Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
12.3.11 22:25

Denny - já to musím s těma fusakama nějak vykoumat. Měli daný nějáký ve sporťáku, ale myslím, že je to brané jako nánožník, ke kterému je připnutá jakási část u hlavičky takže to vlastně vypadá jako slabší fusak :nevim: ! Tak a teď už jenom vydržet ty 3 měsíce do porodu, porodit a už se těším až poprvé vjedeme. Jo, ale jěště musím ten kočár objednat :palec: !
Makyto - jestli ti to vyjde, tak si na tu barvičku počkej, ale já beru rozhodně tu malinovou (prostě jí miluju :srdce: :srdce: :srdce: ) :mrgreen: !
:kytka: :mavam: :poblion: :cert: :think: :huban:(to se nelkejte, naš mladej je dneska vyspinkanej z auta, tak si zase musí namačkat nějaký ty smajlíky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
13.3.11 07:25
jitka0705 píše:
Denny - já to musím s těma fusakama nějak vykoumat. Měli daný nějáký ve sporťáku, ale myslím, že je to brané jako nánožník, ke kterému je připnutá jakási část u hlavičky takže to vlastně vypadá jako slabší fusak :nevim: ! Tak a teď už jenom vydržet ty 3 měsíce do porodu, porodit a už se těším až poprvé vjedeme. Jo, ale jěště musím ten kočár objednat :palec: !
Makyto - jestli ti to vyjde, tak si na tu barvičku počkej, ale já beru rozhodně tu malinovou (prostě jí miluju :srdce: :srdce: :srdce: ) :mrgreen: ! :kytka: :mavam: :poblion: :cert: :think: :huban:(to se nelkejte, naš mladej je dneska vyspinkanej z auta, tak si zase musí namačkat nějaký ty smajlíky)

Já nevím přesně o jakej fusakách je řeč , ale do sportáku rozhodně origoš fusak mít nebudu. Protože jsme měli te´D do hl. korbičky origoš a musím říct že je dost slabý oproti jiným fusakům. Takže já až bude terce na přští zimu rok tak určitě koupím nějakej pěkně teploučkej. Tan od x-landeru je akorát tak do hl. korbičky a ještě tam musíte dá dítě v zimní kombinézce a pěkně hunatou deku dovnitř. Jinak by zmrzlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
13.3.11 07:27

Jen pro to aby ste viděly jaký máme my. Tak tento od x-landru za 700 kč http://www.spuntik.cz/…-korby-2011/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.3.11 07:49

Hm tak to co bylo vystavené v kočárku bylo asi brané jako nánožník. Beru to podle těch fotek co jsem sem už přidávala. Jsou to hned první dvě fotky na straně 7!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
13.3.11 19:31
jitka0705 píše:
Hm tak to co bylo vystavené v kočárku bylo asi brané jako nánožník. Beru to podle těch fotek co jsem sem už přidávala. Jsou to hned první dvě fotky na straně 7!

Ty fotky co tam jsou tak to je podle mě ten fusak. Ne nánožník. Ten vypadá jinak. A není zateplenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.3.11 08:15

Jitko, to co měli ve sporťáku je zimní vložka připnutá k nánožníku - mělo by to podle nic nahradit fusak, ale já si to dost dobře představit neumim :roll: Podle mě je to dobré na jaro/podzim místo jarního fusaku :palec: to mi přijde teda vychytaný :palec:
Fusak do hl.korbičky je dobrý, ale podle mě jsou to vyhozené peníze :wink: Měla jsem ho od sousedky půjčený v zimě, než jsem si koupila Aesthetic, a nějak odvařená jsem z něj teda nebyla.
Být tebou, koupím už rovnou ten Emitex Combi 3v1 a máš vystaráno. Já s ním teda jezdím teď a přijde mi opravdu vychytaný a to jsem měla ten Aesthetic :wink:
A mám ho teď v tom modrém Janéčku a je to hezký, barvy se netlučou a je to prostě takový vkusný, žádnej cirkus - jestli mi rozumíš :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.3.11 08:17

Makytko, souhalsím s tebou co se týče toho fusáčku. taky mi přišel dost slabý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
14.3.11 08:54
Denny píše:
Makytko, souhalsím s tebou co se týče toho fusáčku. taky mi přišel dost slabý :roll:

No právě teď to taky vidím že to jsou vyhozený prachy. A zatu cenu ho už neprodám je jak nový.

Měto akorát sejří. To je tak na jaro či podzim ale ne n a zimu

Jo a ta vyteplená vložka ? to jako prodávají k nánožníku? Nebo sito koupíš zvlášt nebo co? To v té verzi 08 ani 09 nebylo tak to neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.3.11 09:00

Ta vyteplená vložka + nánožník je v ceně :wink: takže to je v pohodě a jako na to jaro/podzim mi to přijde fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.3.11 09:37

Tak fajn, aspoň vím, že fusak si objednávat nebudu :roll: . Radši si k tomu vemu tu deku v barvě :palec: .
Dneska se jdu domluvit s chlápkem, co tady prodávají kočárky, ať mi udělá cenovou nabídku. Tak jsem zvědavá, jak se to bude lišit od netu :mavam: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.3.11 09:58

Ahoj Jitko, děkuji moc za podrobný popis kočárku. S tou červeno šedou barvou jsi mi udělala radost, myslim, že se mi taky bude moc líbit a naše holčičky v něm budou spokojený. Už se nemůžu dočkat až s nim vyjedem. Dej pak vědět jak jsi dopadla s cenou. Já taky vybírám kde ho koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.3.11 10:10

Jitko, myslím, že deku užiješ hodně :wink: :palec:
tak dej pak vědět, jak jsi dopadla a držím palce :wink: My jdem akorát ven…se na tu jízdu s Unlimitem těším jak malá chichi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.3.11 10:10
Gabci píše:
Ahoj Jitko, děkuji moc za podrobný popis kočárku. S tou červeno šedou barvou jsi mi udělala radost, myslim, že se mi taky bude moc líbit a naše holčičky v něm budou spokojený. Už se nemůžu dočkat až s nim vyjedem. Dej pak vědět jak jsi dopadla s cenou. Já taky vybírám kde ho koupit.

OK určitě se ozvu, jenom doufám, že se to nebude moc lišit od netu :-) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.3.11 10:12
Denny píše:
Jitko, myslím, že deku užiješ hodně :wink: :palec:
tak dej pak vědět, jak jsi dopadla a držím palce :wink: My jdem akorát ven…se na tu jízdu s Unlimitem těším jak malá chichi

Já už se taky těším, ale jěště 3 měsíce (ach jo). Dneska jsem potkala zrovna jednu hrozně „milou“ pani :pocitac: , která si nezapomněla rýpnout, že už to asi čekám každou chvíli :zed: ! Fakt hrozně milá :poblion: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
14.3.11 11:48

Já si musím počkat ještě 4 měsíce,ale jak vidím to krásné počasí tak bych už nejraději jezdila teť. :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí