Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQDenny píše: …no s těma barvama…když holka dědí po bráchovi, tak to jde, ale opačně![]()
No tak to je jasný že růžovou klukovi dávat nikdo nebude. Ale holka může mít modrou a jeto ok. A fialová je barva jak holčičí tak klučičí a červená taky žlutá jakbysmet atd. atd. Ale typická holčičí je prostě růžová a takové její nádechy
Na netu je ta fialová tmavá,ale ve skutečnosti bude asi světlejší no tak uvidíme.Tak ještě máme na výběr ocean a nebo carbon no jak ten se mi moc nezamlouval tak teť mám názor jiný
No ještě počkám až uvidím ten modrý a fialový ten černý vidím na každém kroku a pak se rozhodnem. ![]()
simčo, za mě teda na kluka ten modrý nebo čerý
Ten Amethyst je spíš takový holčičí - ale je to můj názor ![]()
A já dneska jezdila dopoledne s maminkou, co ode mě koupila Slaloma - vyměnili jsme si kola abych zkusila, jestli to s nafukovacími bude lepší…a bylo to znát o dost
takže jsem je dneska onjednala a tím pádem jsme uzavřela definitivně svojí kočárkovou mánii
takže už nemůžu špekulovat, jestli XQ nebo Unlimit, prostě je rozhodnuto. No, myslím, že už budu konečně spokojená - jízda s nafukovačkama byla opravdu o poznání lepší
…ale i tak vám tiše závidím, že můžete XQ mít a ozkoušet
![]()
Názor je dobrý mám taky obavy s te fialové určitě ji udělali sladkou tak jako ten červený ja takový smetanový no moc pěkný.
Nezoufej, jak si spokojená s tím co máš tak je to super horší kdyby jsi to nevyřešila.
A ušetříš 16 000., a koupiš si něco pěkného nebo Onndrovi
![]()
Denny, tak jsem zvědavá jak dlouho vydržíš
? Je ale pravda, že je prostě rozdíl mezi nafukovacími koly a pěnovými (nebo jak to nazvat). Ségra měla na kočáru pěnovky a prostě hrůza, ale on byl strašný celý ten její kočár, takže tam nebylo co řešit
!
Jsem koukala, že tady se teď taky hrozně rozmohly Casualplay, jak teď vysedávám s malým na hřišti, tak mám aspoň co okukovat
!
gsimča píše:
Názor je dobrý mám taky obavy s te fialové určitě ji udělali sladkou tak jako ten červený ja takový smetanový no moc pěkný.Nezoufej, jak si spokojená s tím co máš tak je to super horší kdyby jsi to nevyřešila.
A ušetříš 16 000., a koupiš si něco pěkného nebo Onndrovi
![]()
Naživo ta fialová je stejná jak na obrázku
A ještě jsem chtěla dodat včera jsemsi zkoušla trochu drcání a v poho. jsem max spokojená , lepíš jak s xa ![]()
jitka0705 píše:
Denny, tak jsem zvědavá jak dlouho vydržíš![]()
![]()
? Je ale pravda, že je prostě rozdíl mezi nafukovacími koly a pěnovými (nebo jak to nazvat). Ségra měla na kočáru pěnovky a prostě hrůza, ale on byl strašný celý ten její kočár, takže tam nebylo co řešit
!
Jsem koukala, že tady se teď taky hrozně rozmohly Casualplay, jak teď vysedávám s malým na hřišti, tak mám aspoň co okukovat!
Jojo casualplay bych brala hned taky je super, No jo jenže u xq jsou ty zadní tak veliký že to bohatě stačí za všechny čtyři ![]()
gsimča píše:
Na netu je ta fialová tmavá,ale ve skutečnosti bude asi světlejší no tak uvidíme.Tak ještě máme na výběr ocean a nebo carbon no jak ten se mi moc nezamlouval tak teť mám názor jinýNo ještě počkám až uvidím ten modrý a fialový ten černý vidím na každém kroku a pak se rozhodnem.
Ten modrý mají tady na bazaru. Je tam mimčo ve vajíčku. Moc krásná barvička.
Ahojky prosímtě je to tato fotka co myslíš?Prosímtě jestli jo můžeš mi napsat který je to bazar,protože jsem byla taková šikovná a nechtěně jsem si zavřela net a stránka je v pr… ![]()
Gsimčo je to tady, bazárek v eMiminu.Najeď nahoru a v tom modrym pruhu je. Pak si tam dej kočárky a potom sporťák. Uvidíš tam fotku modr. x-landeru tak na to klikni a ukáže se ti tam ta autosedačka.Napiš jestli jsi to našla. Já to sem neumim hodit.
gsimča píše:
Ahojky prosímtě je to tato fotka co myslíš?Prosímtě jestli jo můžeš mi napsat který je to bazar,protože jsem byla taková šikovná a nechtěně jsem si zavřela net a stránka je v pr…
Teď jsem si všimla že to neni vajíčko, ale sundanej sporťák z podvozku. Prodává ho jpichova. Doufám že jsem to napsala dobře. Ale ta barva je přesně ona. Viděla jsem ho v Ústí a je dokonalá.
Dnes jsem byla ve městě a stalo se neskutečnou módou kupovat „houpáky“ MYslím tím kočárky značky ROAN Marita. potkala jsem snad 10 techto kočárků. Zdá se mi že X landery u nás jezdily tak 2 roky zpět, proto se už ani nebojím že „nás X“ bude jezdit po městě mnoho!! Ty roany mají ale děsnej sporťák
nechci nekoho urazit ale pripadá mi to tak trochu jak pro postižené
pardon…fakt jsem to napsat nechtela! a autosedačka na tom vypadá ještě hůř! jen velikost korby je pozitivum, jinak nevim. Asi to nepatří do této diskuze ![]()
a kamarádka mi XQ vymlouvá…že ty kolečka jsou hrozny
ale já se nenechám
ona má totiž XA. ale třebas mi bude nakonec závidět ![]()
…Jíťo, tak casualplay bych nechtěla ani zadarmo
vypadá dobře, ale to je tak všechno…neodpruženej, strašně malá sportovní sedačka, bouda doslova na dvě věci…koho znám, tak se ho pak zbavuje. ještě tak s hlubokou korbičkou, ale jako sporťák teda nic moc… ![]()
Efsheny, nedej se
Uvidíš, budeš spokojená a ona bude závidět tobě, že na mimíska dál uvidíš, až ho vyndáš z korbičky a nebo ho budeš moct podle sluníčka otočit ![]()