Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQtanalienka píše:
ja som si nakoniec z detskeho raja objednala xq. hlboku vanicku carbon a sportovy cerveny, autosedacku rocky. asi si poviete ze som sibnuta, ze tolko kombinacii (ale aspon mam 3 rozne kociare). ale tie farby su super, teda co sa tyka cervenej a ciernej. este sme s nim neboli vonku, takze neviem ake bude ovladanie, ale som presvedcena ze budem spokojna.
Já sem taky měla tyrkysovou korbičku a vínový sporták, chtěla jsemprostě změnu . Takže to dokážu pochopit. ![]()
gsimča píše:
holky za jakou cenu u vás nabízejí celý set XQ 2011.Na netu ho nabízejí za 16 400., +-Já vam tak závidím že ten kočárek půjdem asi kupovat už v dubnu.
Tak celý set jsemnekoukala , ale koukala jsem že xa v tom dětském ráji bylo za 7460 ta nová 2011 ta fialová, xq tam mají za 8500 a 4 procenta sleva po vytisknutí z netu kuponku na jejich stránkách takže za 8200 nakonec a tak se pohybuje i na internetu kolem 8140 kč. Samotný sporták samozřejmě. A na kombinaci jsem tam fakt nekoukala protože to nepotřebuju tak to mě mrzí. Ale jukni na dětsky raj a tu cenu co tam mají uvedenou pro net tak je i z obchodu a odečti 4 procenta při platbě v hotovosti na prodejně.
http://www.detskyraj.cz/…partner-plus
Tak v tom dětským ráji to vychází na komplet za 12 tisíc
jen sporták a hlub. korba a držák a x bag taška.
No a se vším tady za 16500 kč. ALe jetam všechno uplně všechno
Příspěvek upraven 19.03.11 v 07:35
Ahoj to za těch 16 500., je i s autosedačkou,ty jsi asi myslela ten komplet za 12 000.,bez autosedačky ju.Tak ty ceny se budou asi pohybovat +- sto korun rozdíl.
Snad mi to na příští týden vyjde a zajedem opět do obchodu a pozeptám se na tu novou kolekci kdy jim dorazí,protože jak jsem tam byla posledně tak jsem tam viděla zelený XA a byl tak světlý že to musela být nová kolekce a protože byl tak
tak jsem ho moc neobhlížela.Tak pak dám vědět snad se něco dozvím.
![]()
Dívala jsem se na ty stránky Dětský ráj moc super
Nejblíže to mám do Liberce no přes půl republiky
Bydlím na okraji Ostravy a tady je sice plno obchodů,ale zalíbil se mi obchod sam baby je to velkosklad a je tam všeho hafo,ale jak jsem tam byla posledně tak jsem se dívala na XA no a teť tam musím znova,protože chci XQ.Vše levné,ale kočárek XA byl cenově stejný jako na netu tam asi sleva nebude oni ví kde vydělat ![]()
http://www.sambaby.com/…a-v-ostrave/
Tak vypadá ta prodejna v Ostravě má to dvě patra ani jsme v tom vrchním nebyli,koukali jsme jen na kočárky dvě velké místnosti no hrůza,ještě štěstí že vím co chci.Prodejen mají více a teť otevírají prodejnu v Brně a mají tam akci při nákupu nad 5000.- dostane slevu 500.- a ještě na další nákup 500.- a ještě tam mají nějaké výhry tak to jen pro info kdo bydlíte okolo Brna. ![]()
holky tak mi to nedalo a volala jsem do té prodejny,a oni nemají na prodejně XQ
že prý je velký zájem jen o XA no to mě hodně sklamalo.Nová kolekce bude 28.dubna na prodejně a pokud budu chtít XQ tak mi ho objednají.A to si říkaji velkosklad
škoda že ten dětský ráj není nikde poblíž.
gsimča píše:
holky tak mi to nedalo a volala jsem do té prodejny,a oni nemají na prodejně XQže prý je velký zájem jen o XA no to mě hodně sklamalo.Nová kolekce bude 28.dubna na prodejně a pokud budu chtít XQ tak mi ho objednají.A to si říkaji velkosklad
škoda že ten dětský ráj není nikde poblíž.
Jo tak s tím se tady taky v okolí (na Vysočině) setkala. Všude na prodejně mají jenom XA a proto jsme vyrazili na výlet do Prahy. Ted už si ho můžu s klidným svědomím objednat
!
Já to prostě nechápu je přece praktičtější než XA.Dneska jsem byla v shoping parku a viděla jsem pár taky s XA je moc pěkný,ale XQ je spíš praktičtější.A v obchodě mi taky říkali že každý chce jenom XA.No bude asi potom zajímavé prodat XQ až ho nebudu potřebovat. ![]()
gsimča píše:
Já to prostě nechápu je přece praktičtější než XA.Dneska jsem byla v shoping parku a viděla jsem pár taky s XA je moc pěkný,ale XQ je spíš praktičtější.A v obchodě mi taky říkali že každý chce jenom XA.No bude asi potom zajímavé prodat XQ až ho nebudu potřebovat.
taky to docela nechápu proč každý chce jen xa ale myslím že to bude tom že to má nafuk. kola a těm plastovým a malým se prostě nevěří a tak to nechápu podle mě je lepší že má xq přehaz. sedačku ne? nechápu no. Ale snad se pak dobře prodá.
Ale co můžu konstatovt po první dnešní jízdě, tak v nerovnosti terénu se s těma maličkatýma kolama opravdu zatáčí hůř. ALe s xa jsem taky nebyla zrovna v terénu nadšená a jestli je tam jen nepatrné zhoršení tak to mi neva protože já upřednostunuju tu sedačku a to je pro mě prostě priorita a můžu říct že jako po zkuenosti s xa kdyby měl přehaz. sedačku tak si stejně teĎ koupím xq , jsem z něj stále nadšená , snad mito vydrží
Asi bude problém opravdu v těch kolečkch! Dneska jsem zase čela jednu diskuzi tady na netu a tam další člověk řekne, že by si nikdy X landera nekoupil a další, že v něm odvozil 3 děti. Tak nevím, podle mě je to co člověk to názor
!
V každým případě XQ je mnohem vymakanější než XA, hlavně na cestování. Když potřebujete kočár lépe poskládat do kufru, tak se jedním cvaknutím vyndá sedačka a může se dát do kufru zvlášť nebo i položit na přední sedačku nebo mezi sedačky! Pro mě rozhodně výhodnější
!
jitka0705 píše:
Asi bude problém opravdu v těch kolečkch! Dneska jsem zase čela jednu diskuzi tady na netu a tam další člověk řekne, že by si nikdy X landera nekoupil a další, že v něm odvozil 3 děti. Tak nevím, podle mě je to co člověk to názor!
V každým případě XQ je mnohem vymakanější než XA, hlavně na cestování. Když potřebujete kočár lépe poskládat do kufru, tak se jedním cvaknutím vyndá sedačka a může se dát do kufru zvlášť nebo i položit na přední sedačku nebo mezi sedačky! Pro mě rozhodně výhodnější![]()
!
To pro mě taky , já právě říkám že bych neměnila a rozhodně koupila opět xq a ne xa už i kvůli tomu že mohu porovnat xa jsem měla tři roky.
Jen opravdu ty kolečka jsou trošku horší nežu xa na ježdění v terenu ale to já stejně nějak extra neplánuju.
Já taky velký terén neplánuju, takže pro mě určitě dostačující! Jestli s tím pojedu jednou do týdne k našim na zahradu, kde fakt neni asfaltka, tak to určitě přežiju
!
jitka0705 píše:
Já taky velký terén neplánuju, takže pro mě určitě dostačující! Jestli s tím pojedu jednou do týdne k našim na zahradu, kde fakt neni asfaltka, tak to určitě přežiju!