Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQAtanerka píše:
Barvu carbon máme a vypadá asi takhle.To samé i sporták.
JEjda jeto nějaké moc tmavé než na origoš fotce od x-landeru to je jak černé tyjo. To bych snad ani nechtěla. No tak teĎ nevím co mám dělat. Jako se picnu fakt. Tak silně uvažuju nad tou světlejší se žlutou. ![]()
Denny píše:
Makytko, i s tou žlutou boudou je to hezký, základ je šedý a máš pravdu, že to nebude tak tmavé. Jinak u Xlanderu original nánožník v příslušenství máš - na zimu se k němu připne zimní vložka a slouží jako fusakje to šikovné. Takže být tebou, investuju pak iuž do nějakého pěkného barevného fusaku
http://www.babymax.cz/…zi-4676.htmlTašku ti radím černou - je to univerzal barva, ladí celkově k černým plastům…a aby to fakt už pak nebylo moc přeplácané - jinak ta originál taška Xlander má šikovné uchycení na rukojeť, takže žádné pásy na víc, je to originál od výrobce - určitě doporučuju tuhle
Jinak tyhle dvě kolekce se liší jak v materiálech 2011 už je má hezčí, jsou jemnější a už to není takový šusťák.A bude to fakt dobře a decentně vypadat
http://www.detskyraj.cz/…partner-plus
A pak je rozdíl v polohování sportovní sedačky. 2010 je formou naklápění celé sedačky ( dítě spí vlastně v sedě) a u 2011 je už normální polohování, záda a nožičky zvlášť
Díky za vyčerpávající rady.
Vím že jetam origoš nánožník ale když to budu mít šedé tak jsem chtěla mít víc do fialovo stím že si právě pořídím nánožník ne origoš šedý ale fialový a vložku fialovou plus tu tašku fialovou aby tam ty doplnky právě vynikly. Aby to nebylo jen šedé, takový kočár bych nechtěla jen šedý to ne.
Ale prostě si nedokážu když to nevidím naživo představit k té šedo žluté ještě fialovou jakto bude vypadat. A zase ta carbon je moc tmavá dle fotky co tu dávala než na netu. No tak te´D jsem z toho jelen vážně. Když zajdu k nám do obchodu tak tam mi ho můžou objednat ale naživo ho tam nemají tak to budu ještě muset teda dost promyslet. A třeba se fakt radši zajet někam na něj podívat třeba do HRadce no. ![]()
jitka0705 píše:
Podle mě v nich není žádný rozdíl. Jenom ke kolekci 2011 jsou přidané nové barvy, které budou až koncem dubna! Vezmi si tu šedou „Carbon“, ta žlutá stříška by ti udělalo opravu hroznou rotiku
!
Jěště mi ke všemu nepřijde jako žlutá, ale oranžová a k oranžový se blbě ladí cokoliv!
No mě přijde žeto bude tmavá žlutá. ALe chtělo byto fakt vidět naživo. Ty barvy koukám strašně zkreslujou teda. ![]()
Je to dilema s těma barvičkama. Mi jsme doma po poradě stejně došly k závěru, že koupíme ten červeno šedivý. Koupím do toho potom buď čevenou nebo tmavě šedivou vložku, protože ta originální je strašně světlá
.
Denny-mají v Dětským ráji všechny všechny barvičky X landerů nebo jenom nějáké vybrané
?
Holky, mají tam všechny. Radím obhlédnout. Jak píše makytka, takhle na obrázku je to hodně zkreslené. Třeba modrá na fotce s emi nelíbila vůbec a v reálu mě teda moc potěšila. V reálu je zas moc pěkná ta šedivo/žlutá - ta se mi líbila nejvíc a pak hned ta červeno/šedá. Ta Carbon bude něco černo-šedivou. Ale když se podíváš právě na kočárky Casualplay - tam je to řešené právě těmi barevnými vložkami.
A Makytko, fakt radím nevyhazovat peníze za barevný nánožník. Můžeš dát do kočárku barevnou deku, na zimu ten barevný výrazný fusak a s originál nánožníkem si to zachová decentnost a jednoduchost. Uvidíš, dej na mě. Když v tom šedivo/žlutém odstraníš tu žlutou podložku, zbyde ti šedivý kočárek, s šedivým madlem a šedivými pásy. žlutě podšitá bude jen ta bouda a to si myslím je v pohodě. Ale barevný nánožník bych k téhle kombinaci nevolila určitě
Musíš si uvědomit, že už hodně barevná bude tvoje holčička
Tak ještě popřemýšlej, ale obě volby jsou dobré. Do té Carbon prostě můžeš volit co chceš a nebude to přeplácané.A fialová, růžová, červená v tom jenom vynikne. Ještě se dají ušít místo deky jarní flízové fusaky. Jsou dobré v tom, že buď poslouží jen jako podložky ( vrchní díl se dá srolovat a zapnout) nebo jako deka, kterou ti ale mimi neodkope a je tak pěkně v teple
Já ho měla na Ondru jak do hl.orbičky, tak jsem si ho nechala ušít i teď do sporťáku. Jedna z věcí, která se mi teda osvědčila bezvadně a kterou jsme maximálně využili a využijeme
Jedna kamarádka si nechala ušít od Aestheticu z vrchu malinová červená, zevnitř kytičkovaný vzor. NÁDHERA! očárek vypadal úplně jinak
a hlavně, originál nánožník sedí perfektně na kočárek, na který je ušitý. Ty univerzal, to už není ono
A co Musím Xlanderu nechat, ty nánožníky a doplňky má teda moc hezky propracované. U nás jezdí maminka s tím Carbon a i když černé kočárky jako takové moc nemusím, ladí to s modrým fusakem a vypadá to nádherně…jednoduché, decen
ní, žádná ,,vopičárna,,
No to jsem ráda, že tam mají všechny. Když už nejedeme na ten veletrh, tak to budu mít alespoň kde skouknout
.
Možná že to v tom Dětským ráji bude i lepší, protože si to budu moc vyzkoušet. Na tom veletrhu je to takový blbý
!
Jenom doufám, že tam trefíme, ale maža se docela v Praze vyzná, tak to nechám na něm. Já musím nechat vždycky auto na P+R a zbytek se přesouvat metrem nebo nějákým jiným způsobem
! Po minulé zkušenosti, kdy jsem z našeho mlaďase v metru šílela, tak už si to asi dlouho nezopakuju. Pořád mi po tom metru lítal a na všechno sahal, prostě pro mě strašná krize. Než jsme dojeli na Anděl, tak jsem málem zešílela! No jo no, holt matka hysterka
!
na stránkách DR mají mapku…docela šikovné, když to hledáš
Jinak máš pravdu, je to tam lepší, že to jde vyzkoušet. Já měla štěstí na mladého, simpatického prodavače a ten se nám v
n
val celou tu dobu
Ondru jsme mohli do kočárku dát a vyzkoušet ho
Jinak neb
uď zaskočená z té brzdy, je sice dost ztuha…ale podle mě to by
la jen je
diná vada kočárku, takže to mylsím jde ![]()
Na mapku jsem už koukala, a je to kousek od O2 arény, tak snad se neztratíme. No přinejhorším má manžel nejlepšího navigátora na světě
! Když nebudu moc točit mapou
!
…ježíš, já píšu jak UFON když to po seobě čtu
Ale nějak mi delší dobu blbne psaní, nevím proč… ![]()
Jitko, já myslím, že trefíte
není to složité a je to odbočka z hlavní silnice u které je cedule ![]()
To víš že trefíme, oklepeme hnůj z holínek a vyrazíme do velkoměsta
!
Jinak jsem našla na netu fotky kočárku, měla je pani vystavené na mimibazaru, tak jsem si je nenápadně vypůjčila
!