Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQmi by ani nevadily ty první,ale chtěla bych mít i trochu pohodlí a ne že mě budou tlačit šaty,mám dost výrazné pohyby a kruci nál člověk má na svatební den vypadat šik,ty kozy v té půjčovně mi někdy lezou krkem. ![]()
Já jsem v 20+5 a ty? Bříško mi od té doby, co jsem je zkoušela vylezlo a prsa se zvětšila, ale doufám, že se do nich vejdu. Jinak jsem si ještě zkoušela styl těch druhých, co máš na fotce a jelikož jsem v tý době ještě bříško neměla a nejsem taková ta vychrtlina, tak jsem v nich vypadala spíš jak jarmara ![]()
A máš hodně velký bříško? Koilk jsi přibrala, jesli se můžu zeptat?
13 kg je to hrůza a kde je do porodu předtím jsem přibrala celkově 17kg a 18 kg.Jinak bříško mám,ale není to nějaká hrůza,ale v těch šatech to hrůza je spíš z boku.
![]()
gsimča píše:
13 kg je to hrůza a kde je do porodu předtím jsem přibrala celkově 17kg a 18 kg.Jinak bříško mám,ale není to nějaká hrůza,ale v těch šatech to hrůza je spíš z boku.![]()
Tak já mám teď asi 4-5kg a bojím se, že to bude do svatby víc. Mám to hlavně v bříšku a prsou. Ale myslím, že na tohle budou korzetky dobrý. Stáhnou prsa a dole se zavážeš dle potřeby. Ale samozřejmě záleží na tobě.
taky to tak musím udělat zepředu to nevypadá tak hrozně,ale z boku by byly podle mě lepší volnější šaty a né mít šaty ještě vystužene kruhy.No to jsem si dala brouka do hlavy už ať to máme za sebou a jsme všichni šťastní.
![]()
Tak to mám taky. Záleží na tom, v čem se budeš cítit. Já osobně chci ty korzetový a i to bříško v nich hezky vypadá. Někde jsem koukala na fotky maminky, která měla velký bříško a korzetky a bylo to hezký. Upravíš, teda stáhneš si je dle svého. Ale záleží na tobě ![]()
Já se taky nestydím za bříško budu ho ráda ukazovat,ale mám celkově strach jak se v ních budu celý den cítit,ta paní říkala že to maminky neřeší a že se pořádně utáhnou a je to,no ale to můj případ není.Já jdu ještě na jednu zkoušku a pak se uvidí ono to nějak dopadne hlavně jak vyslovíme ANO
![]()
To je jasný, záleží na tobě. Hlavně se v nich musíš cíti. A kdy máš zkoušku? A hlavně, kdy máte den D? ![]()
gsimča píše:
zkouška v útery a termín 16.4
To je super, my máme svatbu za 14 dní po tobě ![]()