Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
8.3.11 13:32

To je jasny, hlavně že mimčo roste.Já měla na začatku strašný nevolnosti takže jsem vše vyzvracela a zhubla 5kg, to trvalo až do 16.týdne. V prvnim těhu to bylo to samý. Podařilo se mi nabrat 10 kg a když jsem šla z porodnice byla jsem na svojí váze. Celý rok co jsem kojila jsem hubla a byla jak vychrtlina. Takže těžko říct co je lepší.
Až budeš koukat na ten kočarek omrkni prosim tě nánožník na sport´ák, jak sedí a kam až kreje mimčo. Fotky s nánožníkem jsem nikde neviděla. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.11 14:40

Jitko,možná neč úplně červená by byla lepší tahle kombinace :wink:

http://www.babycar.cz/…v1-2010-2011

Ta červená Xlanderu není úplně ta ostrá červená, spíš taková tlumenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.11 14:41

Ale úplně nejvíc by se mi líbila tahle neutral, konkrétně tenhle mám a vypadá suprově :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.3.11 14:41

To je odpověd´spíš pro mě, přesně tenhle jsem myslela,super,díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.3.11 14:42

ten černo vínovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.11 14:43

…jee :lol: já už si vás pletu holky, ještě jednou ten šedivý, našla jsme lepší foto. Má bezva ty černé zipy a doplňky :wink: V :wink: padá teda úžasně a hlavně je n :wink: utrální do toho barevného kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.11 14:44

a pak ještě tenhle je moc hezke, když už černá z venku :wink: Ta červená mi do toho přojde moc tvrdá kombinace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.3.11 14:46

Když mě se líbí ta vínova a myslim, že na tom kočárku ja kobinace červené s takovou vínovou,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.11 14:46

Ale za mě šedivej. Nánožník je z venku červenej, bouda taky - ta je zespoda podšitá šedě + stříbrná konstrkukce + černé plasty, kola, košík, rukojeť + černé zipy, gumičky a přesky na fusáčku = to by vypadalo krásně, jednoduše, vkusně a decentně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.11 14:48

Ten kočárek je červeno/šedivý…a ta červená je taková spíš tlumená červená. Stejný odstín těžko chytíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.11 14:50

My třeba teď jezdíme takhle : z madla sundaný potah, takže je jen černé, barevná boudička + šedý fusáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.3.11 14:51

To jo, ale hl.korba ja zevnitř červená a šedá tam vůbec neni. No, ještě to promyslim, nasadila jsi mi brouka do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.11 14:51

…ale i kdybych na tom madle nechala ten modrý potah, bylo by to pořád hezké a nepřeplácané… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.11 14:54

Hl.korbička je zevnitř podšitá taky šedě :wink: Já myslím, že by to vypadalo dobře obojí, jak ve sporťáku, tak i v hl.korbičce. Hlavně, barevně oblečená bude holčička a takhle ti spíš to barevné oblečení vynikne v šedivém fusáčku, než v červeném :think: …si myslím já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.3.11 15:00

Tu hlubokou korbičku dělají nyní trošku jinou než je na fotce a je pravě vevnitř červená. Bohužel všude na internetu maj tuhle fotku, ale já ji viděla v časopise maminka a vypadá jinak. Zrovna na ni koukam. Každopádně díky, ještě to proberem doma s manžou on je takovej estet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí