Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQKdyž se budeš chtít kočárku rychle zbavit, tak musíš dát nižší cenu. Záleží jestli ti jde tak strašně o nějákou tu korunu navíc a nebo se kočárku zbavit
!
ma taska x bag aj ramienko na plece, alebo sa da zavesit len na rucku od kocika. myslim tym, ci si ju mozem zavesit ako kabelu na rameno.
taška se zavěsí jak na ty háčky na madle, tak má ale i ramení popruh na nošení přes rameno, takže obojí
.......myslím
![]()
Jinak jsem si nechala ušít kapsu na zadní stranu sedačky. Docela mi to chybí na takové ty drobnosti, když nechci vyjíždět s taškou…inspiroval mě ten nový Xlander XQ, jak jsme ho byli okouknout Tak mi psala paní, že to vymyslela – bude černá, zavírací nahoře na zip a velká 20×25cm. Připevní se na ten polohovací mechanismus, zadek sedačky je stejně černý, tak jsem na to zvědavá ![]()
Holky já furt čekám až semi prodá ten kočár anic, No bude to teda na prdlačku. Jako když neprodám nebude novej. ![]()
denny ty si videla x lander amethyst nazivo vsak? je taky ako na obrazku alebo tmavsi? lebo carbon je vsade na obrazkoch sedy a v skutocnosti je v podstate cierny. dakujem
Amethyst ještě nění, ta bude nějak koncem dubna myslím
a ještě ta jedna zelená forest a deset, ty taky ![]()
Makytko, třeba ti to vyjde akorát tak, že už bude ta Ametyst a tak budeš mít tu vysněnou fialovou ![]()
Denny píše:
Makytko, třeba ti to vyjde akorát tak, že už bude ta Ametyst a tak budeš mít tu vysněnou fialovou
No vypadá to tak.
![]()
holkýýý
tak to vypadá, že mám asi kupce na Concord
a víte, kdo mi ho dohodil
paní, co jsme jí poslala Slalom
![]()
Denny píše:
holkýýý
tak to vypadá, že mám asi kupce na Concord![]()
![]()
a víte, kdo mi ho dohodil
![]()
paní, co jsme jí poslala Slalom
![]()
Se máš.....já chci takyyyyyy
jako o ten můj x-lander starej asi nikdo kloudnej zájem nebude mít vrrrrrrrr
![]()
takze chcela som si cez detskyraj.cz objednat XQ vo farbe energy a korbicku vo farbe carbon, ale tak to vyzera ze maju len 1 druh a to je x pram na XA, XT a pod. http://www.detskyraj.cz/…partner-plus
poradte, co teraz, kde zozeniem korbicku 2011 na XQ?
tanali, ale ty barvy tam mají jen ilustračně. ta korbička by měla být už opravdu nová 2011. Tak si tam prostě zavolej a ujisti se, jak to je ![]()
Určitě by tam měla být ta nová korbička, když mají u kočárků napsano že je to rok 2011
. Jak už psala Denny ověřila bych si to telefonicky
!
Ahoj všem přečetla jsem si vše co jste napsaly.Píšu hodně na diskusi XA.Chtěla jsem kočákek XQ,ale nějak mě na disk.přehodili na XA a čím více se blíží porod tak si nejsem jista do čeho jít.Byla jsem ve velkoskladě a dívala jsem se jenom na XA byla to chyba a teť tam budu muset znova,protože začínám váhat co koupit a ne jenom já,ale můj milovaný je totíž vyšší než já a u XQ je lepší polohovací rukojeť a další detily.Jediná věc co mi nejvíce vrtá hlavou jsou ty nenafukovací kolečka je v tom takový rozdíl? Barvy…černo šedá nikdy se mi nelíbila,ale když jsem ji viděla naživo tak byla šik spíš černo fialová,zelená no koment
,červená pěkná,šedo oranžová..oranřová do žluta a dost výrazna,viděla jsem u maminky na cestě ten krémový..byl pěkný,ale paní o něj moc nepečovala byl něčím znečištěn.A ještě ta fialová kombinace mohu říct to se líbí snad všem je doopravdy šik a teť ji ještě vidět naživo,mrzelo mě že zrovna neměli na ukázku modrou barvu,ale podle odkazu bude hodně šik.
Holky poraďte jde mi asi jenom o ty kolečka pro moje rozhodnutí a pak návštěva v obchodě,ale určitě 2011 XQ nebo XA. ![]()
gsimča píše:
Ahoj všem přečetla jsem si vše co jste napsaly.Píšu hodně na diskusi XA.Chtěla jsem kočákek XQ,ale nějak mě na disk.přehodili na XA a čím více se blíží porod tak si nejsem jista do čeho jít.Byla jsem ve velkoskladě a dívala jsem se jenom na XA byla to chyba a teť tam budu muset znova,protože začínám váhat co koupit a ne jenom já,ale můj milovaný je totíž vyšší než já a u XQ je lepší polohovací rukojeť a další detily.Jediná věc co mi nejvíce vrtá hlavou jsou ty nenafukovací kolečka je v tom takový rozdíl? Barvy…černo šedá nikdy se mi nelíbila,ale když jsem ji viděla naživo tak byla šik spíš černo fialová,zelená no koment,červená pěkná,šedo oranžová..oranřová do žluta a dost výrazna,viděla jsem u maminky na cestě ten krémový..byl pěkný,ale paní o něj moc nepečovala byl něčím znečištěn.A ještě ta fialová kombinace mohu říct to se líbí snad všem je doopravdy šik a teť ji ještě vidět naživo,mrzelo mě že zrovna neměli na ukázku modrou barvu,ale podle odkazu bude hodně šik.
Holky poraďte jde mi asi jenom o ty kolečka pro moje rozhodnutí a pak návštěva v obchodě,ale určitě 2011 XQ nebo XA.
Tak já jsem jeden čas strašne váhala mezi XA a XQ, ale prostě u mě je důležitá otočná sportovní sedačka. Malá bude muset v zimě do sporťáku a nechci aby jí šel studený vzduch přímo do obličeje!
Denny tady v předchozích přispěvcích psala, že je XQ mnohem lépe ovladatelné než XA. Jedu se v sobotu podívat do Dětského ráje na XQ, tak i já potom přihodím svůj popis kočárku
!
XA je pěkný, ale nemá prostě otočnou sedačku a to je pro mě priorita. Psala jsem si s pani, který má starší typ XQ a je s ním maximálně spokojená. Nemá problém ani se středně těžkým terénem. Musíš počíta, že tenhle kočárek prostě nebude na ježdění do lesa
!
Z těch koleček již strach nemám, když se koukám s čím kolikrát maminy jezdí, tak bych řekla, že jsou ty kolečka mnohem menší viz. Bugaboo aj.
!