Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
6.4.11 12:21

teť jedu do porodnice máme tam domluvenou procházku tak už se nemůžu dočkat. :huban: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.4.11 12:27

No tak to se máš. To pak dej vědět. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
6.4.11 17:28

Tak prohlídka byla v poho,porodní sál matka s otcem pěkný cena 600,–,pokoje po porodu pěkne akorát mě zarazil ten starší nábytek takový popraskaný bez laku oči tam utíkaly všem.Pokoj samostatný pěkný barva zelená,nábytek stejny,ale čistý útulný cena 1000,– na den :-? :think: Dojem celkový na to že je to fakultní nemocnice a porodnice +- 9 let stará tak by mohla vypadat líp i tím vybavením. Ještě mě čeká jedna nemocnice pokoje 4 roky staré, moc pěkné a zbrusu nové porodní sály..rodila tam v únoru švagrová tak mám fotky,nemáme to moc daleko jen mi vadí že tam rodí jiná národnost a to jak se ony chovají u porodu tak se potom promítá na druhých maminkách,už jsem tam taky rodila bylo to tam všechno staré a u porodu jsem musela vynadat všem jinak by se malý nenarodil živý..usla jsem neměla kontrakce a když jsem porodila tak měl malý na pupeční šňůře dva uzly a to 1cm od sebe.Ale je už to dávno a tak je nebudu odsuzovat. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
6.4.11 17:35

Flooa jaký máš vybraný kočárek a jakou barvu a kde ho budeš kupovat,možná že jsi to tady psala,ale je toho moc a tak nevím jestli mi něco neuniklo. :-D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.4.11 18:12

Já mám vybraný x lander xa barvu forrest. Jinak bych se taky chtěla podívat do porodnice do HK, jen nevím, zda by to šlo a jestli to nedělají jen v rámci nějakých kurzů. To tě chápu, ten nábytek udělá dojem a když je oprejskanej, tak to udělá svý :-? S tím porodem mě to mrzí, asi to muselo být hrozný. Ale ted už mají třeba jiný personál. A jaký kočárek sis vybrala ty? Jinak já ted mažu ven, budu tu až zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
6.4.11 20:08

Zatím nevím, u nás okolo Ostravy jezdí a prodává se jenom XA,ale jedu do Špindlu tak pokud bude vše OK tak zajedem do Liberce kde prodávají XQ,abychom si ho mohli osahat atd.Barvu asi modrou a pokud se mi ta modrá nebude líbit tak půjdem do toho černého a budem měnit barevné podložky jak Makytka :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
6.4.11 20:11

Do porodnice jsem zavolala a dala mi termín kdy můžem přijít, dnes nás bylo asi 10 maminek i s tatínky.Zavolej tam a uvidíš určitě ti vyhoví. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.4.11 08:49

Teda holky, vy jste nasadily ale krásný téma.
Ty šaty jsou úžasný! Oboje :palec: ! Nevím proč by jsi je nemohla mít! Osobně bych volila ty šaty volnější přes bříško, protože si nedokážu představit, že bych byla celý den sevřená v korzetu! Záleží ale na tobě a jak máš veliký bříško. Jelikož mě už teď lidi říkají, že jsem na rozsypání, tak já bych musela mít na sobě asi jenom pytel! Mám fakt velký břicho :pankac: ! Včera se mě ptaly takhle 2 lidičky a při druhém rozhovoru už jsem byla fakt vzteklá :wink: ! Ať mi někdo řekne jak mám ovlivnit svojí velikost břicha a já ho moc ráda poslechnu. Jsem v 31. a mám nahoře 12 kg, což si myslím, že neni tak hrozný :pankac: ! Manžel mi říká, že to mám brát s rezervou a říkat lidem, že ženský velikosti břicha už neměli, tak jsem si vzala mužskou :dance: ! Docela mě tím včera pobavil, ale jemu se to fakt řekne, když je hubnej a já vpadám jak brontosaurus :roll: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.4.11 08:55
gsimča píše:
Do porodnice jsem zavolala a dala mi termín kdy můžem přijít, dnes nás bylo asi 10 maminek i s tatínky.Zavolej tam a uvidíš určitě ti vyhoví. :palec:

Tak já to zkusím. Ještě mě napadlo, že se zeptám na cvičení, které mi asi za týden začíná. Protože ta paní vede i teorii, tak jestli nějaké prohlídky nepořádají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
7.4.11 11:52

pro jitka

Máš pravdu s těmi bříšky je to marné,myslím že ho ještě nemám tak velké,ale problém je vše mě tlačí při chůzi funím atd.no a ty šaty mít celý den na sobě ojoj.Já se tak těším,ale za chvilku jedu do centra kadeř.+ kosmetika a hned vedle je ten salón s těmi šaty,tak mám takové nutkání se tam zastavit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.4.11 11:54
gsimča píše:
Máš pravdu s těmi bříšky je to marné,myslím že ho ještě nemám tak velké,ale problém je vše mě tlačí při chůzi funím atd.no a ty šaty mít celý den na sobě ojoj.Já se tak těším,ale za chvilku jedu do centra kadeř.+ kosmetika a hned vedle je ten salón s těmi šaty,tak mám takové nutkání se tam zastavit. :roll:

No jasně, já bych to nevydržela a stavila se tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
7.4.11 12:16

no tak pak se ozvu :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.4.11 18:21

Tak jak si dopadla se šatama? Já jsem dneska přebrala malýmu pokojík a odpoledne proseděla na dětským hřišti! No už se těším do postýlky, protože v noci jsem měla nějáký divoký sny a vstávala jsem v 6h a to je na mě strašně brzo :zed: !
Jinak jak jste se bavily o prodnicích, tak já mám na výběr jenom jednu. Je to přímo u nás ve městě a odrodila jsem tam prvního potomka, tak druhýho zvládnu taky! Co se týče vybavení, tak před 5-ti lety to bylo docela slušný :dance: ! Jediný co bych chtěla tak si zaplatit nadstandard a být na pokoji sama, protože minule jsem se se spolubydlící střídaly v pláči dětí a když byl klid, tak spolubydlačka ta strašně chrápala, že jsem nemohla spát :pocitac: . Jedinou nevýhodou je to, že ten nadstandard je jenom jeden a musí být zrovna v tom termínu volný. Tak uvidím, jak to vyjde. Prostě těch 4-5 dní v porodnici to nějak přežiju a hurá domu :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
7.4.11 18:49

ahojky s šatama jsem dopadla tak,že jsem tam první volala a zjistila jsem že ta paní má nemoc a tak mě bude obsluhovat ona.V útery jedu na poslední zkoušku a budu chtít vidět ty druhé šaty a basta.Holička účes super aspoň něco dobré :lol: S tou porodnici máš pravdu někdy je to hrůza raději být sám,ty některé maminy jsou no raději nemluvit,potkala jsem i pani která nechtěla větrat no smrad jak… :poblion: Nemocnice mám na výběr tři a ve všech se rodí +- 8km. :-D :palec: Ta nejblíže ma pokoje pro samotu dva tu další nevím a do te do které se chystám tak tam měli jeden pokoj,ale kdoví co je teť. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.4.11 20:14

Jen se neboj. Ty jsi jejich zákazník a jejich pán. Takže vyzkoušej, co můžeš. Hlavně, ať jsi spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí