Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
21.3.11 15:12

No jo, ale hodně holek říkalo, že se Xlandery jao takové blbě skládají.....tak se ptám :wink: Třeba to u tohodle typu vylepšili :-D :wink:

…já teď docela uvažuju…z pouhého rozmaru, že prodám Unlimit - ten se prodá spíš než Concord. Ten mi stojí v chodbě složený, mám inzeráty snad všude a nic :nevim: Tak že by si ho vzala tchýně, aby jsme nemuseli k nim porád tahat kočár a já bych si koupila XQ…hrozně mě láká :oops: :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.3.11 15:18

Hele, ty jsi teda číslo :wink: ! Ale co je potřeba si to užít, dětičky budeme vozit v kočárku jen chvíli, tak proč toho nevyužít, když už máme ten výběr! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Asi začneme s holkama uzavírat sázky jak dlouho budeš XQ mít :mavam: :pankac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.3.11 15:28

…já jsem blázen a vím to :pankac: , takže v pohodě :lol: No já ještě uvidím…zas ten Unlimit je fakt super a dneska jsem s ním projezdila půl dne…a co mě nejvíc baví, jak se každý otáčí, co je to za kočárek chichi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.11 16:50

pro Jitka

Ahojky tak jsem konečně dorazila domů,jezdila jsem snad všude a ptala se v obchodech na XQ a nikde není a pokud mi ho objednají tak ho musím vzít. :-( chtěla jsem si ho omacat. :nevim:Dala jsem jedne paní v obchodě na mě kontakt a aspoň mi zjistí cenu když už nic. Potkala jsem dnes tři maminky s XA jeden červený vypadal pěkně jela jsem v autě tak jsem toho moc nestihla obkoukat a pak dva ty černě až fialově zbarvené. :-)
Bavili jsme se o tom doma a miláček souhlasí že se podiváme okolo Špindlu jestli tam něco nenajdem možna zajedem i do Liberce aspoň budeme mít výlet. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
21.3.11 18:48

Takže Denny ten xq se skládá suprově , musí se zmáčknout zespodu u košíku na každé straně dvě pojistky naráz a pak to je hned ale musí se ta sedačka sundat sní to nesložíš. :pankac: takže na skladnot bychřekla že jeto horší než xa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.3.11 19:15

…aha :think: no jíťa psala, to jde i s :?: No tak to u Slalomu i Unlimitu je to hračka, prostě se jen uvolní pojistky a složí se i se sedačkou…hm, tak to zas nevím, nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
21.3.11 19:17
Denny píše: …aha :think: no jíťa psala, to jde i s :?: No tak to u Slalomu i Unlimitu je to hračka, prostě se jen uvolní pojistky a složí se i se sedačkou…hm, tak to zas nevím, nevím :think:

No tak to nevím teda. nám to nešlo. Jako jde to stím ale máš to tak vysoký že do malýho auta to teda nedáš stoprocentně zasekne setito o ten košík dole a seš nahraná. a ta sedačka ti zůtane jako prostě napůl , jeto vysoký jeto jak napůl složený prostě to nejde. Zasekne seto o spodek a o nohy té sedačky a dál to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.11 19:53

makytko mohla bys to nafotit děkuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.3.11 20:03

Mi jsme to v tom krámě vážně skládali i se sportovní sedačkou a šlo to! Jěště jsem se na to zvlášť ptala, ale samozřejmě, že bez té sedačky je to skladnější :think: ! Vždycky když složíš kočár se sedačkou tak je vyšší, u Janéčka mě strašně štvalo, že tam bylo vytrčený kolečko a překáželo. Třeba k našim, který měli Toyotu Corolu (kufráka), tak tam jsem ho prostě nenaložila! Musela jsem to kolečko prostě vyndat :zed: !
Jo a jěště mi jsme ty pojistky mačkaly každou zvlášť, tak nevím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
21.3.11 20:59
jitka0705 píše:
Mi jsme to v tom krámě vážně skládali i se sportovní sedačkou a šlo to! Jěště jsem se na to zvlášť ptala, ale samozřejmě, že bez té sedačky je to skladnější :think: ! Vždycky když složíš kočár se sedačkou tak je vyšší, u Janéčka mě strašně štvalo, že tam bylo vytrčený kolečko a překáželo. Třeba k našim, který měli Toyotu Corolu (kufráka), tak tam jsem ho prostě nenaložila! Musela jsem to kolečko prostě vyndat :zed: !
Jo a jěště mi jsme ty pojistky mačkaly každou zvlášť, tak nevím!

No ono jeto jedno jestli to mačkáš zvlášt nebo dohromady. Ale nám to opravdu nešlo nějak extra lámat jsemto nechtěla abych něco neulomila. Dál to prostě nešlo a tak jakto zůstalu se sedačkou tak to teda nevím, ale to by se vešlo tak jedině do dodávky menší nebo nějakého berlinga nebo prostě vysokého auta. Do normálního uričtě ne. To ten xa jsem normálně složila tak že byl nizoučký a pokud vám to ale šlo tak jsem asi musela něco dělat blbě ale dělal to semnou manža a tak ymuto dál nešlo takže to nechápu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
21.3.11 21:24

Tak jsem to zkoušela znova Jito a teda opravdu to nejde. Nechápu jak to že tobě to šlo. :nevim: když nám to skládal v krámě tak si sedačku taky sundával. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.3.11 09:29

Třeba je to i ve mě, protože mě složení do vyššího kočárku nevadí :wink: ! Nepřipadalo mi to tak strašně vysoký, ale je pravda, že to neřeším , protože máme kombíka a fakt velký kufr :palec: ! No uvidím až si ho objednám!
Jinak včera jsem se byla zeptat na cenu a vypadá to, že se dostanou na stejnou jako na netu! Pani co tady prodávají kočárky je tak trochu neflexibilní, protože už jsem tam byla zeptat minulý týden 2× a jěště pořád nebyla schopná tam zavolat a domluvit se na ceně :pocitac: ! Fakt nechápu :nevim: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
22.3.11 15:49
jitka0705 píše:
Třeba je to i ve mě, protože mě složení do vyššího kočárku nevadí :wink: ! Nepřipadalo mi to tak strašně vysoký, ale je pravda, že to neřeším , protože máme kombíka a fakt velký kufr :palec: ! No uvidím až si ho objednám!
Jinak včera jsem se byla zeptat na cenu a vypadá to, že se dostanou na stejnou jako na netu! Pani co tady prodávají kočárky je tak trochu neflexibilní, protože už jsem tam byla zeptat minulý týden 2× a jěště pořád nebyla schopná tam zavolat a domluvit se na ceně :pocitac: ! Fakt nechápu :nevim: !

No tak to taky nechápu , to je docela brzdička ta paní asi nebo co…no tak toje asi tím že to dáš do kombíka. To já mám malýho pežotka 106 a tam to potřebuju mít opravdu složené jak to xa takže řešení je jednoduuchý sundat sedačku je jednoduší než složit cokoliv jiného a složit tu kontrukci je brnkačka taky tak to bude hotové rychle. Nevidím problém vtom sundat sedačku a pak to složit. Vyfotila jsemto včera nedalo mito jak si psala ž eto jde , ale fakt to víc jak tak nejde. hodím foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
22.3.11 15:55

Tak takhle se to složí s sedačkou víc ni tuk. Protože to narazí na spodek ta sedačka a nehnete se. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
22.3.11 15:56
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie