Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQMakyto, tak super že jsi spokojená. Tak a teď jsi mě nahlodala, jestli si nemám vzít taky ten šedý
! Jediný co mi na tom vadilo, že ta korba j fakt hodně tmavá. Jěšte to promyslím
!
jitka0705 píše:
Makyto, tak super že jsi spokojená. Tak a teď jsi mě nahlodala, jestli si nemám vzít taky ten šedý! Jediný co mi na tom vadilo, že ta korba j fakt hodně tmavá. Jěšte to promyslím
!
No tmavý toje ale právě sito můžeš doplnovat jeto taková černo fialovo tmavo šedá.A mě se moc líbí vložka je šedá doplky taky je tnmavý ale můžeš si k němu dát co chceš a jeto podle mě lepší, Jsem ráda. Ten fialovej je světle šedej a ta světle šedá už semi tak moc nelí bí jeto stejná šedá jak natom x-landru rocky s tou žlutou.
gsimča píše:
Ahojky mám úplně husí kůži mám takovou radost,že už ho máš a hlavně že jsi spokojená.Gratuluji![]()
![]()
Děkuju tak a teď jako já to neumím tak popsat jak denny nebo jíta. Ale já můžu jen potvrdit opravdu to co tady holky psaly. Všechny ty přednosti má tento kočárek a jsem nadšená oproti verzi 08 jeto prostě pohádka.
Jen ta brzda jde nahoru lehounce ale dolu těžko snad se rozchodí…polohování té sedačky jde taky trošku hůř než jsem čekala ale oproti tomu povolování páskem pod zády jeto prostě luxus. No a otáčení sedačky po a proti směru jídy no tak to je luxus jednoduché snadné lehké, i za jídy prostě luxus a oto mi šlo.
Madlo před dítětem není v rovině očí super.
jezdí se stím bezvadně stejně jak s xa možná i lépě. nevím jestli má nědko dotaz tak písněte nenapadá mě už nic ![]()
gsimča píše:
Až budeš mít chvilku napiš mi prosímtě jestli je ta fialová taková jako na netu a nebo je hodně křiklavá jako např.ta oranžová-pro mě je strašně moc křiklavá.No ptám se protože čekáme kluka tak ať to není spíš dívči barva.Děkuji moc moc moc
Podle mě je jak na netu není nějak extra křiklavá mě se moc líbí, A ta žlutá ta je moc křiklavá ta seminelíbí je to taková spíš oranž a divná oranž.
Deny díky moc díky tobě jsem vydržela a koupila ho díky fakt díky i za ty nápady vložek by měto nenapadlo jeto super ta malinováje nádherná a musím ještě najít nějakou fialovou jako má ta nová verze a nemůžu tu barvu nikde najítna netu aby to někdo šil z takové látky , mají tam jen takovoulila vyblitou.
Dík moc za tu fialovou.Kočárek je fakt moc šik a ta barevná vložka fakt moc super. ![]()
gsimča píše:
Dík moc za tu fialovou.Kočárek je fakt moc šik a ta barevná vložka fakt moc super.
Díky ![]()
jen bych potřebovala sehnat takovou kársnou barvičku jako má ten nový x-lander. To je taková krásná fialová jen stou světle šedou mi to zrovna nesedí ale i tak je kouzelnej a moc.
Doporučuju až ho uvidím jet na ulici někoho tak budu slintat ![]()
Makytko, já bych řekla, že malinovka nemá chybu a jak jsem četla, popsala jsi přesně to, co pokládám na XQ za super - opravdu jsme moc ráda!
Jíťo, já bych řekla, jak píše Makytka, že s tou tmavou korbičkou si zas můžeš všechno parádně sladit…třeba lehounce růžový fusáček ![]()
Denny píše:
Makytko, já bych řekla, že malinovka nemá chybu a jak jsem četla, popsala jsi přesně to, co pokládám na XQ za super - opravdu jsme moc ráda!Jíťo, já bych řekla, jak píše Makytka, že s tou tmavou korbičkou si zas můžeš všechno parádně sladit…třeba lehounce růžový fusáček
Jo to je právě ono můžu si tam dát co chci za barvičku měnit přehazovat nechat origoš. prostě super, Jsem z toho kombinování nadšená. Jen nemůžu sehnat tu krásnou zářivou fialovou všude mají takový vyblitiny jako silně přemýšlím oté casuaplay barvě že si koupím ale ta vložka stojí 990 kč jako mazec. ale jinou nemžůu sehnat ani ve vzorníkách barev co šijou na mimibazaru třeba tam jsem nic takového krásně barevného nenašla jentu malinovku vše to jsou takové zašlé barvičky.
…kup si jí rovnou
jinak budeš pořád někde shánět, budeš otrávená a stejně jí nakonec koupíš
…to už mám taky za sebou chichi
Neštvěte mě děvčata, já byla tak nadšená z tý červený a teď mám fakt dilema
!
S korbou toho moc kombinovat nebudu, protože jí budeme mít na léto a troufám si říct, že v prosinci stejně pomažeme do sporťáku
!
Uvidíme, uvidíme
!
Jíťo, když se ti líbí ta červená, vem tu červenou a nešpekuluj…pak bys mohla tak dlouho vybírat až bys třeba nevybrala správně
Jak tě nějaká barva chytne na první pohled, vem jí
![]()