Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQDenny píše:
Taky doporučuju ten Dětský Ráj![]()
…oni ti ho pošlou, dodání zdarma a přinejhorším si pár dní počkáš
Zítra si tam jedu mám ho zamluvený. ![]()
Tak dej pak vědět první dojmy
!
Hodně štěstí při hledání, mi jsme to 2× přejeli než jsem to našli
!
Makytko, bezva
tak pak nafoť a napiš svoje dojmy…snad jsme ti poradili dobře ![]()
Tak se mi podařil prodat ten starý X Lander a za 9,000kč.Jsem to ale holka šikovná ![]()
Tak to je výborná cena, tak a teď už jenom objednat nový XQ! ![]()
Je to známemu
Narodí se jim za dva měsíce holčička.Tak prý jestli mi to nevadí,že si pro něj přijede za devět dní a i to zaplatí za těch devět.Takže ještě počkám.A pak si ho rovnou zajedem koupit.No a ještě vybrat barvu,sakta ![]()
Já taky čekám v dubnu dostanu třinácty plat a vracení daně a tak si je pěkně uložím pod polštář a až bude červen tak vyrazím na nákupy jupí ![]()
porodné už nedostanu a na socce mi taky nic nedají leda že bych si na hlavu dala černý pytel. ![]()
Holkyyyyyy a je doma. A viděla jsem tam naživo vystavený ten fialový.
Je naprostou užasný
doporučuju v květnu koupit.
TeĎ nestíhám ale pak vyfotím toho mého a napíšu dojmy
Ale nelituju toho že mám carbon a to proto že děkuju denny za radu zaty fložky kdybych koupila fialový tak bych musela mít jen fialový ale takhle sitam můžu dát jakou barvičku chci.
a mít třeba fialový, červený, zelený, žlutý, modrý, černošedý originál, a nebo růžový no prostě jaký chci. SUPEEEEEEERRRR a moc díky s tou malinovou to vypadá luxusně. jsem nadšená.
![]()
I když ten fialový je s tou světle šedou a ne tou tmavou jak jsem původně myslela, je nádherná ta fialová prostě skvělá barvička, kdyby ho měly na prodej včera tak jsemho vzala. Ale bohužel bude až v tom květnu. Ale jak říkám z toho carbonu si udělám jaký chci, tak to je taky výhoda. A myslím že nakonec jeto lepší než vzít jen ten fialovo šedý tak bych jinou barvičku těžko kombinovala. ![]()
Ahojky mám úplně husí kůži mám takovou radost,že už ho máš a hlavně že jsi spokojená.Gratuluji
![]()
Makytko, tak to mám upřímnou radost a taky se mi dost ulevilo, že jsi spokojená! přeci jen, každý má jiný vkus a nemusí se líbit to samé. A přesně jak jsi to napsala, můžeš si vlastně kočárek měnit a hrát si s barvami, základ černošedý ti zůstává
Tak ať se pěkně jezdí a užij si ty barevné vložky
![]()
Až budeš mít chvilku napiš mi prosímtě jestli je ta fialová taková jako na netu a nebo je hodně křiklavá jako např.ta oranžová-pro mě je strašně moc křiklavá.No ptám se protože čekáme kluka tak ať to není spíš dívči barva.
Děkuji moc moc moc