Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQ…a víc toho odjezdíš ve fusaku se sporťákem ![]()
týjo, jsem zas chytrá jak rádio
![]()
Omlouvám se, každému se líbí něco jiného, to chápu
![]()
…no tak tím spíš. Jestli je zevnitř podšitá červeně, další červenou bych tam necpala a spíš bych to odlehčila tou šedivou. Dneska jsem byla jezdit se známou, má hl.korbičku Jané Transporter 2010 v barvě Molted red…a malou měla ve flízové zavince světle šedivé barvy a vypadalo to moc hezky. Něco tmavého bych si tam nedovedla představit ![]()
Myslím, že ty barvy jsou hodně podobné i když u Xlandera ta červená není tak tmavá. Pro představu to ale poslouží, uvnitř je ta boudička taky tmavá
Holky díky za rady. Něco zkusím vymyslet jasně, Radši bych novější to je jasný. O trojkolce taky přemýšlím že semi líbí ale jak tvrdíte že jeto krok zpátky no tak nevím achjo
No tak asi to xq teda a uvidím jaký rok. První holky nemám mám 3 letou holčinu a 5 ti měsíční holčinu a třetí noto nevím jestli dám.
asi ne nebo tak za 5 let.
To už bude v modě zase jiný kočár a budu kupovat jinej to už mě manža zabije. ![]()
Já bych taky kupovala asi ten šedý fusak. Já mám od Emitexu čistě černý a tak uvidím, jak se tam potom bude hodit! Přinejhorším prodám a koupím jinej
!
Makyto tak dobře rozhodni!
![]()
Jitko, i ten celej černej bude bezva, prostě už žádná barva navíc
Ale ta šedá je prostě moc hezká a jemná ![]()
Makytko, zas se ti tenhle bude líp prodávat. A opravdu mysli na to, že ten starší typ XQ má polohování tím naklápěním celé sedačky ![]()
No tak jasně že bych chtěla 2011, jenže problém je vtom že fakt jako litr je te´D pro mě moc. No a na splátky jsem teda nic nenašla. jen 2010 ale 2011 ne.
no a ono jako na splátky si brát kočár tyjo by mě můj zabil kdyby nato přišel takžo to nehrozí.
A holky prosím neodpověděli jste mi jako proč jeta trojkolka tak špatná, Jen proto že jeto starý model?
Makytko, ano.
Ty materiály, a to madlo před dítětem
no, prostě bych řekla škoda peněz a taky, nebudeš moct koukat na malou. Mě by to samotné taky třeba až tak nevadilo, ale oni jsou na ty svoje sourozence hrozně ulítlí. A takhle bys jí mohla vozit pořád proti sobě
.....můj muž by se o tom ani nedozvěděl, že si ho beru na splátky chichichi.
http://www.medvidekshop.cz/…-energy.html?…
tady ho mají na splátky ![]()
A co rodiče, ti by nepřispěli???? Určitě ano,jestli jde jen o 1.000,– ![]()
Zrovna dneska jsem potkala kamarádku co má starší typ trojkolky a říkala, že už by si ji neobjednala
. Tvrdila, že se jí s tím blbě jezdí
! Nestihla jsem se ale zeptat na víc, protože malej otravoval že potřebuje koupit dřevěnej meč (zrovna u nás byl dneska Masopust a na náměstí byl strašný šrumec).
Jinak jsem viděla tu čevenou barvu, pouze na XA, a jestli je to ta samá co si chci koupit, tak jsem prostě nadšená už teď. Bylo to něco mezi červenou, světle fialovou a růžovou. Taková nepopsatelná barva
, prostě úasná
!
dievcata, ak tomu spravne rozumiem, kolekcia 2011 je uz na predaj okrem troch novych farieb (tie az od dubna). ale lisia sa farby 2011 oproti 2010? chcela som si xq kupit v polsku, ale tam este nemaju novu kolekciu a uz nemozem cakat. mozem este raz v kratkosti poprosit rozdiely medzi 2010 a 2011, najmä tie, ktore ste novu kolekciu videli na vlastne oci. rozmyslam, ze hlboku vanicku by som kupila ciernu (aj ked som ju nevidela nazivo) a sportovy mozno cerveny. dakujem za odpovede
tanali, odstíny se liší. Modrá je jiná modrá, zelená taky…a hlavně materiály, ty jsou už lepší, není to takový šusťák. Jinak se 2010 od 2011 liší ve funkčnosti sedačky - polohování.
Pročti si těch pár stránek, je tu o něm všechno ![]()
Denny píše:
http://www.medvidekshop.cz/…-energy.html?…tady ho mají na splátky
A co rodiče, ti by nepřispěli???? Určitě ano,jestli jde jen o 1.000,–
Takže chápu to správně že trojkolka nemá přehaz. korbičku po směru jízdy a proti? Ani ta 2011 jo? To je divný ne?
No rodiče asi moc nesouhlasí stím že prodávám starý a kupuju nový takže to by asi neprošlo přidávat mi na kočár ani jedni , Oni to jako investici opravdu neuznávají. Taky to investice není. Koupíš a v tu ránu to má ani ne poloviční hodnotu.
Však to vidím na tom svém tyjo 3 roky starý kočár a nemůžu ho prodat ani za 3500 kč.
![]()
Díky za odkaz já nemohla najít právě tu barvu carbon na splátky a cos mi dala odkaz tak tam zase není barva carbon. JEn ta rocky a oté furt uvažuju jestli jít doní či ne. Protože mě přijde ta šedivá takový divná na té fotce a ve skutečnosti jsem honeviděla. Přijde mi tam naté fotce taková do stříbrna.
jitka0705 píše:
Zrovna dneska jsem potkala kamarádku co má starší typ trojkolky a říkala, že už by si ji neobjednala. Tvrdila, že se jí s tím blbě jezdí
! Nestihla jsem se ale zeptat na víc, protože malej otravoval že potřebuje koupit dřevěnej meč (zrovna u nás byl dneska Masopust a na náměstí byl strašný šrumec).
Jinak jsem viděla tu čevenou barvu, pouze na XA, a jestli je to ta samá co si chci koupit, tak jsem prostě nadšená už teď. Bylo to něco mezi červenou, světle fialovou a růžovou. Taková nepopsatelná barva, prostě úasná
!
To je moc dobře a neviděla jsi tu rocky? ![]()
No víš já bych nechtěla starou trojkolku nejsem magor. Já bych chtěla tu 2011 ![]()
Makytko, otočnou sedačku po i proti směru jízdy má jenom typ XQ - a to ještě právě ta kolekce 2010 má polohování starým způsobem: naklápění celé té sedačky. Kolekce 2011 už to má normálně, záda a nohy zvlášť.
Proto se ti snažíme říct, že starší kolekce je určitě krok zpátky a škoda peněz. A i když koupíš novou kolekci, stejně si moc nepomůžeš, na malou neuvidíš.
Být tebou, něco vymyslím a koupím to XQ 2011 - je jasné, že kočárek spadne s cenou hned jak vyjedeš, jako auta, elektronika. Ale jsou pak věci, které si cenu relativně drží a pak se dobře prodávají
Tenhle XQ pak nebudeš mít problém prodat za ještě slušnou cenu, protože je to novinka a letošní kolekce
Denny píše:
Makytko, otočnou sedačku po i proti směru jízdy má jenom typ XQ - a to ještě právě ta kolekce 2010 má polohování starým způsobem: naklápění celé té sedačky. Kolekce 2011 už to má normálně, záda a nohy zvlášť.
Proto se ti snažíme říct, že starší kolekce je určitě krok zpátky a škoda peněz. A i když koupíš novou kolekci, stejně si moc nepomůžeš, na malou neuvidíš.
Být tebou, něco vymyslím a koupím to XQ 2011 - je jasné, že kočárek spadne s cenou hned jak vyjedeš, jako auta, elektronika. Ale jsou pak věci, které si cenu relativně drží a pak se dobře prodávajíTenhle XQ pak nebudeš mít problém prodat za ještě slušnou cenu, protože je to novinka a letošní kolekce
Já vím ráda bych musím to nějak vymyslet , jako já bych to brala i na ty splátky počítala jsemto jde složit max. 5200 v hotovosti jen mě sejří že byto bylo na půl roku chtěla bych to méně třeba na tři měsíce. Jako no přeplatím tam jen 600 kč. Ale stejně no manža by mě zabil.
já bych muto neřekla ale jestli by nato přišel víš jak no.
Já neumím lhát ![]()
No zkusím to nějak promyslet. Neviděly jste někdo toho rocky na živo? Jak ta barva šedo žlutá vypadá?
Já bych chtěla jít do té carbon ona je sice tmavá ale hází odstín jakoby do fialovo
na sluníčku
a že je xt bez přehaz. korbičky to jsem netušila tak to doní určitě nejdu. Kvůli tomu přehaz. a kvůli korbičce chci právě koupit jiný kočár tak to bych si moc nepomohla.