Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
10.3.11 12:24

Když se budeš chtít kočárku rychle zbavit, tak musíš dát nižší cenu. Záleží jestli ti jde tak strašně o nějákou tu korunu navíc a nebo se kočárku zbavit :think: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tanalienka
10.3.11 18:10

ma taska x bag aj ramienko na plece, alebo sa da zavesit len na rucku od kocika. myslim tym, ci si ju mozem zavesit ako kabelu na rameno.

• Citovat
  • Upravit
8041
10.3.11 18:17

taška se zavěsí jak na ty háčky na madle, tak má ale i ramení popruh na nošení přes rameno, takže obojí :wink: .......myslím 8-o :wink:

Jinak jsem si nechala ušít kapsu na zadní stranu sedačky. Docela mi to chybí na takové ty drobnosti, když nechci vyjíždět s taškou…inspiroval mě ten nový Xlander XQ, jak jsme ho byli okouknout Tak mi psala paní, že to vymyslela – bude černá, zavírací nahoře na zip a velká 20×25cm. Připevní se na ten polohovací mechanismus, zadek sedačky je stejně černý, tak jsem na to zvědavá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
10.3.11 19:02

Holky já furt čekám až semi prodá ten kočár anic, No bude to teda na prdlačku. Jako když neprodám nebude novej. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tanalienka
10.3.11 19:35

denny ty si videla x lander amethyst nazivo vsak? je taky ako na obrazku alebo tmavsi? lebo carbon je vsade na obrazkoch sedy a v skutocnosti je v podstate cierny. dakujem

• Citovat
  • Upravit
8041
10.3.11 20:03

Amethyst ještě nění, ta bude nějak koncem dubna myslím :think: a ještě ta jedna zelená forest a deset, ty taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.3.11 20:04

Makytko, třeba ti to vyjde akorát tak, že už bude ta Ametyst a tak budeš mít tu vysněnou fialovou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
10.3.11 20:19
Denny píše:
Makytko, třeba ti to vyjde akorát tak, že už bude ta Ametyst a tak budeš mít tu vysněnou fialovou :wink:

No vypadá to tak. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.3.11 20:34

holkýýý
tak to vypadá, že mám asi kupce na Concord :dance: :dance: :dance: a víte, kdo mi ho dohodil :?: :wink: paní, co jsme jí poslala Slalom :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
10.3.11 21:54
Denny píše:
holkýýý
tak to vypadá, že mám asi kupce na Concord :dance: :dance: :dance: a víte, kdo mi ho dohodil :?: :wink: paní, co jsme jí poslala Slalom :palec: :lol:

Se máš.....já chci takyyyyyy :cry: jako o ten můj x-lander starej asi nikdo kloudnej zájem nebude mít vrrrrrrrr :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tanalienka
10.3.11 23:10

takze chcela som si cez detskyraj.cz objednat XQ vo farbe energy a korbicku vo farbe carbon, ale tak to vyzera ze maju len 1 druh a to je x pram na XA, XT a pod. http://www.detskyraj.cz/…partner-plus
:-( poradte, co teraz, kde zozeniem korbicku 2011 na XQ?

• Citovat
  • Upravit
8041
11.3.11 07:33

tanali, ale ty barvy tam mají jen ilustračně. ta korbička by měla být už opravdu nová 2011. Tak si tam prostě zavolej a ujisti se, jak to je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
11.3.11 09:36

Určitě by tam měla být ta nová korbička, když mají u kočárků napsano že je to rok 2011 :think: . Jak už psala Denny ověřila bych si to telefonicky :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
11.3.11 09:57

Ahoj všem přečetla jsem si vše co jste napsaly.Píšu hodně na diskusi XA.Chtěla jsem kočákek XQ,ale nějak mě na disk.přehodili na XA a čím více se blíží porod tak si nejsem jista do čeho jít.Byla jsem ve velkoskladě a dívala jsem se jenom na XA byla to chyba a teť tam budu muset znova,protože začínám váhat co koupit a ne jenom já,ale můj milovaný je totíž vyšší než já a u XQ je lepší polohovací rukojeť a další detily.Jediná věc co mi nejvíce vrtá hlavou jsou ty nenafukovací kolečka je v tom takový rozdíl? Barvy…černo šedá nikdy se mi nelíbila,ale když jsem ji viděla naživo tak byla šik spíš černo fialová,zelená no koment 8-o ,červená pěkná,šedo oranžová..oranřová do žluta a dost výrazna,viděla jsem u maminky na cestě ten krémový..byl pěkný,ale paní o něj moc nepečovala byl něčím znečištěn.A ještě ta fialová kombinace mohu říct to se líbí snad všem je doopravdy šik a teť ji ještě vidět naživo,mrzelo mě že zrovna neměli na ukázku modrou barvu,ale podle odkazu bude hodně šik. :-D Holky poraďte jde mi asi jenom o ty kolečka pro moje rozhodnutí a pak návštěva v obchodě,ale určitě 2011 XQ nebo XA. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
11.3.11 10:12
gsimča píše:
Ahoj všem přečetla jsem si vše co jste napsaly.Píšu hodně na diskusi XA.Chtěla jsem kočákek XQ,ale nějak mě na disk.přehodili na XA a čím více se blíží porod tak si nejsem jista do čeho jít.Byla jsem ve velkoskladě a dívala jsem se jenom na XA byla to chyba a teť tam budu muset znova,protože začínám váhat co koupit a ne jenom já,ale můj milovaný je totíž vyšší než já a u XQ je lepší polohovací rukojeť a další detily.Jediná věc co mi nejvíce vrtá hlavou jsou ty nenafukovací kolečka je v tom takový rozdíl? Barvy…černo šedá nikdy se mi nelíbila,ale když jsem ji viděla naživo tak byla šik spíš černo fialová,zelená no koment 8-o ,červená pěkná,šedo oranžová..oranřová do žluta a dost výrazna,viděla jsem u maminky na cestě ten krémový..byl pěkný,ale paní o něj moc nepečovala byl něčím znečištěn.A ještě ta fialová kombinace mohu říct to se líbí snad všem je doopravdy šik a teť ji ještě vidět naživo,mrzelo mě že zrovna neměli na ukázku modrou barvu,ale podle odkazu bude hodně šik. :-D Holky poraďte jde mi asi jenom o ty kolečka pro moje rozhodnutí a pak návštěva v obchodě,ale určitě 2011 XQ nebo XA. :think:

Tak já jsem jeden čas strašne váhala mezi XA a XQ, ale prostě u mě je důležitá otočná sportovní sedačka. Malá bude muset v zimě do sporťáku a nechci aby jí šel studený vzduch přímo do obličeje!
Denny tady v předchozích přispěvcích psala, že je XQ mnohem lépe ovladatelné než XA. Jedu se v sobotu podívat do Dětského ráje na XQ, tak i já potom přihodím svůj popis kočárku :wink: !
XA je pěkný, ale nemá prostě otočnou sedačku a to je pro mě priorita. Psala jsem si s pani, který má starší typ XQ a je s ním maximálně spokojená. Nemá problém ani se středně těžkým terénem. Musíš počíta, že tenhle kočárek prostě nebude na ježdění do lesa :-) !
Z těch koleček již strach nemám, když se koukám s čím kolikrát maminy jezdí, tak bych řekla, že jsou ty kolečka mnohem menší viz. Bugaboo aj. :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí