Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
9.3.11 15:42
Denny píše: …Jitko, já jsem taky muže uklidňovala, že na Ondru nic moc kupovat nebudem, že mám hodně věcí po Kubovi.
tak nakonec byla nová postýlka s přebalovákem s IKEA, pak hrazdička, deka, lehátko, kolotoč.....no na poště už jsme byla víc jak doma. Ale nakoupila jsme to na MMB, takže prostě výhodně :pankac: :lol: …to jsme uklidňovala muže chichi

Tak já jsem zatím u hadrů a plínek. Čekám na duben až bude po ročních premiích a pak ho zatáhnu do světa dětských výbaviček, už ho vydím jak to se mnou všechno nadšeně obhlíží a kupuje :zed: . To bude zase jenom někde postávat a odnášet věci do auta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! Jo a hlavně platit :mavam: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.11 15:58

…to přece stačí ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
9.3.11 19:34

Holky vy jste toho dneska nakecaly, vás nestíhám. celý den jsem byla v pohybu :mrgreen: :mrgreen:
Jo máte pravdu, ve všem , i v chlapech, Já vím. No dneska jsem to sdělila mamině tak taky nějak nechápe proč chci novej kočárek ale ví že já když si něco vemu do hlavy tak přes to vlak nejede a když něco chci ta to mít budu. Jsem prdlouš.Manža to taky ví. No jen si nejsem vůbec jistá zda ten litr pustí :mrgreen: Musím to nějak vymyslet. :-P :roll: Pro mě jeto taky investice do dítěte a taky trochu do mě žejo, není mi jedno s čím jezdím , ale jemi jasné že jako investice jako to není , jako myšleno tak že seto vyplatí…prsotě jasně že ho koupím a hned jde o třetinu ceny dolu. No prostě spotřební zbožzí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.11 19:53

Makytko, jestli si u nás ten kočárek nevybojuješ, tak jsi u nás mrtvej Homolka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.3.11 20:09

Mrtvej Homolka :potlesk: ? Tak takhle od srdce jsem se opravdu už dlouho nezasmála :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!!!
Uvidíš, že si ho nakonec vybojuješ, něco prostě vymyslíš :wink: .
Denny fakt, trocha smíchu mi dneska bodla, v práci to stojí zapytel a hlavně mě už všechno bolí (záda, kyčle, kolena). Já tu malou potvoru asi nedonosím :pankac: !
:nevim: :zed: :andel: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.11 20:16

…Jíťo, úplně tě chápu.Už aby jsi byla doma viď :wink: Já chodila do práce do 7měsíce a to jsem byla na rizikovym :roll: …ale potřebovali jsme penízky. Málem jsem rodila v 31tt a pak v 35tt, docela jsme si to pak vyčítala :-?

A tak jsem ráda, že jsem tě aspoň trochu rozesmála a taky doufám, že se zasměje i Makytka a něco na manžu vymyslí. Jsme přeci ženy, diplomacii máme v genetické výbavě :pankac: :pankac: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
9.3.11 21:07
Denny píše: …Jíťo, úplně tě chápu.Už aby jsi byla doma viď :wink: Já chodila do práce do 7měsíce a to jsem byla na rizikovym :roll: …ale potřebovali jsme penízky. Málem jsem rodila v 31tt a pak v 35tt, docela jsme si to pak vyčítala :-?A tak jsem ráda, že jsem tě aspoň trochu rozesmála a taky doufám, že se zasměje i Makytka a něco na manžu vymyslí. Jsme přeci ženy, diplomacii máme v genetické výbavě :pankac: :pankac: :wink:

No tak to bylo kouzelný , to jsem se fakt zasmála, holky s váma je to super. Vy jste tak pozitivní myslící :-))) Já to prostě vymyslím , já už jinej nechciiiiiiii, jen mě trápí jestli carbon nebo rocky :mrgreen: A taky to že bych potřebovala nutně prodat ten starej 08 doprdelky natom to stojí,

Holky co vy na cenu? Za kolik mám prodávat 08 vínovej sporták a 09 hlubokou korbičku tyrkysovou? Poradte cenu Chtěla jse dostat za komplet aspoń 5500 kč to jsem asi naivní co? Tak kolik myslíte že dostanu za sporták a kolik za korbičku kolik mám nabídnout cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
9.3.11 21:30

Holky,chtěla bych prodat ten svůj starej x lander xa 2010 barva carbon.Poradte kde ho mám prodat a za kolik?Myslíte,že 9.000kč je hodně?Je ještě rok a půl v záruce.V komletu je korbička,taška,sporták,nánožník,fusak,pláštěnka,sít na hmyz,pumpička a přebalovací podložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
10.3.11 07:03
Atanerka píše:
Holky,chtěla bych prodat ten svůj starej x lander xa 2010 barva carbon.Poradte kde ho mám prodat a za kolik?Myslíte,že 9.000kč je hodně?Je ještě rok a půl v záruce.V komletu je korbička,taška,sporták,nánožník,fusak,pláštěnka,sít na hmyz,pumpička a přebalovací podložka.

No tak 9 tisíc je podle mě určitě hodně. KDyž novej 2011 kopuíš za 8200 kč
Já prodávám xa 08 a x-pram 09 a ani za xpram 1000 kč nikdo nechce a sporták za 3 tisíce taky ne. Novej se dá už sehnat 2010 za 7 tisíc takže použitej neprodám zha víc za 5 tisíc podle mě. Jeto v prdelce no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
10.3.11 07:04

Jo a já mám inzeráty všude na bazarech po netu, mimibazar. bazoš, aukro atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
10.3.11 08:26

Jo ale za 8200kč koupíš bez korbičky atd.Za tu cenu 8200kč koupíš pouze samotný sporták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
10.3.11 08:32
Atanerka píše:
Jo ale za 8200kč koupíš bez korbičky atd.Za tu cenu 8200kč koupíš pouze samotný sporták.

No tak to když máš celý komplet, tak to třeba i jo. Nevím no počítej že nový sporták koupíš za 7100 kč , hl. korbičku nevím za kolik za dva litry max. ne? No tak to máš 9 tis. ale za nový…a jetý Já bych dala těch 9 max. A kdybych měla možnosti zatu cenu koupit nový tak koupím.
Tak možná těch 9 bys mohla dostat. Já myslela že jeto jen za sporták, co máš výbavu ke sportáku tak ta je automatická podle mě já taky prodávám se sítkou nánožníkem a pláštěnkou. Přídám i origoš fusak když si někdo veme, Ale nikdo nechce :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
10.3.11 08:45

Navíc mám tašku a fusak.Ten kočárek je ještě rok a půl v záruce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
10.3.11 10:21
Atanerka píše:
Navíc mám tašku a fusak.Ten kočárek je ještě rok a půl v záruce!

Tak já si myslím, že by jsi to mohla za těch 8.000-9.000,– prodat. Přece je jenom půl roku jetý a 1 1/2 v záruce :think: ! Koukala jsem, že v kombinaci sporťák+korba+tažka+držák na láhev stojí kočár necelých 11.000,–. Myslím, že 9.000,– je horní strop ceny, já osobně bych zvážila jak rychle se chci kočárku zbavit a podle toho cenu nasadila :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.3.11 10:47

zkuste Mimibazarazar , Bazoš, bazar na Seznamu, a něco místního :wink:
Jinak ty ceny te je děs. Já prodala náš Slalom kupovaný 30.3.2010 za 14.000,– s nánožníkem za 8.000,– A to sportovní sedačka byla používaná jen 3 měsíce a to s fusakem přes zimu, takže byla jak nová… :roll: fakt děs. prostě nový kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí