Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
14.3.11 11:51

Já bych jezdila taky, to už se nemůžu dočkat, ale jěště víc se těším až porodím a doufám, že už mě na porodním sále víckrát neuvidí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
14.3.11 18:07

No mě snad taky uvidí v nemoc.naposledy přece jenom tři kluci stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.3.11 21:08

…kdyby mi řekli, že to třetí bude holka, tak do toho jdu chichi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
14.3.11 21:31

Taky jsem trošku doufala,říká se že po 7 létech se mění krev a je velká pravděpodobnost na změnu pohlaví a prd. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.3.11 21:38

Tak mě ta holčička vyšla po 5-ti letech. Hele, že by jsi tu výměnu krve už prošvihla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?
Prvně jsem chtěla druhýho kluka, ale pak mě ti moji dva pacholci něčím naštvali a tak jsem ráda, že to bude holčička, ať máme doma vyrovnaný stav :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
14.3.11 22:06
gsimča píše:
Taky jsem trošku doufala,říká se že po 7 létech se mění krev a je velká pravděpodobnost na změnu pohlaví a prd. :lol: :roll:

Jo tak tak taky přemýšlím o třetím stím že by mě někdo řekl žeto bude kluk tak do toho jdu, Ale takovou věc nejde prostě předpovědět a podle kre nám to sice dvakrát vyšlo ale znám spoustu lidí co jim to nevyšlo. takže se nato spoléhat nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
14.3.11 22:54

Abych to upřesnila…mi se stalo to že jsem držela manželství jen pro děti věděla jsem že až by jednou děti odešly do světa a já zůstala s ním sama doma tak bych měla život na ho…a to mi potvrdila i tchýně.A pak mi do cesty přišel můj milovaný muž s kterým mám pořád pěkný dvouletý vztah.Jak mi p.doktor oznámil že jsem těhotná a začali jsme počítat věkový rozdíl mezi kluky tak mě ťuklo,že je tady 7 let odstup a že pry atd.A pak ten krásný ultrazvuk :lol: ty kulky a tak jsme začali vybírát jméno na kluka. :-D :think: Už se nemůžu dočkat až porodím a zase budu kojit :-D a hlavně jezdit v X-LANDRU :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
14.3.11 23:11

minulý rok jsme byli na dovči u moře a tak jsme se rozhodli že se vezmem a rozšiříme rodinu :lol: od srpna jsme se snažili a nic a pak v prosinci mě něco naprudilo v práci a tak jak jsem šla tak jsem prohlásila kéž by byla těhotná ať už tady nejsem.Holky jen v uvozovkach, svoji práci miluji a už teť je mi smutno.No a jak jsem dorazila domů tak jsem si udělala test a ani jsem nemusela čekat hned byly dvě čárky radost veliká,ale pak 14 dni šílený stres a smutek p.doktor měl podezření na mimoděložní těhotenství a vše na to svědčilo.Až v 8 týdnu se mi ukázal brouček v bříšku a tak jsem ráda i za toho kluka jenom ať je zdravý. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
15.3.11 09:53

To je jasný, vždyť je to jedno jestli to je kluk nebo holka. Náš mazánek je stejně radši s maminkou :mrgreen: !!!!
Zase je pravda, že kluci mají lehčí život (to je teda můj názor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
16.3.11 10:06

Čauky,
tak na objednání kočárku jsem se dostala teprve včera, ale cenu jěště nevím :think: . Pani mi říkala, že se ale určitě nedostanou na internetovou cenu, což je mi jasný :wink: ! Zítra tam zaběhnu zeptat na tu cenu, tak jsem zvědavá. Jestli se to bude nějak moc lišit, tak to objednám přes internet :roll: !
No jsem fakt zvědavá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
16.3.11 10:50

Ukazovala jsem včera milému jak vypadají nové barvy a nenapadně jsem předhodila fialovou byl s ní tak hotový že jsem si až oddechla,začíná se mi ta barva hodně líbit,ikdyž je to barva roztržitá.Ještě ji vidět na živo :-D :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
16.3.11 12:50

Myslím, že i na živo bude krásná :palec: ! Podle toho co jsem viděla tak jsou v 90% barvičky podstatně hezčí než na obrázcích! Neměj z toho strach :mrgreen: :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
16.3.11 14:25
jitka0705 píše:
Myslím, že i na živo bude krásná :palec: ! Podle toho co jsem viděla tak jsou v 90% barvičky podstatně hezčí než na obrázcích! Neměj z toho strach :mrgreen: :mrgreen: !

Tak já jsem dneska viděla naživo ten rocky…no tak to je děs ta žlutá kanárková to je do oranžova no je divná hrůza fakt semi nelíbí ten kočár , beru carbon protože ta amethyst bude stejná jako carbon stím že je tam ta fialová do toho. A tam si dám akorát fialovou vložku a budu spokojená. Čekat na něj nebudu. Nemá to cenu.

A jsem rozhodnutá jelikož nemůžu sehnat 2010 carbon v xq tak jdu do 2011 , vše mají v tom carbonu 2010 jen v xa a to kvůli přehzování korbičky nechci.

Jenprosím o radu potřebuju ten kočárk koupit do soboty , a te´D babo raď kde? Jsem z východních čech a nevím který krám by ho mě. a jak to mám najít? No a v Praze třeba mi může někdo nějaký krám doporučit kde by ho měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
16.3.11 18:57
Makyta píše:
jitka0705 píše:
Myslím, že i na živo bude krásná :palec: ! Podle toho co jsem viděla tak jsou v 90% barvičky podstatně hezčí než na obrázcích! Neměj z toho strach :mrgreen: :mrgreen: !

Tak já jsem dneska viděla naživo ten rocky…no tak to je děs ta žlutá kanárková to je do oranžova no je divná hrůza fakt semi nelíbí ten kočár , beru carbon protože ta amethyst bude stejná jako carbon stím že je tam ta fialová do toho. A tam si dám akorát fialovou vložku a budu spokojená. Čekat na něj nebudu. Nemá to cenu.

A jsem rozhodnutá jelikož nemůžu sehnat 2010 carbon v xq tak jdu do 2011 , vše mají v tom carbonu 2010 jen v xa a to kvůli přehzování korbičky nechci.

Jenprosím o radu potřebuju ten kočárk koupit do soboty , a te´D babo raď kde? Jsem z východních čech a nevím který krám by ho mě. a jak to mám najít? No a v Praze třeba mi může někdo nějaký krám doporučit kde by ho měli?

Hele tak zkus ten Dětský ráj v Praze. Ohledně tý barvičky bych ale předem zavolala. Mi jsme tam byli v sobotu a měli tam od každý barvy jeden kočár. XQ byl v zelené, ale třeba ho mají někde na skaldě! Prostě tam brnkni a domluv se s nima, třeba ti ho do soboty seženou na krám a pojedete na jistotu :palec: !
:andel: :pocitac: :kytka: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
16.3.11 19:39

Taky doporučuju ten Dětský Ráj :pankac: :palec: …oni ti ho pošlou, dodání zdarma a přinejhorším si pár dní počkáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí