Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQMakytko, tu Carbon 2011 bys měla v Dětském ráji do pěti dní. Mají u toho kočárku napsáno SKLADEM, takže už ho normálně prodávají + mají dopravu zdarma
. Zavolej si přímo tam a pořádně se zeptej, jaké barvy jsou ihned k mání ![]()
Do té trojkolky a vůbec do starších kolekcí bych nešla, je to krok zpátky
Tohle je novinka, je to super kočárek. ![]()
http://www.detskyraj.cz/…partner-plus
Posílám ještě jednou odkaz na stránku Detského ráje, kde je XQ - je tam napsáno, že je skladem a jak Jitka říkala, ten program partner je fajn. Já bych ho objednala přímo přes Dětský ráj ![]()
Denny píše:
Makytko, tu Carbon 2011 bys měla v Dětském ráji do pěti dní. Mají u toho kočárku napsáno SKLADEM, takže už ho normálně prodávají + mají dopravu zdarma. Zavolej si přímo tam a pořádně se zeptej, jaké barvy jsou ihned k mání
Do té trojkolky a vůbec do starších kolekcí bych nešla, je to krok zpátkyTohle je novinka, je to super kočárek.
![]()
Posílám ještě jednou odkaz na stránku Detského ráje, kde je XQ - je tam napsáno, že je skladem a jak Jitka říkala, ten program partner je fajn. Já bych ho objednala přímo přes Dětský ráj
Fakt jeta trojkolka tak špatná? Mě se líbí i vzhledově, Jako hlavně asi taky to řeším kvůli ceně no. ale i bych to chtěla zkusit, Nebo pak jedině ten xq 2010 protože těch 8 litrů je teď pro mě prsotě moc. a to 2010 by byla na aukro za 7100 a trojkolka za 6700 nebo 6400 kč.
Makyta píše:Denny píše:Fakt jeta trojkolka tak špatná? Mě se líbí i vzhledově, Jako hlavně asi taky to řeším kvůli ceně no. ale i bych to chtěla zkusit, Nebo pak jedině ten xq 2010 protože těch 8 litrů je teď pro mě prsotě moc. a to 2010 by byla na aukro za 7100 a trojkolka za 6700 nebo 6400 kč.
Makytko, tu Carbon 2011 bys měla v Dětském ráji do pěti dní. Mají u toho kočárku napsáno SKLADEM, takže už ho normálně prodávají + mají dopravu zdarma. Zavolej si přímo tam a pořádně se zeptej, jaké barvy jsou ihned k mání
Do té trojkolky a vůbec do starších kolekcí bych nešla, je to krok zpátkyTohle je novinka, je to super kočárek.
![]()
Posílám ještě jednou odkaz na stránku Detského ráje, kde je XQ - je tam napsáno, že je skladem a jak Jitka říkala, ten program partner je fajn. Já bych ho objednala přímo přes Dětský ráj
Tak se podívej, jestli tam neni možnost splátek?
Určitě bych radši zainvestovala 8.000,– než abych 1.000 korun ušetřila a pak si drbala hlavu
. Pro mě je tenhle nový kočár fakt vymakanější a je to investice minimálně na 2 roky a pokud budeš chtít druhé dítě a neměnit kočár, tak i na déle.
Vždyť to nemusíš brát na moc splátek, třeba jenom na 2 nebo 3! Určitě to stojí za zvážení
!!!!!
Ahoj holky, já mam vybranýho taky XQ,mimčo čekáme v červnu. Potřebovala bych poradit jestli se mi vejde fusak od emitexu 3v1 do hluboké korby a do kdy se tam asi tak vejde mimčo? Jinak po dlouhém vybírání XQ prostě vede,je propracovanej a hlavně otáčecí sedajda po i proti směru je super.Bohužel jsem ještě neměla možnost ho vidět na vlastní oči.
Makytko, kolekce 2010 ale má to polohování formou naklápění celé korbičky, to je šílené. Dítě ti spí defakto v sedě
Určitě, jak píše Jitka zainvestuj do nového 2011 a jestli čekáš první, určitě ten kočárek s klidem budeš mít i na druhé
A a nsplátky dávají dnes všechno, i dovolenou
Staré určitě nekupuj,jestli čekáš první a řešíš finance, tak vyber něj
aký pořádný ať už ho máš na druhé mimi ![]()
Gabci, fusak má odepínací prodlužovací část - kterou když odepneš, můžeš fusak v kratší verzi použít do hl.korbičky nebo i autosedačky
Jestli máš termín v červnu - minimálně prosinec/leden v hl.korbičce odjezdíš
a když ne, nic se neděje. Díky tomuhle otočnému sporťáku a dobře polohovacímu můžeš pak dát mimi koncem zimi do sporťáčku
Ono stejně, v těch 6/7 měsících je to už úplně na ležato v korbičce nebaví a chtějí koukat, takže ve sporťáčku s první polohou zádové opěrky bude mimi spokojené, protože uvidí ven ![]()
Kočárek je na živo moc pěkný, už jsme to tu psala - našla jsem jen jeden nedostatek a to v tuhosti brzdy…ale to tak strašné zas není…
![]()
Denny, díky.Já vim, že je odepínací, ale i tak mi přijde ještě dost dlouhej(85 cm) a hlavně širokej.
Jinak XQ 2011 splňuje všechny mé nemalé nároky. Ta brzda myslim, že se ochodí a bude to v pohodě.Uvažovala jsem taky o Mutsy, ale cena je o dost vyšší a řekla bych, že není tak vypracovaný a hlavně se mi zdá, že ho má už každý. Neviděla jsi náhodou to XQ v barvě energy (červená) zajímalo by mě zda je jako na fotkách?
Gabci, máš pravdu. Mutsy už je dávno za zenitem.....
XQ má bezvadnou sedačku a plostrování + ta boudička = ![]()
ta červeno/šedá je moc krásná. N
a živo ještě víc. Mile mě překvapila ta žluto/šedá - ta žlutá je spíš taková hořticová, nic křiklavého ![]()
Ten Fusak je v pohodě. je teda fakt, že mnohem lepší jsou fusaky od Aesteticu. nejsou tak bachraté. Ale na délku je to stejné. Já jsme měla oba a za sebe musím říct, že mnohem lepší a vychytanější mi přišel od Emitexu
Hlavně mi víc vyhovuje to utahování okolo hlavičky a líp to vypadá ![]()
Denny, sedačka je super ,že jde polohovat samostatně a nenaklápí se jako u předešlých modelů. Jen mě trošku mrzí, že není středový pás který jde připnout na madlo mezi nožkama aby prcek když neni přikšírovaný nemohl proklouznout. Znám to ze zkušeností od prvního potomka, ale byl to neposeda a schvalně tudy prolejzal. Jinak je super ta zvětšovačí boudička, myslim, že mrně tam bude pěkně kryté.
S barvou mam celkem jasno, bude to holčička, tak si chci konečně užít veselé barvy. Už se těšim, že budu konečně moc nakupovat všechny ty hezky barevné a veselé věcičky.
Jo a fusaky od Astheticu jsou taky moc pěkný, ale o dost draší.
Denny, prosim tě když jsi viděla ten červenej myslíš, že se do něj bude hodit fusak od emitexu v barvě černá-bordo? Díky za rady ![]()
Ahoj Gabci,
tak to čekáme na červen stejně. Taky mám vybranou barvu červeno-šedá. Jestli to vyjde, tak se v neděli pojedu podívat do Dětskýho ráje a kdyby to náhodu šlo, tak se pokusím barvičku vyfotit
!
Já mám taky od prvního dítěte fusak od Emitexu, ale myslím, že si stejně koupím raději originální. Prostě mám pocit, že ten od Emitexu by tam neseděl a už by to nebylo ono. Zase ten origoš fusak neni tak drahý
!
Já počítám, že do sporťáku půjde malá už tak v prosinci, i když píšou, že praktickou inovací kočárku je nastavitelná zádová opěrka v korbičce. Uvidíme jak bude velká, ale po zkušenosti s prvním synem, který byl tak trochu tlouštík a obřík (za to těď je samá kost a kůže
), nevěřím, že nám korba vydrží dlouho
!
Ahoj Jitko, tak to jsme na tom uplně stejně. Můj dnes již 6 letý syn byl taky pěknej pořízek v roce měl skoro 12 kilo. Co začal chodit do školky váží pořád stejně 20 kilo už 3 roky, takže mu jsou vidět všechna žebra.
Počítam, že malá by se mohla vejít do hl.korby tak do vánoc. S tim fusakem nevim, ten co je origoš do hl.korby neni už pak na sporták a musel by se kupovat zase novej.
Tak to tam všechno omrkni a dej vědět. Já bohužel nemam možnost u nás na malém městě ještě tento kočar k vidění neni. V obchodě mi vnucovali ještě XQ 2009,šílenci,že prý je stejnej,vždytˇřikam chtěli se ho zbavit.
Okouknu všechno co se dá a přesně se zeptám na ty fusaky! Já jsem si myslela, že ten fusak je jak do korby, tak pak na sporťák
! Už v tom mám asi pěknej hokej, musí se to prostě vidět
!
Já mám doma 5-ti letýho kluka a váží už asi rok pořád 17 kg
! Je po manželovi, ten je vysokej a hubenej. Zato já jsem malá a široká
, hlavně teď
.
To budeš hodná když to omrkneš a dáš vědět. Ten fusak co maji je jen do hl. korby, nema ani díry na kšíry. Tak já bych musela kupovat pak ještě jeden do sportáku.
Já byla dneska zrovna u doktora a jsem 25+3 a mam zatim jen bříško a 2 kila nahoře, ale i tak jsem s tim pupíkem dost neohrabaná
.
Poptám se!
Tak ty 2 kila nahoře ti fakt závidím. Já jsem 27. týden mám nahoře už 8 a to se fakt hlídám. Po zkušenosti s prvním těhotenství, kdy jsem nabrala 26 kg a nikdy už jsem to úplně neshodila mám fakt strach
. Nejhorší na tom je, že jak u prvního dítěte tak u druhýho mi přijde, že mám strašně velký břicho (ale co, nic s tím přece nudělám), hlavně že se daří miminku
!