Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQDenny píše: …Jitko, já jsem taky muže uklidňovala, že na Ondru nic moc kupovat nebudem, že mám hodně věcí po Kubovi.
tak nakonec byla nová postýlka s přebalovákem s IKEA, pak hrazdička, deka, lehátko, kolotoč.....no na poště už jsme byla víc jak doma. Ale nakoupila jsme to na MMB, takže prostě výhodně![]()
…to jsme uklidňovala muže chichi
Tak já jsem zatím u hadrů a plínek. Čekám na duben až bude po ročních premiích a pak ho zatáhnu do světa dětských výbaviček, už ho vydím jak to se mnou všechno nadšeně obhlíží a kupuje
. To bude zase jenom někde postávat a odnášet věci do auta
! Jo a hlavně platit
!
Holky vy jste toho dneska nakecaly, vás nestíhám. celý den jsem byla v pohybu
![]()
Jo máte pravdu, ve všem , i v chlapech, Já vím. No dneska jsem to sdělila mamině tak taky nějak nechápe proč chci novej kočárek ale ví že já když si něco vemu do hlavy tak přes to vlak nejede a když něco chci ta to mít budu. Jsem prdlouš.Manža to taky ví. No jen si nejsem vůbec jistá zda ten litr pustí
Musím to nějak vymyslet.
Pro mě jeto taky investice do dítěte a taky trochu do mě žejo, není mi jedno s čím jezdím , ale jemi jasné že jako investice jako to není , jako myšleno tak že seto vyplatí…prsotě jasně že ho koupím a hned jde o třetinu ceny dolu. No prostě spotřební zbožzí. ![]()
Makytko, jestli si u nás ten kočárek nevybojuješ, tak jsi u nás mrtvej Homolka
![]()
Mrtvej Homolka
? Tak takhle od srdce jsem se opravdu už dlouho nezasmála
!!!!!
Uvidíš, že si ho nakonec vybojuješ, něco prostě vymyslíš
.
Denny fakt, trocha smíchu mi dneska bodla, v práci to stojí zapytel a hlavně mě už všechno bolí (záda, kyčle, kolena). Já tu malou potvoru asi nedonosím
!
![]()
…Jíťo, úplně tě chápu.Už aby jsi byla doma viď
Já chodila do práce do 7měsíce a to jsem byla na rizikovym
…ale potřebovali jsme penízky. Málem jsem rodila v 31tt a pak v 35tt, docela jsme si to pak vyčítala ![]()
A tak jsem ráda, že jsem tě aspoň trochu rozesmála a taky doufám, že se zasměje i Makytka a něco na manžu vymyslí. Jsme přeci ženy, diplomacii máme v genetické výbavě
![]()
Denny píše: …Jíťo, úplně tě chápu.Už aby jsi byla doma viďJá chodila do práce do 7měsíce a to jsem byla na rizikovym
…ale potřebovali jsme penízky. Málem jsem rodila v 31tt a pak v 35tt, docela jsme si to pak vyčítala
A tak jsem ráda, že jsem tě aspoň trochu rozesmála a taky doufám, že se zasměje i Makytka a něco na manžu vymyslí. Jsme přeci ženy, diplomacii máme v genetické výbavě
![]()
![]()
No tak to bylo kouzelný , to jsem se fakt zasmála, holky s váma je to super. Vy jste tak pozitivní myslící
Já to prostě vymyslím , já už jinej nechciiiiiiii, jen mě trápí jestli carbon nebo rocky
A taky to že bych potřebovala nutně prodat ten starej 08 doprdelky natom to stojí,
Holky co vy na cenu? Za kolik mám prodávat 08 vínovej sporták a 09 hlubokou korbičku tyrkysovou? Poradte cenu Chtěla jse dostat za komplet aspoń 5500 kč to jsem asi naivní co? Tak kolik myslíte že dostanu za sporták a kolik za korbičku kolik mám nabídnout cenu?
Holky,chtěla bych prodat ten svůj starej x lander xa 2010 barva carbon.Poradte kde ho mám prodat a za kolik?Myslíte,že 9.000kč je hodně?Je ještě rok a půl v záruce.V komletu je korbička,taška,sporták,nánožník,fusak,pláštěnka,sít na hmyz,pumpička a přebalovací podložka.
Atanerka píše:
Holky,chtěla bych prodat ten svůj starej x lander xa 2010 barva carbon.Poradte kde ho mám prodat a za kolik?Myslíte,že 9.000kč je hodně?Je ještě rok a půl v záruce.V komletu je korbička,taška,sporták,nánožník,fusak,pláštěnka,sít na hmyz,pumpička a přebalovací podložka.
No tak 9 tisíc je podle mě určitě hodně. KDyž novej 2011 kopuíš za 8200 kč
Já prodávám xa 08 a x-pram 09 a ani za xpram 1000 kč nikdo nechce a sporták za 3 tisíce taky ne. Novej se dá už sehnat 2010 za 7 tisíc takže použitej neprodám zha víc za 5 tisíc podle mě. Jeto v prdelce no.
Jo a já mám inzeráty všude na bazarech po netu, mimibazar. bazoš, aukro atd.
Jo ale za 8200kč koupíš bez korbičky atd.Za tu cenu 8200kč koupíš pouze samotný sporták.
Atanerka píše:
Jo ale za 8200kč koupíš bez korbičky atd.Za tu cenu 8200kč koupíš pouze samotný sporták.
No tak to když máš celý komplet, tak to třeba i jo. Nevím no počítej že nový sporták koupíš za 7100 kč , hl. korbičku nevím za kolik za dva litry max. ne? No tak to máš 9 tis. ale za nový…a jetý Já bych dala těch 9 max. A kdybych měla možnosti zatu cenu koupit nový tak koupím.
Tak možná těch 9 bys mohla dostat. Já myslela že jeto jen za sporták, co máš výbavu ke sportáku tak ta je automatická podle mě já taky prodávám se sítkou nánožníkem a pláštěnkou. Přídám i origoš fusak když si někdo veme, Ale nikdo nechce ![]()
Navíc mám tašku a fusak.Ten kočárek je ještě rok a půl v záruce!
Atanerka píše:
Navíc mám tašku a fusak.Ten kočárek je ještě rok a půl v záruce!
Tak já si myslím, že by jsi to mohla za těch 8.000-9.000,– prodat. Přece je jenom půl roku jetý a 1 1/2 v záruce
! Koukala jsem, že v kombinaci sporťák+korba+tažka+držák na láhev stojí kočár necelých 11.000,–. Myslím, že 9.000,– je horní strop ceny, já osobně bych zvážila jak rychle se chci kočárku zbavit a podle toho cenu nasadila
!
zkuste Mimibazarazar , Bazoš, bazar na Seznamu, a něco místního ![]()
Jinak ty ceny te je děs. Já prodala náš Slalom kupovaný 30.3.2010 za 14.000,– s nánožníkem za 8.000,– A to sportovní sedačka byla používaná jen 3 měsíce a to s fusakem přes zimu, takže byla jak nová…
fakt děs. prostě nový kočárek.