Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
7.3.11 15:01
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.3.11 15:02
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.3.11 15:03
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.3.11 15:03
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.3.11 15:04
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.3.11 15:04

Tak to jenom pro zajímavost :mrgreen: !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.3.11 15:27

Jitko, musím říct, že ta modrá mě tam na místě ohromila. V porovnání s modrou loňské kolekce je úžasná a svěží. A taky musím říct, že kdyby vedle nestál Jané v barvě Calm Blue - neodolala bych a objednala ho :pankac: Mě prostě přijde fakt dobrý :palec: Už to není ten Xlander, kterého všichni známe. Je mnohem propracovanější, za mě ( asi se budu opakovat ) doporučuji :pankac:

tady foto našeho Unlimitu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.3.11 15:33

Třeba co se mi na tomhle Xlanderu oproti starším typům líbilo je to madlo před dítětem. Před tím bylo takové ,,kravské,, akorát v ůrovni očích dítěte a co mi přišlo nejhorší, že si ho dítě mohlo samo nazdvihnout 8-o :roll: Tohle má stejné vlastnosti jako u Jané - dá se odepnout jen z jedné nebo z druhé strany a vykloubit :palec:

Makytko, prohlédni si dobře fotky kde je nánožník a taky kde je nánožník s tou vložkou, jak jsme ti psala. Takhle hezký a dobře padnoucí v univerzal verzi nekoupíš a myslím, že bys stejně pak nebyla spokojená..... :wink:
Zlatíčko, neber to prosím ode mne jako poučování nebo tak něco. Ale vzhledem k tomu, že už mám druhé dítě a celkově, když to sečtu asi tak desátý kočár :lol: :lol: :lol: vím, o čem mluvím a tobě bych ráda ušetřila peníze, zklamání a nervy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.3.11 15:34

Ta modrá je určitě úžasná a kdybych čekala kluka tak neváhám. Ale kluka už jsem si odbyla, tak pro změnu holčička. No už se těším :wink: !!!!
Jinak modrá Unlimitu super, no Jane je Jane, ale já teď stejně miluju X landera :srdce: !!!!! Doufám, že to bude láska i po neděli. Mají v neděli otevřeno v Dětským ráji, že jo? Na netu to mají napsany :?: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.3.11 15:46

Jo jo, mají, to je dobře :wink:
Jitko, paní ode mě kupovala našeho Slaloma v téhle barvě pro pětiměsíční holčičku. Ani si neumíš představit, jak je tahle petrolejově modrá krásná s růžovou! Já pořád tvrdím, že to je barva jak na kluky tak i na holky.
Jo a tady náš Slalůmek…foceno, když jsme čekali na Ondráška…úplně mě to dojímá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.3.11 15:51

Když si všimneš té barevné podložky, je to právě krásné i pro holčičku. Ke kočárku jsem si pak ale objednala nánožník v černé barvě. V barvě kočárku už by mi to na kluka přišlo moc sladké :roll:
Takže teď, co budu mít Unlimita, je k němu nánožník v modré barvě ( ten lem má pak vzor jako ta podložka ). Už jsme se domluvili s paní, co od nás kupovala Slaloma, že mi vrátí ten černý a já jí dám pro holčičku ten modrý :dance: a budeme spokojené obě dvě. Paní je z Kladna, už si tykáme a zítra má přijet na kafíčko :lol: dobrý neee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
7.3.11 16:44

V pohodě já to beru právě jako radu od srdce :mrgreen: Ale já tu řeším momentálně to že nemůžu toho x-landera carbon 2010 sehnat fnuk fnuk
v našem krámě by ho objednali za 9 litrů na 2011 bych si musela skoro dva měsíce počkat ato nechci a 2009 nechci ta nemá tu korbu přehaz. ani sklápěcí boudu. A taky řeším furt jetsli nejít do té trojkolky stojí jen 6700 kč. :mrgreen:
A hlavně jsem dnesk aviděla naživo tu carbon je opravud taková tmavá a hází odstín do fialova :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.3.11 18:54

Hele neprodávala jsi to Jané přes net i s korbou? Teď jak to vidím na nafocený, tak jsem viděla nějáký inzerát na netu a byla to přesně tahle barva :nevim: ! Jěště to bylo nafocený s tím „fusakem“ na ruce co se připíná na zimu na madlo! Já si nemůžu vzpomenout jak se tomu říká. A prodávala to nějáká pani z Prahy!
To máš štěstí, že jsi to prodala takhle ve stejným městě. No je pravda, že já jsem Jané taky prodala kamarádce a ta ho nechala bráchovi, takže už jezdí 3 dítě a pořád slouží. Já mám na Kladně bratrance, ale v životě jsem u nich nebyla na návštěvě. Vždycky se udělá v létě nějáká slezina na zahradě, upeče se prsátko a máme s návštěvama zase na rok vybráno :wink: !
Makyto - tak si objednej tu barvu přes internet, dneska jsem četla na Dětským ráji, že tam mají nějáký program Partner plus na kočárky X lander a vztahuje se na to i bezplatnou pomoc při vyřízení reklamace. Koukni na to je to napsané u každé nabídky kočárků X lander (www.detskyraj.cz)
:kytka: :srdce: :pankac: :jazyk: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4