Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
4.3.11 10:05

Makyto, tak až ti dorazí, tak jestli můžeš, tak přidej fotky! Na tu fialovou jsem zvědavá :dance: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.3.11 12:36

Makytko, teď jsem to nějak nepochopila…
takže u XQ bude ta fialová teď v dubnu nebo ne…nebo už je k mání??? :zed: promiň, jsem blondýna :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
4.3.11 14:28
Denny píše:
Makytko, teď jsem to nějak nepochopila…
takže u XQ bude ta fialová teď v dubnu nebo ne…nebo už je k mání??? :zed: promiň, jsem blondýna :lol: :lol: :lol:

NE nejsi blondýna…pochopila jsi to správně. Tak to mělo být jenže to si ta slepice na netu zapomněla dát poznámek že to xq bude taky až na konci dubna. Takže jsem ostrouhala mrkvičku a jsem totálně nasraná holky jáse tak těšila až jemito moc líto. Jako já prodávám ten co mám a teĎ jako mám čeka dva měsíce no nevím jestli nebudu hledat jinej ale moc měto mrzí. Jsem fakt nasraná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
4.3.11 14:29
jitka0705 píše:
Makyto, tak až ti dorazí, tak jestli můžeš, tak přidej fotky! Na tu fialovou jsem zvědavá :dance: !

Bouhže jak xa tak xt tak xq prsotě cokoliv fialového bude až začátkem května , teda konec dubna jsem zklamaná a naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.3.11 14:42

Makytko, úplně tě chápu :hug: a to bě se jedná jen o sporťáček? tak to vydrž, je to jen měsíc a zimu si dojezdi s tímhle. Pak vyjedete na jaro v novém :wink: Ale i tak tě můžu uklidnit, že všechny ostatní barvy jsou moc pěkné a ta šedivo oranžová teda u mě vedla, i na kluka.
Jinak se mi teda na živo moc líbil ten šedivo červený, moc povedená kombinace :palec:
( taky se ti bude dobře prodávat, je hezký jak na kluka tak i na holčičku )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
4.3.11 15:00

Já bych taky ten měsíc nebo dva počkala :roll: . Určitě to bude stát za to :-D ! Nebo bych si vzala tu červeno-šedou kombinaci. Jak už napsala Denny, tak se ti bude určitě lépe jednou prodávat! Hlavně u té fialové mám pocit, že je to jenom takový letošní barevný výstřelek :dance: !
No uvidíš, jak se rozhodneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
4.3.11 15:05

Ahoj holciny, moc mne zaujala vase diskuze a taky se mi moooooc zalibil kocarek x-lander 2011, ja sice budu rodit az za dlouho (v zari), ale uz pomalu pokukuju…
Muzu se zeptat, jaky je rozdil mezi tou radou xa, xq a jeste jeden jste zminovaly.....
ja bych nejradeji kupovala kombinaci, ale urcite bych chtela, aby se drzadlo (madlo) dalo prevratit jak ze predu, tak dozadu u sportovniho kocarku. Chapete mne? Nejak se nemuzu vymacknout :zed:
No a v popiskach na intenetu jsem to nenasla…
Muzete mi s tim vy zkusene pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
4.3.11 15:26

tak uz jsem to asi nasla:
http://www.babycar.cz/…nder-xq-2011
pisou tu:

• sportovní sedačku lze na konstrukci připevnit po i proti směru jízdy

a to bude mozne i pri te kombinaci, ze?
pardon za stupidni dotazy, jsem v tomto poli naprosty novacek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
4.3.11 15:38
Spenata píše:
tak uz jsem to asi nasla:
http://www.babycar.cz/…nder-xq-2011
pisou tu:
  • sportovní sedačku lze na konstrukci připevnit po i proti směru jízdy

a to bude mozne i pri te kombinaci, ze?
pardon za stupidni dotazy, jsem v tomto poli naprosty novacek :D

Jojo jen xt je trojkolka, xa je čtyřkolka s předníma většíma než u xq což je taky čtyřkolka.

Holky já chci počkat ale tlačí mě čas vtom že jsem rozhodila inzeráty a jestli seminěkdo ozve že chce koupit tak nemůžu čekat dva měsíce bez kočárku. No tak jsem dosta vytočená už semi ně něj totiž ptaly dneska dva zájemci no. Já nevím taky přemýšlím o chipolino optima ta je fialová takly lumina 2009 JE FIALOVÁ JAKO BYLA BYTO CHABÁ NÁHRAŽKA NO. alE JÁ PRÁVĚ CHCI JENTU FIALOVOU , vínový jsem měla, oranžový jsem měla na první hluboký a teĎ chci tu fialovou jsem zní unešená no. a právě semilíbí i ta sklápěcí korbička dopředu. to tamty nemají to má tenx-lander jenom. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
4.3.11 17:48

Tak a teď babo raď :-? , já bych ty inzeráty jěště stáhla. Fakt bych počkala protože ten Chipolino mám takový pocit, že jsem někde četla, že má spoustu plastových částí. Na vlastní oči jsem neviděla, ale já bych tomu i věřila. Myslím, že by jsi potom mohla litovat :zed: !
Jestli se mi to povede, tak pojedu příští víkend na veletrh do Brna a kdyby tam náhodou měli tu fialovou barvu vystavenou, tak se ti jí pokusím nafotit. Ona v reálu to vždycky vypadá jinak :mavam: ! Jinak je fakt úžasná :wink: !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
4.3.11 17:59
Spenata píše:
Ahoj holciny, moc mne zaujala vase diskuze a taky se mi moooooc zalibil kocarek x-lander 2011, ja sice budu rodit az za dlouho (v zari), ale uz pomalu pokukuju…
Muzu se zeptat, jaky je rozdil mezi tou radou xa, xq a jeste jeden jste zminovaly.....
ja bych nejradeji kupovala kombinaci, ale urcite bych chtela, aby se drzadlo (madlo) dalo prevratit jak ze predu, tak dozadu u sportovniho kocarku. Chapete mne? Nejak se nemuzu vymacknout :zed:
No a v popiskach na intenetu jsem to nenasla…
Muzete mi s tim vy zkusene pomoct?

Ahojky,
nadlo se přehazovat nedá, pouze přehodit sportovní sedačka. Jelikož budeš rodit v září, tak se nemusíš ani tak ohlížet na velikost korbičky, ale počítej že tak zhruba v 6 měsících musí dítě do sporťáku :wink: !
Kočár s přehazovací rukojetí bych asi opravdu nekupovala, po mé zkušenosti s prvním kočárem stejně rukojeť přehodíš a kočár je novladatelný, protože se mu změní těžiště! Asi to neni u všech případů a každá maminka ti bude tvrdit něco jiného, ale já bych do toho nešla :zed: !
Na těhle internetových stránkách je odkaz, kde je vidět kočár i s korbičkou a otočenou sportovní sedačkou. Je tam asi i 5 minutové video, kde je vidět nasazení sportovní korby - http://www.detskyraj.cz/…partner-plus.
Jinak i já budu kupovat celý komplet. Kromě dětské sedačky, protože tu mám po prvním dítěti a prostě já nevyužiju nasazování sedačky na konstrukci kočáru :mavam: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.3.11 19:29

Makytko,Chipolino proboha ne 8-o :pankac:
To si raději počkej nebo prostě ožel tu vínovou.
Tak souhlasím, že je to prostě věc momentální mody a když se podíváš, jaké barvy nejvíc jezdí… :wink:
taky mě napadlo koupit si ten šedý a nechat si do toho ušít fialovou vložku - na Mimibazaru jich šijí mraky a nebo koukni na pinkie.cz. Já si tam koupila vložku šedivou, mám zas dost výrazně barevný kočárek tak abych to ztlumila a je moc krásná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.3.11 19:38

Spenatko, jak píše Jitka :wink:
Můžeš koupit celý komplet. Autosedačka se na samotný podvozek nasazuje pomocí adaptérů, korbička myslím přímo a pak sportovní sedačka, ta se taky nacvakává už přímo na konstrukci - a to oběma směry :palec: :-D . Současné korbičky moc velké nejsou, ale díky otočným sporťákům, které zaplaťpánbůh začíná dělat čím dál víc značek, můžeš miminko vozit proti sobě dál, dokud budeš chtít.
Za mě: Je to konečně další povedená trojkombinace na trhu a už s lepšími potahovými materiály a hlavně, za přijatelnou cenu. Doporučuju :palec:
Ještě k těm rozdílů Xa a Xq - Xa má přední kola větší a nafukovací, Xq menší, nenafukovací. Měla jsem ale možnost povozit si Xa a musím říct, že moc fajn mi to nepřišlo. Ta přední kola už jsou totiž tak velká, že se špatně ovládají a otočit se na místě je teda fuška. A to nemluvím o tom, jak se zasekávají :roll:
Ta u Xq jsou sice menší, ale ne zas tak malá a opravdu se kočárek dobře ovládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
4.3.11 20:17
jitka0705 píše:
Tak a teď babo raď :-? , já bych ty inzeráty jěště stáhla. Fakt bych počkala protože ten Chipolino mám takový pocit, že jsem někde četla, že má spoustu plastových částí. Na vlastní oči jsem neviděla, ale já bych tomu i věřila. Myslím, že by jsi potom mohla litovat :zed: !
Jestli se mi to povede, tak pojedu příští víkend na veletrh do Brna a kdyby tam náhodou měli tu fialovou barvu vystavenou, tak se ti jí pokusím nafotit. Ona v reálu to vždycky vypadá jinak :mavam: ! Jinak je fakt úžasná :wink: !!!!!

No právě no. achjo. Taky mám z toho chipolina strach žejeto takové chabrus no. Já chci moc počkat no ale když se ozve zájemce v čem budeme jezdit sakra. Ono těch kočárků je mraky tyjo. A bude zázrak když seminěkdo ozve no tak snad to nějak uděláme ale určitě bych naten veletrh chtěla ale jásetam nedostanu jeto moooooc kilometrů tak to bysi byla hodná to by bylo super kdyby sito nafotila a myslíš že byse tam dal i koupit? KDyž hotam budou mít? :think: TO bych tam i vyrazila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
4.3.11 20:19
Denny píše:
Makytko,Chipolino proboha ne 8-o :pankac:
To si raději počkej nebo prostě ožel tu vínovou.
Tak souhlasím, že je to prostě věc momentální mody a když se podíváš, jaké barvy nejvíc jezdí… :wink:
taky mě napadlo koupit si ten šedý a nechat si do toho ušít fialovou vložku - na Mimibazaru jich šijí mraky a nebo koukni na pinkie.cz. Já si tam koupila vložku šedivou, mám zas dost výrazně barevný kočárek tak abych to ztlumila a je moc krásná :wink:

Jo to by šlo? Hmmmmmm fakt jo, ALe on není asi žádnej ne, Všechny verze budou až v tom dubnu - květnu teda spíš Nebo já už nevím takhle mito povídala paní do telefonu že všechny no. ne jen ta fialová.
Jo a proč prosímtě tak moc ne chipolino? :nevim: dle fotky vypadá dobře. ale jako mám z něho strach tojo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí