Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQAhojky holky,
tak jsem na jeden víkend vypala pryč, ale konečně už zase u počítače
!
Jinak jak jste se tady bavily o té Artic, tak mi pani v Dětským ráji říkala, že jsou na tom strašně vidět fleky! A ta Desert se mi náhodou docela líbí, neviděla jsem jí na živo, ale určitě je to neutrální barva, jak na holku tak na kluka!
Denny - tak jaké je rozhodnutí, jdeš do XQ nebo jěště počkáš
!
jitka0705 píše:
Ahojky holky,
tak jsem na jeden víkend vypala pryč, ale konečně už zase u počítače!
Jinak jak jste se tady bavily o té Artic, tak mi pani v Dětským ráji říkala, že jsou na tom strašně vidět fleky! A ta Desert se mi náhodou docela líbí, neviděla jsem jí na živo, ale určitě je to neutrální barva, jak na holku tak na kluka!
Denny - tak jaké je rozhodnutí, jdeš do XQ nebo jěště počkáš![]()
!
Desert je pěkná, ale ta artic semi nezdá , a to červené madlo k tomu nejde je to jak pěst na oko
Ale i ta barva je taková fádní
Jáuž jen čekám na tu fialovou vložku a jsem napnutá jestli za 990 kč bude stát ta barva zato. Jestli ne tak jí šupem pošlu zpátky a budu chtít penízky. ![]()
Jitko, chtěla bych ten Carbon. Zítra jedu do dětského ráje se ségruší ještě to finálně okouknout ![]()
AHOJKY HOLKY MAMINKY ![]()
muj mrnousek jezdi v Jane a v Espiro magic 4 ,, a musim rict i presto vsechno jsem milovnik kocarku ,, xlander se mi moooc libil a libi jeste vice kdyz ted konecne maji i to na ty nozicky:-)) kolik ted ten sportak ma na delku i s tema nozickama??
Kocarek je to krasny a to vybaveni a urco i kvalitni pac spatne recenze na to nectu:-0 )0 krasny vyber
piste a posilejte foto ![]()
Denny píše:
anomisi
http://www.detskyraj.cz/…partner-plus
tam pisi u sportaku ( jestli chapu dobre ) ze delka 82 cm ?? to mi pripadne kratky sportak
je to i s tema nozickama??
nevis?/
Já nevím, doma ho nemám, ale mám doma Concorda a ten má 85cm včetně nožiček, takže je to asi celkem ![]()
A Concord je koráb ![]()
Denny, tak to všechno jětě jednou zkoukni a schválně, jestli budeš zase tak nadšená! Mě už to těď visí jenom na tom až mi pani zavolá, jaká bude teda ta cena a pak uvidím kde ho objednám. Možná jěště dojde na ten Dětský ráj
!
…tak pojedem až zítra
ségra zapoměla, že má dneska auto s navigací její muž. A dvě blondýny v Praze, to se mi riskovat nehce ![]()
Denny píše: …tak pojedem až zítraségra zapoměla, že má dneska auto s navigací její muž. A dvě blondýny v Praze, to se mi riskovat nehce
jsi fakt vtipna to se mi libi
pry dve blondyny v praze haaa haaaa
![]()
Atanerka píše:
Ahojky,máme doma kočárek X Lander XA 10.Jsem s ním naprosto spokojená!Radečkovi je 5.měsíců a hned jak začne sám sedět půjdem do sportáku.Jediný co mě mrzí je že ve sportáku na něj neuvidím.Ted když je v korbičce si povídáme a pořád jsme v kontaktu.V Mamince jsem si všimla nové kolekce pro rok 11.Mají i pěkné barvy a hlavně se dá otočit pro i proti směru jízdy!Ale nikde jsem nenašla fotky jak vypadá když se sedečka otočí?A ani jsem nenašla žádnou diskusi.Nemáte ho už některá?Moc děkuji
Ahojky, zrovna včera jsme to řešili. Taky jsme chtěli XQ2011 kvůli otáčení a zjistili jsme od velice příjemné a ochotné prodavačky, že na něj nejde jiná sedačka než od x-lander a my chceme maxi-cosi a taky, že ten sporťák i korba je menší než u XA a navíc, že děti pak stejně chtějí koukat ven na cestu a okolo, takže jsme zůstali u XA.
Floa…prodavačky toho nakecají
Tuhle jejich ohranou frázi přímo nesnáším
Záleží, co chceš ty
Sedačka o tolik zas menší není - předností je, že ti v ní mimi nesjíždí, jako v té široké. já mám teď Unlimit reverse, sedačka je užší než byly u dřívějších janéček, ale já v tom vidm spíš přednost. Ta u XQ 2011 je širší než u Jané Reverse, ale zase o něco užší, než u loňských Xlanderů - je prostě akorát
A mám druhé dítě a můžu ti říct, že o ty nejlpeší okamžiky se nenechám ochudit. Teprve teď je s Ondoru sranda a vozím ho stále proti sobě a to je mu rok
Sedačku taky otáčím, když mám jít dlouho proti sluníčku a nebo, když jsme ve měste, okolo jse šrumec a jdem bez staršího bráchy.....ta možnost otáčení je bezkonkurenční
Loňská kolekce XQ zas neměla polohování, jenom naklápění, což mi teda přijde horší…takže nějaký ten centimetr míň na šířce se dá oželet ![]()