Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQAsi máš pravdu, prostě beru červenou a už tady nechci slyšet žádný vychvalování šedivý
!
Ba ne jen si vychvalujete já už se zvyklat nedám!!! Snad
!
Tak jsem taky trošku nalomená jako Jitka. První mi padla do oka červeno šedá a ted si řikám, že ta šedo fialová je taky pěkná.Ale asi zůstanu u té červené. jak říká Denny, ta mi padla do oka jako první. A to co je první je nejlepší.
Gabci píše:
Tak jsem taky trošku nalomená jako Jitka. První mi padla do oka červeno šedá a ted si řikám, že ta šedo fialová je taky pěkná.Ale asi zůstanu u té červené. jak říká Denny, ta mi padla do oka jako první. A to co je první je nejlepší.
Potvory, viď? Já už se nemůžu dočkat až porodím a závidím jim, že už můžou drandit v novým kočárku
!
Já chci takyyyyyyyyyyyyyyyy
!
jitka0705 píše:Gabci píše:Potvory, viď? Já už se nemůžu dočkat až porodím a závidím jim, že už můžou drandit v novým kočárku
Tak jsem taky trošku nalomená jako Jitka. První mi padla do oka červeno šedá a ted si řikám, že ta šedo fialová je taky pěkná.Ale asi zůstanu u té červené. jak říká Denny, ta mi padla do oka jako první. A to co je první je nejlepší.!
Já chci takyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
![]()
!
Já se taky tak těšim!!!
Čekáme to stejně,už víš kdy a kde budeš kočár kupovat?
No já si ho objednám tady u nás (Pelhřimov) přes jeden krám, kde sice X landery nemají, ale pán se ochotně nabídl, že mi ho objedná
! Příští týden se tam jdu domluvit na cenu, protože je mi jasný, že se nedostanou na internetvou cenu! Doufám, že se to nebude moc lišit
! Měla jsem tam jít tenhle týden, ale pán je nemocný, tak mi jeho manželka řekla ať přijdu příští týden. Budu ho mít koncem dubna, ale stačilo by to klidně až na polovinu květan!
Ještě kté barvě když seiti Jíťo líbí červená tak do ní určitě jdi. K ní můžeš pak si nechat taky ušít červenou vložku např. když jetam šedá a nebo i jinou třeba barvičku co se hodí k červené.
Já jsem do červené nešla protože jsem červený prodala vínový teda no takže jsem chtěla echt změnu.
makytko, to chápu
jen já jsme takový blázen, že mám pořád stejný odstín modré chichi …holky, já jsme tak ráda, že už mám to rozhodování a vybírání za sebou
![]()
tady Cybexy…petrolejově modrá ![]()
Denny píše:
a nakonec unlimit.....bez komentáře![]()
![]()
No jo tojo, jenže já mám holčičky a ty kluky víš.
Tak to já modrou neeee. Ale jinak bych do ní taky šla klido pido. Já ujíždím naté růžové a fialové a červené ![]()
No paní ode mě koupila toho Slaloma pro svojí holčičku. Ani si neumíš představit, jak nádherně vypadá v téhle modré růžová
Mě osobně se to líbí víc než vyloženě holčičí barvy kočárku + holčička ![]()
Denny píše:
No paní ode mě koupila toho Slaloma pro svojí holčičku. Ani si neumíš představit, jak nádherně vypadá v téhle modré růžováMě osobně se to líbí víc než vyloženě holčičí barvy kočárku + holčička
Jojo někomu jo třeba. Já ale chtěla teď vyloženě jakou barvu s kteou jde teda kombinovat vše a mimichodem já měla te´D na terinku taky hlubokoukorbičku tyrkysovou.
a byla super
holky za jakou cenu u vás nabízejí celý set XQ 2011.Na netu ho nabízejí za 16 400., +-
Já vam tak závidím že ten kočárek půjdem asi kupovat už v dubnu. ![]()
ja som si nakoniec z detskeho raja objednala xq. hlboku vanicku carbon a sportovy cerveny, autosedacku rocky. asi si poviete ze som sibnuta, ze tolko kombinacii (ale aspon mam 3 rozne kociare
). ale tie farby su super, teda co sa tyka cervenej a ciernej. este sme s nim neboli vonku, takze neviem ake bude ovladanie, ale som presvedcena ze budem spokojna.