Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQJitko, musím říct, že ta modrá mě tam na místě ohromila. V porovnání s modrou loňské kolekce je úžasná a svěží. A taky musím říct, že kdyby vedle nestál Jané v barvě Calm Blue - neodolala bych a objednala ho
Mě prostě přijde fakt dobrý
Už to není ten Xlander, kterého všichni známe. Je mnohem propracovanější, za mě ( asi se budu opakovat ) doporučuji ![]()
tady foto našeho Unlimitu ![]()
Třeba co se mi na tomhle Xlanderu oproti starším typům líbilo je to madlo před dítětem. Před tím bylo takové ,,kravské,, akorát v ůrovni očích dítěte a co mi přišlo nejhorší, že si ho dítě mohlo samo nazdvihnout
Tohle má stejné vlastnosti jako u Jané - dá se odepnout jen z jedné nebo z druhé strany a vykloubit ![]()
Makytko, prohlédni si dobře fotky kde je nánožník a taky kde je nánožník s tou vložkou, jak jsme ti psala. Takhle hezký a dobře padnoucí v univerzal verzi nekoupíš a myslím, že bys stejně pak nebyla spokojená..... ![]()
Zlatíčko, neber to prosím ode mne jako poučování nebo tak něco. Ale vzhledem k tomu, že už mám druhé dítě a celkově, když to sečtu asi tak desátý kočár
vím, o čem mluvím a tobě bych ráda ušetřila peníze, zklamání a nervy ![]()
Ta modrá je určitě úžasná a kdybych čekala kluka tak neváhám. Ale kluka už jsem si odbyla, tak pro změnu holčička. No už se těším
!!!!
Jinak modrá Unlimitu super, no Jane je Jane, ale já teď stejně miluju X landera
!!!!! Doufám, že to bude láska i po neděli. Mají v neděli otevřeno v Dětským ráji, že jo? Na netu to mají napsany
!
Jo jo, mají, to je dobře ![]()
Jitko, paní ode mě kupovala našeho Slaloma v téhle barvě pro pětiměsíční holčičku. Ani si neumíš představit, jak je tahle petrolejově modrá krásná s růžovou! Já pořád tvrdím, že to je barva jak na kluky tak i na holky.
Jo a tady náš Slalůmek…foceno, když jsme čekali na Ondráška…úplně mě to dojímá ![]()
Když si všimneš té barevné podložky, je to právě krásné i pro holčičku. Ke kočárku jsem si pak ale objednala nánožník v černé barvě. V barvě kočárku už by mi to na kluka přišlo moc sladké ![]()
Takže teď, co budu mít Unlimita, je k němu nánožník v modré barvě ( ten lem má pak vzor jako ta podložka ). Už jsme se domluvili s paní, co od nás kupovala Slaloma, že mi vrátí ten černý a já jí dám pro holčičku ten modrý
a budeme spokojené obě dvě. Paní je z Kladna, už si tykáme a zítra má přijet na kafíčko
dobrý neee ![]()
V pohodě já to beru právě jako radu od srdce
Ale já tu řeším momentálně to že nemůžu toho x-landera carbon 2010 sehnat fnuk fnuk
v našem krámě by ho objednali za 9 litrů na 2011 bych si musela skoro dva měsíce počkat ato nechci a 2009 nechci ta nemá tu korbu přehaz. ani sklápěcí boudu. A taky řeším furt jetsli nejít do té trojkolky stojí jen 6700 kč. ![]()
A hlavně jsem dnesk aviděla naživo tu carbon je opravud taková tmavá a hází odstín do fialova ![]()
Hele neprodávala jsi to Jané přes net i s korbou? Teď jak to vidím na nafocený, tak jsem viděla nějáký inzerát na netu a byla to přesně tahle barva
! Jěště to bylo nafocený s tím „fusakem“ na ruce co se připíná na zimu na madlo! Já si nemůžu vzpomenout jak se tomu říká. A prodávala to nějáká pani z Prahy!
To máš štěstí, že jsi to prodala takhle ve stejným městě. No je pravda, že já jsem Jané taky prodala kamarádce a ta ho nechala bráchovi, takže už jezdí 3 dítě a pořád slouží. Já mám na Kladně bratrance, ale v životě jsem u nich nebyla na návštěvě. Vždycky se udělá v létě nějáká slezina na zahradě, upeče se prsátko a máme s návštěvama zase na rok vybráno
!
Makyto - tak si objednej tu barvu přes internet, dneska jsem četla na Dětským ráji, že tam mají nějáký program Partner plus na kočárky X lander a vztahuje se na to i bezplatnou pomoc při vyřízení reklamace. Koukni na to je to napsané u každé nabídky kočárků X lander (www.detskyraj.cz)
![]()