Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQJá bych jezdila taky, to už se nemůžu dočkat, ale jěště víc se těším až porodím a doufám, že už mě na porodním sále víckrát neuvidí
!!!!!!
No mě snad taky uvidí v nemoc.naposledy přece jenom tři kluci stačí.
…kdyby mi řekli, že to třetí bude holka, tak do toho jdu chichi ![]()
Taky jsem trošku doufala,říká se že po 7 létech se mění krev a je velká pravděpodobnost na změnu pohlaví a prd.
![]()
Tak mě ta holčička vyšla po 5-ti letech. Hele, že by jsi tu výměnu krve už prošvihla
?
Prvně jsem chtěla druhýho kluka, ale pak mě ti moji dva pacholci něčím naštvali a tak jsem ráda, že to bude holčička, ať máme doma vyrovnaný stav
!
gsimča píše:
Taky jsem trošku doufala,říká se že po 7 létech se mění krev a je velká pravděpodobnost na změnu pohlaví a prd.![]()
Jo tak tak taky přemýšlím o třetím stím že by mě někdo řekl žeto bude kluk tak do toho jdu, Ale takovou věc nejde prostě předpovědět a podle kre nám to sice dvakrát vyšlo ale znám spoustu lidí co jim to nevyšlo. takže se nato spoléhat nedá
Abych to upřesnila…mi se stalo to že jsem držela manželství jen pro děti věděla jsem že až by jednou děti odešly do světa a já zůstala s ním sama doma tak bych měla život na ho…a to mi potvrdila i tchýně.A pak mi do cesty přišel můj milovaný muž s kterým mám pořád pěkný dvouletý vztah.Jak mi p.doktor oznámil že jsem těhotná a začali jsme počítat věkový rozdíl mezi kluky tak mě ťuklo,že je tady 7 let odstup a že pry atd.A pak ten krásný ultrazvuk
ty kulky a tak jsme začali vybírát jméno na kluka.
Už se nemůžu dočkat až porodím a zase budu kojit
a hlavně jezdit v X-LANDRU ![]()
minulý rok jsme byli na dovči u moře a tak jsme se rozhodli že se vezmem a rozšiříme rodinu
od srpna jsme se snažili a nic a pak v prosinci mě něco naprudilo v práci a tak jak jsem šla tak jsem prohlásila kéž by byla těhotná ať už tady nejsem.Holky jen v uvozovkach, svoji práci miluji a už teť je mi smutno.No a jak jsem dorazila domů tak jsem si udělala test a ani jsem nemusela čekat hned byly dvě čárky radost veliká,ale pak 14 dni šílený stres a smutek p.doktor měl podezření na mimoděložní těhotenství a vše na to svědčilo.Až v 8 týdnu se mi ukázal brouček v bříšku a tak jsem ráda i za toho kluka jenom ať je zdravý.
![]()
To je jasný, vždyť je to jedno jestli to je kluk nebo holka. Náš mazánek je stejně radši s maminkou
!!!!
Zase je pravda, že kluci mají lehčí život (to je teda můj názor).
Čauky,
tak na objednání kočárku jsem se dostala teprve včera, ale cenu jěště nevím
. Pani mi říkala, že se ale určitě nedostanou na internetovou cenu, což je mi jasný
! Zítra tam zaběhnu zeptat na tu cenu, tak jsem zvědavá. Jestli se to bude nějak moc lišit, tak to objednám přes internet
!
No jsem fakt zvědavá!!!
Ukazovala jsem včera milému jak vypadají nové barvy a nenapadně jsem předhodila fialovou byl s ní tak hotový že jsem si až oddechla,začíná se mi ta barva hodně líbit,ikdyž je to barva roztržitá.Ještě ji vidět na živo
![]()
Myslím, že i na živo bude krásná
! Podle toho co jsem viděla tak jsou v 90% barvičky podstatně hezčí než na obrázcích! Neměj z toho strach
!
jitka0705 píše:
Myslím, že i na živo bude krásná! Podle toho co jsem viděla tak jsou v 90% barvičky podstatně hezčí než na obrázcích! Neměj z toho strach
![]()
!
Tak já jsem dneska viděla naživo ten rocky…no tak to je děs ta žlutá kanárková to je do oranžova no je divná hrůza fakt semi nelíbí ten kočár , beru carbon protože ta amethyst bude stejná jako carbon stím že je tam ta fialová do toho. A tam si dám akorát fialovou vložku a budu spokojená. Čekat na něj nebudu. Nemá to cenu.
A jsem rozhodnutá jelikož nemůžu sehnat 2010 carbon v xq tak jdu do 2011 , vše mají v tom carbonu 2010 jen v xa a to kvůli přehzování korbičky nechci.
Jenprosím o radu potřebuju ten kočárk koupit do soboty , a te´D babo raď kde? Jsem z východních čech a nevím který krám by ho mě. a jak to mám najít? No a v Praze třeba mi může někdo nějaký krám doporučit kde by ho měli?
Makyta píše:jitka0705 píše:
Myslím, že i na živo bude krásná! Podle toho co jsem viděla tak jsou v 90% barvičky podstatně hezčí než na obrázcích! Neměj z toho strach
![]()
!
Tak já jsem dneska viděla naživo ten rocky…no tak to je děs ta žlutá kanárková to je do oranžova no je divná hrůza fakt semi nelíbí ten kočár , beru carbon protože ta amethyst bude stejná jako carbon stím že je tam ta fialová do toho. A tam si dám akorát fialovou vložku a budu spokojená. Čekat na něj nebudu. Nemá to cenu.
A jsem rozhodnutá jelikož nemůžu sehnat 2010 carbon v xq tak jdu do 2011 , vše mají v tom carbonu 2010 jen v xa a to kvůli přehzování korbičky nechci.
Jenprosím o radu potřebuju ten kočárk koupit do soboty , a te´D babo raď kde? Jsem z východních čech a nevím který krám by ho mě. a jak to mám najít? No a v Praze třeba mi může někdo nějaký krám doporučit kde by ho měli?
Hele tak zkus ten Dětský ráj v Praze. Ohledně tý barvičky bych ale předem zavolala. Mi jsme tam byli v sobotu a měli tam od každý barvy jeden kočár. XQ byl v zelené, ale třeba ho mají někde na skaldě! Prostě tam brnkni a domluv se s nima, třeba ti ho do soboty seženou na krám a pojedete na jistotu
!
![]()
Taky doporučuju ten Dětský Ráj
…oni ti ho pošlou, dodání zdarma a přinejhorším si pár dní počkáš ![]()