Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31502
9.3.11 09:00

Jo a otočnou sedačku má přeci i xa nové kolekce 2010 a 2011 ne jen xq

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.11 09:17

XA ani XT otočnou sedačku nemá.
Jen XQ :wink:

Tady obrázek XT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.11 09:18

a tady XA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.3.11 09:58

To má Denny pravdu, otočnou sportovní sedačku má jenom XQ. Musíš brát, že to určitě investice je (hlavně pro pohodlí tvého dítěte a tvoje), jenom se ti finančně už nikdy nevrátí. Kočár je brán jako obyčejné spotřební zboží a to si opravdu tu hodnotu neudrží :-( .
Včera jsem byla s kamarádkou a ta ma Quinny Buzz, jěště starý model, malýmu jsou 4 měsíce a už se jí pomalu nevejde do korby! Teď řeší jak to udělat, protože sportovní sedačka je naklápěcí celá (dítě spí jakoby v sedě) a malej jěště sám nesedí a nebude mít ve sportovní sedačce pohodlí. Už pokukuje po novým kočáru :-) ! Myslela, že by koupila golfky, ale nejvíc ji na tom zrazuje zimní počasí, a že by malej taky neměl tolik pohodlí.
A s těma panězma je to dneska skoro všude stejný. Žije se od výplaty k výplatě! Udělej manžovi pořádnou večeři, zapal svíčky, udělejte si krásný večer a pak ti třeba tu tisícikorunu pustí :mrgreen: ! Nebo mu slib, že si něco co chceš nekoupíš (stejně si to dřív nebo později koupíš :mrgreen: ), to skoro vždycky zabere!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.11 10:14

Jíťo:palec: takhle je to u nás :lol: jenže muž už vždycky předem zděšeně zvolá, že žádný kočár nechce :lol: :lol: :lol:
No jo Makytko, máme to těžký. S kočárama jezdíme hlavně my, děti pipláme stejně my, ale ptát se musíme manželů :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.3.11 10:20

Jo jo je pravda, že muž je hlava rodiny a žena je krk, který s tou hlavou hýbe :wink: . Jenom se musí vědět jak na to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! Jsme ženský máme spoustu zbraní, tak proč je nevyužít, sakra to by v tom byl čert aby jsme si neprosadily co potřebujeme.
:srdce: :srdce: :srdce:
Vždyť ty naše chlapy opečováváme skoro jako ty miminka :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tanalienka
9.3.11 10:58

Makyta, videla som rocky na zivo a myslim ze na tom videu je ta farba dost realna, co poviete dievcata?
 http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
819
9.3.11 11:05
tanalienka píše:
Makyta, videla som rocky na zivo a myslim ze na tom videu je ta farba dost realna, co poviete dievcata?
http://www.youtube.com/watch?…

Jo tak v tomhle případě, je ta barva opravdu docela reálná a vůbec neni špatná! Tady je ale natočený ten starší typ, tak aspoň vidíme jak to vypadá s tou náklopnou sedačkou. Jinak s korbou vypadá úžasně :-D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.3.11 11:08

Nejlepší jsou pak ještě babičky a dědečkové co si myslí, že ten kočár co jsem s nim jezdila před 6 lety je ještě krásnej a nechápou proč kupovat novej :nevim:Když oni taky měli jen jeden na obě děti, bez rozdílu pohlaví. .Já například mam docela strach řict rodičům, že si kupujem novej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.3.11 11:17
Gabci píše:
Nejlepší jsou pak ještě babičky a dědečkové co si myslí, že ten kočár co jsem s nim jezdila před 6 lety je ještě krásnej a nechápou proč kupovat novej :nevim:Když oni taky měli jen jeden na obě děti, bez rozdílu pohlaví. .Já například mam docela strach řict rodičům, že si kupujem novej.

Tak to já tedy ne, protože si to snad kupujeme z vlastních peněz. Jsem už dospělá a i když si jdu k rodičům ráda pro radu, tak je to můj život a já si v něm chci dělat vlastní chyby :mavam: !
Neboj jenom si to musíš umět obhájit a nedat šanci na to aby ti do toho mluvili :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.3.11 11:26

oni nám ten první koupili tak si mysleli, že vydrží i na druhý děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.3.11 11:35

Hele, naši nám taky koupili první kočár i kyž jsem si ho vybrala sama a měla jsem ho 1/2 roku a prodávala jsem ho :dance: ! Je ale pravda, že já mám docela rozumný rodiče, který i když si myslí, že je to nesmysl tak mlčí! To už by musel být fakt průser, aby mi k tomu něco řekli :wink: !
Jenom takový dotaz kdy ti těn kočár vaši koupili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.11 12:48

Tali, vypadá dobře :wink: a je to opravdu spíš taková hořticová. mě se moc líbí :wink:

Jíťo, ta tak, hlavy rodiny…PCHE :lol: :lol: :lol:
Ale musíme je aspoň nechat se tak tvářit :pankac: :lol:

Moje máma už jen kroutí hlavou a směje se, nedávno říkala: Dana, nemáš už tenhle kočárek nějak dlouho??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.3.11 13:07

Ale jo tu hlavu jim nech, aspoň pro jejich lepší pocit :wink: !
No tak hlavně, že to berou rodič sportovně :mrgreen: , ono jim asi stejně nic jinýho nezbyde :pankac: ! Naši se ani nevyjadřujou, taťkovi je to jedno a mamča nlčky čeká co vymyslím. To je jako s výbavičkou na mimčo. Prvně to bylo, že nic moc kupovat nebudu a teď mi v ní zahučí 2.000,– měsíčně. Jsem pošuk :lol: , když já se na tu holčičku tak těším (jenom doufám, že tomu do porodu nedoroste piňďour :mrgreen: )!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.11 15:08

Jitko, já jsem taky muže uklidňovala, že na Ondru nic moc kupovat nebudem, že mám hodně věcí po Kubovi.
tak nakonec byla nová postýlka s přebalovákem s IKEA, pak hrazdička, deka, lehátko, kolotoč.....no na poště už jsme byla víc jak doma. Ale nakoupila jsme to na MMB, takže prostě výhodně :pankac: :lol: …to jsme uklidňovala muže chichi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí