Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31502
22.3.11 21:27
Denny píše: .....mě to přijde dost divný, že to jde jen se sedačkou proti směru jízdy :roll: Takže i když budeš vozit malou proti sobě, na skládání tu sedačku budeš muset stejně sundat??? no holky, to je teda vynález - tak vám nevím, asi si přeci jen nechám Unlimita, tam to jde v poho oběma směry :think: hmmm, to je zas dilema a já už vybírala barvu :lol:

Nojo no fakt to jde jen opačně. Ale mě to faktn neva no jsem nenáročná. Pro mě bylo nejdůležitější aby šel ten kočár vozit po i proti směru jízdy to byla moje priorita. A Can do 8 tisíc. TAK TO JSEM NA VÝBĚR MOC NEMĚLA. ALE URČITĚ JSOU LEPŠÍ KOČÁRKY ALE TAKY DRAŽŠÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.3.11 21:29

ne ne, tak jsme to nemyslela. Nic není dokonalé :pankac: i ty mnohem dražší kočárky, fakt. Prostě někde je něco + a nad něčím zas musíš přimhouřit oko no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.3.11 21:49

Mě to taky nevadí, protože ta sedačka jde sundat fakt lehce :wink: ! I pro mě je priorita sedačka v obou směrech a skládání moc neřeším. Kolikrát do týdne budu ten kočár cpát do auta :?: Tak maximálně 2× a to o víkendu :wink: !
A jak psala Makyta i u mě bohužel rozhoduje cena!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
23.3.11 07:35
Denny píše:
ne ne, tak jsme to nemyslela. Nic není dokonalé :pankac: i ty mnohem dražší kočárky, fakt. Prostě někde je něco + a nad něčím zas musíš přimhouřit oko no :wink:

Jo však jo, pokud ti to vadí tak jeto jedna z věcí kvůli které to není pro tebe super kočár , proč taky měni lepší za horší žejo. KDyž máš lepší. Tak bych to neměnial. Já mít prachy tak si koupím taky unlimit žejo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.3.11 10:22

…já to neřeším, máme velké auto a do auta mám stejně ty Cybexy, takže skládání by bylo jen na delší cesty…a to se dá :wink: Ovšem, pro někoho,kdo to skládá denně to musí být ,,vopruz,, :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
23.3.11 10:45
Denny píše: …já to neřeším, máme velké auto a do auta mám stejně ty Cybexy, takže skládání by bylo jen na delší cesty…a to se dá :wink: Ovšem, pro někoho,kdo to skládá denně to musí být ,,vopruz,, :pankac: :lol:

Což to každopádně, ale zase kdo bude skládat kočár denně, tak bude mít tyhle věci podchycený a koupí jiný kočár a nebo se s tím smíří :mrgreen: !
Zrovna jdu z gyndy a jsem toková přešlá, mám zánět močáku, tak mi nasadila antibiotika a klidový režim! Tak jsem fakt zvědavá, jak dokážu ten klidový režim dodržet s dítětem a manželem :zed: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
23.3.11 15:15
jitka0705 píše:
Denny píše: …já to neřeším, máme velké auto a do auta mám stejně ty Cybexy, takže skládání by bylo jen na delší cesty…a to se dá :wink: Ovšem, pro někoho,kdo to skládá denně to musí být ,,vopruz,, :pankac: :lol:
Což to každopádně, ale zase kdo bude skládat kočár denně, tak bude mít tyhle věci podchycený a koupí jiný kočár a nebo se s tím smíří :mrgreen: !
Zrovna jdu z gyndy a jsem toková přešlá, mám zánět močáku, tak mi nasadila antibiotika a klidový režim! Tak jsem fakt zvědavá, jak dokážu ten klidový režim dodržet s dítětem a manželem :zed: !

Tyjo to je blbý tn zánět no jako to nejde to mi povídej leže a odpočívat když máš děti to nejde. Tak se snaž no držímpěstičky.

Jako mě ta skladnost nevadí a klidně i tu sedačku sundám jeto fuk. Uvidím jak mito bude nejvíc vyhovovat žejo. ALe tak jako pojedu s kočárem jednou za čas třeba tak 2× do týdne no jako nebudu furt někde cestova asi přesto léto víc no uvidíme. Hlavně si musím dát bacha aby semi zase ze sluníčka nevyšisla v tom autě barva jako na tom předchodím x-loanddru červeným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.3.11 18:47

Holky, dneska jsme u mamky opékali buřtíky. počasíčko parádní, Ondra byl nadšenej a tady náš ,,cikánskej,, kočárek :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
24.3.11 01:58
Denny píše:
Holky, dneska jsme u mamky opékali buřtíky. počasíčko parádní, Ondra byl nadšenej a tady náš ,,cikánskej,, kočárek :palec: :lol:

To je koráb :mrgreen: ! Ty říkáš cikánský kčárek a u nás s tím některý maminy jezdí a vůbec to neřeší :wink: !
Nemůžu spát tak jezdím po netu a snažím se zabavit, protože v televizi nic neni :pocitac: ! To je fakt na bednu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
24.3.11 05:51
jitka0705 píše:
Denny píše:
Holky, dneska jsme u mamky opékali buřtíky. počasíčko parádní, Ondra byl nadšenej a tady náš ,,cikánskej,, kočárek :palec: :lol:
To je koráb :mrgreen: ! Ty říkáš cikánský kčárek a u nás s tím některý maminy jezdí a vůbec to neřeší :wink: !
Nemůžu spát tak jezdím po netu a snažím se zabavit, protože v televizi nic neni :pocitac: ! To je fakt na bednu!

Jo něco podobného vídávám taky jezdit. Na první jsem měla od baby pointu kočárek z polska tehdká sakumprdum za 7 tisíc oranžovo modrej taková tak klasika křiklavá To byl koráb :mrgreen: To se s x-landerem nedá srovnávat. To jsme uplně někde jinde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.3.11 07:51

…no jo holky, ale upřímně, není jěm srágorám v tomhle nejlíp :palec: My s tím přejedem les, Ondra si tam lebedí jak je to odpružený… no prostě klasika :wink: Já docela uvažuju nad tím, že si na léto na koupák a do přírody koupím Inglesinu Magnum a do města si nechám ty Cybexy. Máme totiž přes les letní koupaliště, takže tam budem prakticky denně, takže potřebuju něco s čím ten lesík odjezdím a v čem se Ondra dobře vyspí na koupališti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.3.11 07:51

Makytko, jak je odpružený v terénu XQ? Na krámě se to bohužel nepoznalo, už jsi takhle někde jezdila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
24.3.11 08:06
Denny píše:
Makytko, jak je odpružený v terénu XQ? Na krámě se to bohužel nepoznalo, už jsi takhle někde jezdila?

Denny nejezdila jsem v terénu nevím. Já tady nějak nemám moc kde, Akorát přes drncavý silnice ale to není nějaké hrozné a jeto v pohodě. Jako nevím No já sem sice na vesnici ale abych tady jezdila v trávě atd. to en. Jedině až bude such tak vyjedu na zahradu a písnu. ALe te´D si nebudu balit kolečka hlínou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
24.3.11 11:22

Ahoj zdravím ranní ptáčata :lol: Taky jsem kdysi jezdila s kočárkem čtyři kola na pevno a bylo to super…odpružený bájo nemusela jsem nasazovat pláštěnku byl šusťakový,uvnitř prostoru že by se tam vlezly dvě mimi no všechno má své plus a mínus,ale jak se dobře jezdilo a ty terény to jsme neřešili. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.3.11 11:32

…no nevím, musím to všechno promyslet…budu já jako někdy spokojená??? :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí