Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31502
30.3.11 18:48
Denny píše: …no s těma barvama…když holka dědí po bráchovi, tak to jde, ale opačně :roll: :lol:

No tak to je jasný že růžovou klukovi dávat nikdo nebude. Ale holka může mít modrou a jeto ok. A fialová je barva jak holčičí tak klučičí a červená taky žlutá jakbysmet atd. atd. Ale typická holčičí je prostě růžová a takové její nádechy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
30.3.11 19:23

Na netu je ta fialová tmavá,ale ve skutečnosti bude asi světlejší no tak uvidíme.Tak ještě máme na výběr ocean a nebo carbon no jak ten se mi moc nezamlouval tak teť mám názor jiný :huban: No ještě počkám až uvidím ten modrý a fialový ten černý vidím na každém kroku a pak se rozhodnem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
30.3.11 19:53

simčo, za mě teda na kluka ten modrý nebo čerý :wink: Ten Amethyst je spíš takový holčičí - ale je to můj názor :wink:

A já dneska jezdila dopoledne s maminkou, co ode mě koupila Slaloma - vyměnili jsme si kola abych zkusila, jestli to s nafukovacími bude lepší…a bylo to znát o dost :palec: takže jsem je dneska onjednala a tím pádem jsme uzavřela definitivně svojí kočárkovou mánii :lol: takže už nemůžu špekulovat, jestli XQ nebo Unlimit, prostě je rozhodnuto. No, myslím, že už budu konečně spokojená - jízda s nafukovačkama byla opravdu o poznání lepší :palec: …ale i tak vám tiše závidím, že můžete XQ mít a ozkoušet :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
30.3.11 20:49

Názor je dobrý mám taky obavy s te fialové určitě ji udělali sladkou tak jako ten červený ja takový smetanový no moc pěkný. :huban: Nezoufej, jak si spokojená s tím co máš tak je to super horší kdyby jsi to nevyřešila. :palec: A ušetříš 16 000., a koupiš si něco pěkného nebo Onndrovi :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
31.3.11 08:53

Denny, tak jsem zvědavá jak dlouho vydržíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ? Je ale pravda, že je prostě rozdíl mezi nafukovacími koly a pěnovými (nebo jak to nazvat). Ségra měla na kočáru pěnovky a prostě hrůza, ale on byl strašný celý ten její kočár, takže tam nebylo co řešit :roll: !
Jsem koukala, že tady se teď taky hrozně rozmohly Casualplay, jak teď vysedávám s malým na hřišti, tak mám aspoň co okukovat :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
31.3.11 09:51
gsimča píše:
Názor je dobrý mám taky obavy s te fialové určitě ji udělali sladkou tak jako ten červený ja takový smetanový no moc pěkný. :huban: Nezoufej, jak si spokojená s tím co máš tak je to super horší kdyby jsi to nevyřešila. :palec: A ušetříš 16 000., a koupiš si něco pěkného nebo Onndrovi :palec: :potlesk:

Naživo ta fialová je stejná jak na obrázku

A ještě jsem chtěla dodat včera jsemsi zkoušla trochu drcání a v poho. jsem max spokojená , lepíš jak s xa 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
31.3.11 09:52
jitka0705 píše:
Denny, tak jsem zvědavá jak dlouho vydržíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ? Je ale pravda, že je prostě rozdíl mezi nafukovacími koly a pěnovými (nebo jak to nazvat). Ségra měla na kočáru pěnovky a prostě hrůza, ale on byl strašný celý ten její kočár, takže tam nebylo co řešit :roll: !
Jsem koukala, že tady se teď taky hrozně rozmohly Casualplay, jak teď vysedávám s malým na hřišti, tak mám aspoň co okukovat :palec: !

Jojo casualplay bych brala hned taky je super, No jo jenže u xq jsou ty zadní tak veliký že to bohatě stačí za všechny čtyři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
31.3.11 13:54
gsimča píše:
Na netu je ta fialová tmavá,ale ve skutečnosti bude asi světlejší no tak uvidíme.Tak ještě máme na výběr ocean a nebo carbon no jak ten se mi moc nezamlouval tak teť mám názor jiný :huban: No ještě počkám až uvidím ten modrý a fialový ten černý vidím na každém kroku a pak se rozhodnem. :think:

Ten modrý mají tady na bazaru. Je tam mimčo ve vajíčku. Moc krásná barvička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
31.3.11 14:03

Pro Sušinku

Ahojky prosímtě je to tato fotka co myslíš?Prosímtě jestli jo můžeš mi napsat který je to bazar,protože jsem byla taková šikovná a nechtěně jsem si zavřela net a stránka je v pr… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
31.3.11 14:16

Gsimčo je to tady, bazárek v eMiminu.Najeď nahoru a v tom modrym pruhu je. Pak si tam dej kočárky a potom sporťák. Uvidíš tam fotku modr. x-landeru tak na to klikni a ukáže se ti tam ta autosedačka.Napiš jestli jsi to našla. Já to sem neumim hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
31.3.11 14:27
gsimča píše:
Ahojky prosímtě je to tato fotka co myslíš?Prosímtě jestli jo můžeš mi napsat který je to bazar,protože jsem byla taková šikovná a nechtěně jsem si zavřela net a stránka je v pr… :-(

Teď jsem si všimla že to neni vajíčko, ale sundanej sporťák z podvozku. Prodává ho jpichova. Doufám že jsem to napsala dobře. Ale ta barva je přesně ona. Viděla jsem ho v Ústí a je dokonalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
31.3.11 16:51

Dnes jsem byla ve městě a stalo se neskutečnou módou kupovat „houpáky“ MYslím tím kočárky značky ROAN Marita. potkala jsem snad 10 techto kočárků. Zdá se mi že X landery u nás jezdily tak 2 roky zpět, proto se už ani nebojím že „nás X“ bude jezdit po městě mnoho!! Ty roany mají ale děsnej sporťák :( nechci nekoho urazit ale pripadá mi to tak trochu jak pro postižené :( pardon…fakt jsem to napsat nechtela! a autosedačka na tom vypadá ještě hůř! jen velikost korby je pozitivum, jinak nevim. Asi to nepatří do této diskuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
31.3.11 16:53

a kamarádka mi XQ vymlouvá…že ty kolečka jsou hrozny :lol: ale já se nenechám :dance: ona má totiž XA. ale třebas mi bude nakonec závidět :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
31.3.11 17:19

Jíťo, tak casualplay bych nechtěla ani zadarmo :pankac: vypadá dobře, ale to je tak všechno…neodpruženej, strašně malá sportovní sedačka, bouda doslova na dvě věci…koho znám, tak se ho pak zbavuje. ještě tak s hlubokou korbičkou, ale jako sporťák teda nic moc… :roll:

Efsheny, nedej se :wink: :lol: Uvidíš, budeš spokojená a ona bude závidět tobě, že na mimíska dál uvidíš, až ho vyndáš z korbičky a nebo ho budeš moct podle sluníčka otočit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
31.3.11 17:21

Denny taky si myslím že neprohloupím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie