Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQDenny píše:
a tenhle vypadá taky mééééc pěkně
http://www.youtube.com/watch?…
Mě se líbí jak ty kočárky převádí jak jezdí na velmi hladkém a povrchu viz dlažba
bodejt by to nejelo jak namydlenej blesk
![]()
Denny píše:
No mě se na fotkách ta modrá zdá, že je osvícená bleskem, proto je taková ,,vyblitá,,
Ale to prostě dělá blesk
No uvidíme, v týdnu si tam prostě ještě jednou zajedu![]()
Modrá byla divná ale ta nová zelená je krásná ale ta nová. Manžel chtěl taky ten žluto šedý denny ale jak ho viděl na život tak od toho hned uputil taky a mojí ségře se taky nelíbil ta žlutá tam dělá dost neplechu, kdo miluju oranžovou tak jeto pro něj jak dělané ale působí to tak nějak lacině.
pro mě ano ![]()
no ta nová zelená s emi taky líbí- ta co bude až od května - tu jsi tam taky viděla???
Holky? viděli jste některá tu barvu DESERT? Se mi zda že ju vidim teď poprvé ![]()
A jinak barva ARCTIC by mohla jít taky pěkne kombinovat, kdyby se oddělala ta červená z madla před miminkem, ne?
Denny píše:
no ta nová zelená s emi taky líbí- ta co bude až od května - tu jsi tam taky viděla???
Jo viděla tak je krásná ![]()
Efsheny píše:
Holky? viděli jste některá tu barvu DESERT? Se mi zda že ju vidim teď poprvé
A jinak barva ARCTIC by mohla jít taky pěkne kombinovat, kdyby se oddělala ta červená z madla před miminkem, ne?
Jo tak u articu je to červené madlo otřesné jinak je takové béžovo krémová takže to jde
a kombinovat byto šlo to máš pravdu ale bez toho madla červeného otřesného a ta desert to je nová barva jsou 4 nové ![]()
Nj, někdy si připadám, že jsem právě spadla z višně
a když otřes, tak o tom nebudu ani přemýšlet
prostě zůstanu věrvá fialce ![]()
Efsheny píše:
Nj, někdy si připadám, že jsem právě spadla z višněa když otřes, tak o tom nebudu ani přemýšlet
prostě zůstanu věrvá fialce
Jo v poho ta fialová je prostě kouzelná jdi do ní, budu závidět, Já si pořídila do té carbon taky nádhernou fialovou neodolala jsem takovou fialovou nikde namají
http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…
Náhodou super barva!!!
Já jsem věrná fialové, ale příteli se nelíbí, ten je pro forest zelenou…ta je ale mimochodem taky krásná, tak kdyby přislo na věc, taky by mi nevadila
No uvidím, co se z toho vyvrbí. Protože o Carbonu jsem taky uvažovala,tož uvidí se ![]()
Efsheny píše:
Náhodou super barva!!!
Já jsem věrná fialové, ale příteli se nelíbí, ten je pro forest zelenou…ta je ale mimochodem taky krásná, tak kdyby přislo na věc, taky by mi nevadilaNo uvidím, co se z toho vyvrbí. Protože o Carbonu jsem taky uvažovala,tož uvidí se
No ta jungle je nic moc ale ta forrest je kouzelná šla bych do ní mít kluka stoprocentně. A může být i pro holku to neříkám ale já j sem naty jemné barvy jako je červená, růžová, fialová proty holky jako klidně žlutá atd. Měla jsem fusáček jungle a taky modrou tyrkysovou korbičku na Terezku ale jen proto že semi jiná nelíbila z těch starých kolekcí vínovou jsem měla na sportáku a chtěla jsem změnu ![]()
Ahoj denny tak jsem právě přijela z pošty,při cestě tam šla o tři baráky níže maminka s modrým XA stihla jsem očima jen zaregistrovat stříšku od sporťáku,byla to taková ne uplně tmavá modrá ani ne uplně světlá,ale taková smetanová,vypadalo to hodně dobře nic křiklavého.Než pojedeme do obchodu tak budu s pejskem chodit na procházky druhou stranou a možná tu paní potkám a pak ji nepustím s očí.Viděla jsem už u maminek černý,červený,krémový a dneska ten modrý. ![]()
Gsimčo, te´d jde o to, jako kolekci měla - jestli 2010, tu jsem viděla a nebo modrou 2011, ta je jiná a je světlejší než ta 2010
Každopádně díky ![]()
Mě se taky jinak líbí ta forest a ta desert, jsou moc hezké obě. Ta artic je ve skutečnosti strašně světlá a já zas musím oponovat - právě to červené madlo s emi tam líbí, dává těm studeným barvám šrnc.....hele, ještě že se každému líbí něco jiného
![]()
Aha to mi uniklo ani jsem nevěděla že ta barva je jiná tož dobré vědět
.Budu se ptát na 2011 to asi ta maminka neměla používala už sporťák,asi to měla 2010.Mezitím jsem našla v bazaru nějake fotky,ale nevím jestli je to 10 nebo 2011.Tak se aspoň pokocháme. ![]()