Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
28.3.11 16:06
Denny píše:
Floa…prodavačky toho nakecají :roll: :wink: Tuhle jejich ohranou frázi přímo nesnáším :-? Záleží, co chceš ty :wink: Sedačka o tolik zas menší není - předností je, že ti v ní mimi nesjíždí, jako v té široké. já mám teď Unlimit reverse, sedačka je užší než byly u dřívějších janéček, ale já v tom vidm spíš přednost. Ta u XQ 2011 je širší než u Jané Reverse, ale zase o něco užší, než u loňských Xlanderů - je prostě akorát :wink: A mám druhé dítě a můžu ti říct, že o ty nejlpeší okamžiky se nenechám ochudit. Teprve teď je s Ondoru sranda a vozím ho stále proti sobě a to je mu rok :wink: Sedačku taky otáčím, když mám jít dlouho proti sluníčku a nebo, když jsme ve měste, okolo jse šrumec a jdem bez staršího bráchy.....ta možnost otáčení je bezkonkurenční :palec: Loňská kolekce XQ zas neměla polohování, jenom naklápění, což mi teda přijde horší…takže nějaký ten centimetr míň na šířce se dá oželet :wink:

Nám šlo hlavně o to, že nechceme sedačku od x-landeru, takže jelikož tam od maxi-cosi nejde dát, volíme prostě xa a i vzhledově se mi líbil víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
28.3.11 16:15

Každému se líbí něco jiného :wink: Mě osobně se nelíbí u XA to kravské madlo před dítětem, které má přímo v úrovni očí…kdo tohle navrhoval :roll: a pak to, že dítě si ho může samo nazdvihnout 8-o :roll: Takže ho musíš pokaždé nekompromisně poutat a dávat na to pozor, jinak ti samo vyleze :roll:
A jelikož jsme měla možnost povozit oba typy,tak kvůli manipulaci určitě XQ. U XA jsou ta přední kola už moc velká a při větší zátěži kočárku se stávají prakticky neovladatelná. Otočit se na místě - to je něco. Sousedka je má od roka svého synka zaaretované, protože s odaretovanými je ta jízda mnohem horší.
S hlubokou korbičkou je to v pohodě, ale jak je dítě těžší, je ta manipulace o dost horší :-?
Na XQ jsem se byla podívat a osahat si ho i s figurantem :wink: Musím říct, že to bylo nesrovnatelné a to Ondra váží 10kg :wink:
Nemysli si, že jsme tak kritická jen proto, že jde o jiný druh Xlanderu. I na Unlimitu mě pěkně štve to madlo - ono je zas moc nízko a dítě tam má dost málo místa na nožičky - opět bych řekla: kdo tohle vymyslel…to musel být chlap :roll: :lol:
Hele, nic není dokonalé a člověk si prostě musí vybrat, co oželí. Autosedačky Xlander nejsou špatné, splňují všechny atesty - samozřejmě, Maxicosi je Maxicosi, ale jezdit kvůli ní pak ve sporťáku, který by mě štval ( a s tím právě pak budeš jezdit nejdýl :wink: ), to bych radši oželea tu Maxicosi…stejně autosedačku budeš používat nanejvíš tak 7 měsíců…i když se udává použití podle kil, děti se pak většinou dávají už do těch větších. Jednak kvůli místu ( a to i podle toho, jak ti to vyjde s termínem porodu pak s oblékáním ) a taky z nich už líp vidí :wink: …tohle neber jako poučováním, myslím to dobře - jsou to těžce nabyté zkušenosti :pankac: :lol:

Příspěvek upraven 28.03.11 v 16:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.3.11 16:18

Ne, to je v pohodě. Sestřenice mého přítele má XA, hodně jsme v něm malou vozili a byli jsme spokojení. Tohle záleží na každým :wink: Teď jen hledáme, kde ho nejlevněji sehnat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
28.3.11 17:30

Flooa - Tak já musím jenom souhlasit s Denny, napsala tady všechno co bych asi řekla i já! Taky bych raději oželela autosedačku MaxiCosi. Měli jsme koupenou starší už na první dítko a odvozíme v ní i druhé, odpovídá všem atestům! První dítě mám v červnu a v prosinci na Vánoce mazal do větší autosedačky, protože mu bylo ve vajíčku těsno :wink: ! A pro změnu druhého potomka čekáme taky v červnu :mrgreen: !
Já autosedačku na spodek kočárku stejně nevyužiju, takže pro mě to neni podstatné. To raději přendám ze sedačky do korby nebo do sporťáku :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
28.3.11 17:31
Denny píše: …tak pojedem až zítra :roll: ségra zapoměla, že má dneska auto s navigací její muž. A dvě blondýny v Praze, to se mi riskovat nehce :lol:

Já bych to neriskovala a to blondýna nejsem (teda už asi rok) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
28.3.11 19:40

Já teda musím říct, že spojení atosedačka + podvozek jsem teda využila u Slalomu hodně :wink: na kratší popojížďky je to fajn, ale na delší výlety jsme stejně brali korbičku - dítě by v té autosedačce nemělo být dýl jak 2hodiny v kuse - to zas vím od rehabky, co jsme chodili s Ondráškem…a i tak nějak to cítím vlastním rozumem :wink: Ale i tak, měla jsem autosedačku Jané a ta je taky dobrá… samozřejmě, kdyby na podvozek šla nacvaknout MaxiCosi, tak si připlatím - ale abych kvůli autosedačce eliminovala výběr sporťáku, to zas ne… :wink:
Nám se Ondra narodil v dubnu a už v listopadu jsme kupovali větší autosedačku - ve vajíčku nabalený neměl šanci :lol:
A hlavně, to že se v půl roce vyndá miminko z korbičky a já na něj stejně můžu koukat, to j eprostě úžasný. A co vídám na ulicích, čím dál víc maminek kupuje tyhle kočárky a prodejci se prostě přizpůsobují :palec:

…a já se tááák těším na zítra :dance: i když už mám vnitřně vybranou tu carbon, stejně to musím všechno pořádně prozkoumat :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.3.11 20:15

Ahoj Denny chtěla bych se tě zeptat,byl to doopravdy takový rozdíl v te jízdě s těmi kolečky,však víš nemám si to kde vyzkoušet.Ještě pořád nevím co chci všechno má sve pro a proti. :roll: :-D Teť jdu pryč a večer se tu juknu.pa,pa la,la.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
28.3.11 20:49

Holky já jsem xa měla dva roky a můžu říct že je xq opravdu lepší :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
28.3.11 20:51

gsimčo…mě stačila jedna jízda s XA a s rok apůl starým prckem a nechtěla bych ho teda…podle mě je to krok zpátky, hlavně teda s tou možností a nemožností otáčení sprotovní sedačky - minimálně do roka budeš chtít miminko vozit proti sobě, dej na mě… :wink:

makytko :wink:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
28.3.11 21:23

Hele holky vy mě z těma podložkama provokujete :pocitac: ! To budu řešit až v zimě :wink: ? No už se moc těším, jěště 10. týdnů a je to tady :pankac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
28.3.11 22:23
jitka0705 píše:
Hele holky vy mě z těma podložkama provokujete :pocitac: ! To budu řešit až v zimě :wink: ? No už se moc těším, jěště 10. týdnů a je to tady :pankac: !

Jojo jeto super. Já mám ale te´d denny vybráno , jsem do toho narvala 2 tisíce do podložek, čekám natu fialovou tak uviddím jeslti nebudu nasratá. :mrgreen: pak jí nafotím. :huban: Jakto vypadá. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tanalienka
28.3.11 22:32

ahojky, mam 2 otazky. vcera sme prvykrat isli von s nasim XQ, ale mam pocit ze sa hlboka vanicka dost hybe. ked ju zaloszim tak to normalne zacvakne na oboch stranach, ale nemam dobry pocit z akokeby uvolnenej vanicky. ma to tak byt, alebo to mam reklamovat? ake su vase skusenosti?

a este 1 otazka. objednava som si z detskeho raja xq 2011 celu trojkombinaciu, ale na vsetkom bola vysacka 2010. chcem sa opytat ako zistim ci ide o 2011 alebo 2010. da sa to nejako spoznat na konstrukcii, alebo ako? pani z detskeho raja mi odpisala: „X lander XQ se v roce 2010 nevyráběl a pokud máte barvu energy je to verze 2011.“ tak teraz som z toho naozaj jelen.

dakujem za odpovede

• Citovat
  • Upravit
5606
28.3.11 22:48

Asi na tom něco bude,budu muset obětovat svůj čas a zajet do Liberce jinak si ten XQ neošahám.Jsem ráda za váš názor už jsem zase na straně XQ.Už ať mám něco doma a neřeším blbosti :roll: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
29.3.11 08:07
tanalienka píše:
ahojky, mam 2 otazky. vcera sme prvykrat isli von s nasim XQ, ale mam pocit ze sa hlboka vanicka dost hybe. ked ju zaloszim tak to normalne zacvakne na oboch stranach, ale nemam dobry pocit z akokeby uvolnenej vanicky. ma to tak byt, alebo to mam reklamovat? ake su vase skusenosti?

a este 1 otazka. objednava som si z detskeho raja xq 2011 celu trojkombinaciu, ale na vsetkom bola vysacka 2010. chcem sa opytat ako zistim ci ide o 2011 alebo 2010. da sa to nejako spoznat na konstrukcii, alebo ako? pani z detskeho raja mi odpisala: „X lander XQ se v roce 2010 nevyráběl a pokud máte barvu energy je to verze 2011.“ tak teraz som z toho naozaj jelen.

dakujem za odpovede

No to je nesmysl s tou barvou , ale poznáš to tak podle toho jak se ti u sportáku polohuje sedačka? Zatáhnutí vzadu za hlavou nebo musíš nějakejma páskama utahovat? pod zádama?
Jo a ta vanička to je normální u všech typů x-landra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
29.3.11 08:08

Pokud tam byla všude 2010 tak to nemůže být kolekce 2011 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...