hafo,ale jak jsem tam byla posledně tak jsem se dívala na XA no a teť tam musím znova,protože chci XQ.Vše levné,ale kočárek XA byl cenově stejný jako na netu tam asi sleva nebude oni ví kde vydělat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
19.3.11 11:04

http://www.sambaby.com/…a-v-ostrave/

Tak vypadá ta prodejna v Ostravě má to dvě patra ani jsme v tom vrchním nebyli,koukali jsme jen na kočárky dvě velké místnosti no hrůza,ještě štěstí že vím co chci.Prodejen mají více a teť otevírají prodejnu v Brně a mají tam akci při nákupu nad 5000.- dostane slevu 500.- a ještě na další nákup 500.- a ještě tam mají nějaké výhry tak to jen pro info kdo bydlíte okolo Brna. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
19.3.11 11:31

holky tak mi to nedalo a volala jsem do té prodejny,a oni nemají na prodejně XQ :cry: že prý je velký zájem jen o XA no to mě hodně sklamalo.Nová kolekce bude 28.dubna na prodejně a pokud budu chtít XQ tak mi ho objednají.A to si říkaji velkosklad :-( škoda že ten dětský ráj není nikde poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.3.11 18:06
gsimča píše:
holky tak mi to nedalo a volala jsem do té prodejny,a oni nemají na prodejně XQ :cry: že prý je velký zájem jen o XA no to mě hodně sklamalo.Nová kolekce bude 28.dubna na prodejně a pokud budu chtít XQ tak mi ho objednají.A to si říkaji velkosklad :-( škoda že ten dětský ráj není nikde poblíž.

Jo tak s tím se tady taky v okolí (na Vysočině) setkala. Všude na prodejně mají jenom XA a proto jsme vyrazili na výlet do Prahy. Ted už si ho můžu s klidným svědomím objednat :palec:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
19.3.11 19:12

Já to prostě nechápu je přece praktičtější než XA.Dneska jsem byla v shoping parku a viděla jsem pár taky s XA je moc pěkný,ale XQ je spíš praktičtější.A v obchodě mi taky říkali že každý chce jenom XA.No bude asi potom zajímavé prodat XQ až ho nebudu potřebovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
19.3.11 21:57
gsimča píše:
Já to prostě nechápu je přece praktičtější než XA.Dneska jsem byla v shoping parku a viděla jsem pár taky s XA je moc pěkný,ale XQ je spíš praktičtější.A v obchodě mi taky říkali že každý chce jenom XA.No bude asi potom zajímavé prodat XQ až ho nebudu potřebovat. :think:

taky to docela nechápu proč každý chce jen xa ale myslím že to bude tom že to má nafuk. kola a těm plastovým a malým se prostě nevěří a tak to nechápu podle mě je lepší že má xq přehaz. sedačku ne? nechápu no. Ale snad se pak dobře prodá.
Ale co můžu konstatovt po první dnešní jízdě, tak v nerovnosti terénu se s těma maličkatýma kolama opravdu zatáčí hůř. ALe s xa jsem taky nebyla zrovna v terénu nadšená a jestli je tam jen nepatrné zhoršení tak to mi neva protože já upřednostunuju tu sedačku a to je pro mě prostě priorita a můžu říct že jako po zkuenosti s xa kdyby měl přehaz. sedačku tak si stejně teĎ koupím xq , jsem z něj stále nadšená , snad mito vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.3.11 22:55

Asi bude problém opravdu v těch kolečkch! Dneska jsem zase čela jednu diskuzi tady na netu a tam další člověk řekne, že by si nikdy X landera nekoupil a další, že v něm odvozil 3 děti. Tak nevím, podle mě je to co člověk to názor :mrgreen: !
V každým případě XQ je mnohem vymakanější než XA, hlavně na cestování. Když potřebujete kočár lépe poskládat do kufru, tak se jedním cvaknutím vyndá sedačka a může se dát do kufru zvlášť nebo i položit na přední sedačku nebo mezi sedačky! Pro mě rozhodně výhodnější :palec: :potlesk: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
20.3.11 10:01
jitka0705 píše:
Asi bude problém opravdu v těch kolečkch! Dneska jsem zase čela jednu diskuzi tady na netu a tam další člověk řekne, že by si nikdy X landera nekoupil a další, že v něm odvozil 3 děti. Tak nevím, podle mě je to co člověk to názor :mrgreen: !
V každým případě XQ je mnohem vymakanější než XA, hlavně na cestování. Když potřebujete kočár lépe poskládat do kufru, tak se jedním cvaknutím vyndá sedačka a může se dát do kufru zvlášť nebo i položit na přední sedačku nebo mezi sedačky! Pro mě rozhodně výhodnější :palec: :potlesk: !

To pro mě taky , já právě říkám že bych neměnila a rozhodně koupila opět xq a ne xa už i kvůli tomu že mohu porovnat xa jsem měla tři roky.
Jen opravdu ty kolečka jsou trošku horší nežu xa na ježdění v terenu ale to já stejně nějak extra neplánuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.3.11 10:22

Já taky velký terén neplánuju, takže pro mě určitě dostačující! Jestli s tím pojedu jednou do týdne k našim na zahradu, kde fakt neni asfaltka, tak to určitě přežiju :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
20.3.11 12:52
jitka0705 píše:
Já taky velký terén neplánuju, takže pro mě určitě dostačující! Jestli s tím pojedu jednou do týdne k našim na zahradu, kde fakt neni asfaltka, tak to určitě přežiju :wink: !
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4