Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQDenny píše: .....mě to přijde dost divný, že to jde jen se sedačkou proti směru jízdyTakže i když budeš vozit malou proti sobě, na skládání tu sedačku budeš muset stejně sundat??? no holky, to je teda vynález - tak vám nevím, asi si přeci jen nechám Unlimita, tam to jde v poho oběma směry
hmmm, to je zas dilema a já už vybírala barvu
Nojo no fakt to jde jen opačně. Ale mě to faktn neva no jsem nenáročná. Pro mě bylo nejdůležitější aby šel ten kočár vozit po i proti směru jízdy to byla moje priorita. A Can do 8 tisíc. TAK TO JSEM NA VÝBĚR MOC NEMĚLA. ALE URČITĚ JSOU LEPŠÍ KOČÁRKY ALE TAKY DRAŽŠÍ.
ne ne, tak jsme to nemyslela. Nic není dokonalé
i ty mnohem dražší kočárky, fakt. Prostě někde je něco + a nad něčím zas musíš přimhouřit oko no ![]()
Mě to taky nevadí, protože ta sedačka jde sundat fakt lehce
! I pro mě je priorita sedačka v obou směrech a skládání moc neřeším. Kolikrát do týdne budu ten kočár cpát do auta
Tak maximálně 2× a to o víkendu
!
A jak psala Makyta i u mě bohužel rozhoduje cena!!!!
Denny píše:
ne ne, tak jsme to nemyslela. Nic není dokonaléi ty mnohem dražší kočárky, fakt. Prostě někde je něco + a nad něčím zas musíš přimhouřit oko no
Jo však jo, pokud ti to vadí tak jeto jedna z věcí kvůli které to není pro tebe super kočár , proč taky měni lepší za horší žejo. KDyž máš lepší. Tak bych to neměnial. Já mít prachy tak si koupím taky unlimit žejo ![]()
…já to neřeším, máme velké auto a do auta mám stejně ty Cybexy, takže skládání by bylo jen na delší cesty…a to se dá
Ovšem, pro někoho,kdo to skládá denně to musí být ,,vopruz,,
![]()
Denny píše: …já to neřeším, máme velké auto a do auta mám stejně ty Cybexy, takže skládání by bylo jen na delší cesty…a to se dáOvšem, pro někoho,kdo to skládá denně to musí být ,,vopruz,,
![]()
Což to každopádně, ale zase kdo bude skládat kočár denně, tak bude mít tyhle věci podchycený a koupí jiný kočár a nebo se s tím smíří
!
Zrovna jdu z gyndy a jsem toková přešlá, mám zánět močáku, tak mi nasadila antibiotika a klidový režim! Tak jsem fakt zvědavá, jak dokážu ten klidový režim dodržet s dítětem a manželem
!
jitka0705 píše:Denny píše: …já to neřeším, máme velké auto a do auta mám stejně ty Cybexy, takže skládání by bylo jen na delší cesty…a to se dáCož to každopádně, ale zase kdo bude skládat kočár denně, tak bude mít tyhle věci podchycený a koupí jiný kočár a nebo se s tím smíříOvšem, pro někoho,kdo to skládá denně to musí být ,,vopruz,,
![]()
!
Zrovna jdu z gyndy a jsem toková přešlá, mám zánět močáku, tak mi nasadila antibiotika a klidový režim! Tak jsem fakt zvědavá, jak dokážu ten klidový režim dodržet s dítětem a manželem!
Tyjo to je blbý tn zánět no jako to nejde to mi povídej leže a odpočívat když máš děti to nejde. Tak se snaž no držímpěstičky.
Jako mě ta skladnost nevadí a klidně i tu sedačku sundám jeto fuk. Uvidím jak mito bude nejvíc vyhovovat žejo. ALe tak jako pojedu s kočárem jednou za čas třeba tak 2× do týdne no jako nebudu furt někde cestova asi přesto léto víc no uvidíme. Hlavně si musím dát bacha aby semi zase ze sluníčka nevyšisla v tom autě barva jako na tom předchodím x-loanddru červeným
Holky, dneska jsme u mamky opékali buřtíky. počasíčko parádní, Ondra byl nadšenej a tady náš ,,cikánskej,, kočárek
![]()
Denny píše:
Holky, dneska jsme u mamky opékali buřtíky. počasíčko parádní, Ondra byl nadšenej a tady náš ,,cikánskej,, kočárek![]()
To je koráb
! Ty říkáš cikánský kčárek a u nás s tím některý maminy jezdí a vůbec to neřeší
!
Nemůžu spát tak jezdím po netu a snažím se zabavit, protože v televizi nic neni
! To je fakt na bednu!
jitka0705 píše:Denny píše:To je koráb
Holky, dneska jsme u mamky opékali buřtíky. počasíčko parádní, Ondra byl nadšenej a tady náš ,,cikánskej,, kočárek![]()
! Ty říkáš cikánský kčárek a u nás s tím některý maminy jezdí a vůbec to neřeší
!
Nemůžu spát tak jezdím po netu a snažím se zabavit, protože v televizi nic neni! To je fakt na bednu!
Jo něco podobného vídávám taky jezdit. Na první jsem měla od baby pointu kočárek z polska tehdká sakumprdum za 7 tisíc oranžovo modrej taková tak klasika křiklavá To byl koráb
To se s x-landerem nedá srovnávat. To jsme uplně někde jinde ![]()
…no jo holky, ale upřímně, není jěm srágorám v tomhle nejlíp
My s tím přejedem les, Ondra si tam lebedí jak je to odpružený… no prostě klasika
Já docela uvažuju nad tím, že si na léto na koupák a do přírody koupím Inglesinu Magnum a do města si nechám ty Cybexy. Máme totiž přes les letní koupaliště, takže tam budem prakticky denně, takže potřebuju něco s čím ten lesík odjezdím a v čem se Ondra dobře vyspí na koupališti ![]()
Makytko, jak je odpružený v terénu XQ? Na krámě se to bohužel nepoznalo, už jsi takhle někde jezdila?
Denny píše:
Makytko, jak je odpružený v terénu XQ? Na krámě se to bohužel nepoznalo, už jsi takhle někde jezdila?
Denny nejezdila jsem v terénu nevím. Já tady nějak nemám moc kde, Akorát přes drncavý silnice ale to není nějaké hrozné a jeto v pohodě. Jako nevím No já sem sice na vesnici ale abych tady jezdila v trávě atd. to en. Jedině až bude such tak vyjedu na zahradu a písnu. ALe te´D si nebudu balit kolečka hlínou. ![]()
Ahoj zdravím ranní ptáčata
Taky jsem kdysi jezdila s kočárkem čtyři kola na pevno a bylo to super…odpružený bájo nemusela jsem nasazovat pláštěnku byl šusťakový,uvnitř prostoru že by se tam vlezly dvě mimi no všechno má své plus a mínus,ale jak se dobře jezdilo a ty terény to jsme neřešili.
![]()
…no nevím, musím to všechno promyslet…budu já jako někdy spokojená???
![]()