Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
1.3.11 20:53

Tak jsem koukala, že je v Praze a Liberci! No Liberec je trochu z ruky, ale Prahu by jsem zvládli, ale to možná pojedeme dřív na veletrh do Brna příští víkend :think: . Jsme na půl cesty mezi Prahou a Brnem, tak je nám vlastně jedno kam vyrzíme :-) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.3.11 21:37

…jsem koukala na váhu, má 15 kg 8-o :roll: no to je moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
1.3.11 22:04

Jo to mě taky trochu zarazilo, ale myslím že to stejně musí člověk odzkoušet v krámě! Na těch 15 kg nevypadá, ale uvidíme. Někdy mi přijdou ty váhy stejně uvedené blbě :wink: !
Zkoušela jsem v krámě 2 kočáry s rozdílnou váhou 3 kg, ale vůbec jsem to nepoznala :think: , podle mě je důležitý aby to mělo správně udělaný těžiště a dobře se s ním manipulovalo. Pak je nějáký to kilo jedno.
No jěště uvidíme!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
1.3.11 22:29

Ten kočárek je těžký,Já vážím 52kg a s mimičem a ještě když je ten kočárek naložený,tak je to půlka mě ale má supr ty velký kola.Schody jsem se naučila normálně sjíždět i nahoru to jde skvěle.To samé i v buse.Tramvaj jsem ještě nezkoušla ale známá říkal,že ty schody normálně sjede.Takže ta váha mi moc nevadí.A tuhle otočnou sedačku má jen ten nový x lander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.3.11 22:46

No jo, něco je vždycky na úkor něčeho :roll: U Jané reverse je to šířka sedačky a přeci si našel spokojené maminky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.3.11 09:30

Jo to je pravda na každém kočáru je něco!
Když jsem měla u prvního dítka Jane Slalom, tak se mi vyšisovala bouda, začala blbnou zadní brzda, nakonec i přední a jěště se mi trhal fólie na boudičce. A přece jsem byla spokojená :wink: !
Já bych to s tou váhou taky neviděla jako problém! Můj první kočár měl přes 15 kg a když si vezmu maminy, s čím u nás jezdí, tak je fakt obdivuju :lol: . Já bych se s tím netahala ani kdyby mi to dal někdo zadarmo :lol: :lol: :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.3.11 09:43

Tak teď jsem koukala na net a na těhle internetových stránkách je uvedená váha 12.5 kg (http://www.slune-cz.cz/…-set-xq-xvi/). Tak nevím, mám takový pocit, že si každý uvádí co chce :think: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 15:10

No tak to by mě taky zajímalo, jak to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.3.11 15:15

Mě docela taky, koukala jsem na víc stránek a všude uvádějí 12,5 kg. Jěště mě napadlo že kouknu na Babypoint, tam by to snad mělo být dobře :roll: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.3.11 15:20

Ha, ha, tak tam to pro jistotu neni uvedeno vůbec! Ale už je tom upoutávka na veletr v Brně, tak doufám, že tam budou mít tenhle model! Jinak mě naštvou, chci tam jet hlavně kůli tomuto modelu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 16:16

No my každopádně zítra jedeme do toho dětského ráje, tak uvidíme. 15 kg snad poznám,Jané Reverse mělo 13kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.3.11 19:15

No, tak fajn!!! Už se těším na nové poznatky :palec: !
Oni asi kočáry co mají korbičku otočnou v obou směrech, tak si to tak trochu vyberou na váze :roll: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 19:31

No to určitě - viz, Slalom Reverse. Tam to šlo jak na úkor váhy, tak i na úkor šířky sedačky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.3.11 21:19

Jo to je pravda!
Když jsem na to koukala, tak Jane Slalom Reversed má vnitřní sedačku 31 cm a X lander 32 cm, takže to vypadá na minimální rozdíl. Asi to chce fakt vidět na živo :think: !
Jeikož máte provnání, tak jsem zvědavá na vaše zítřejší reakce :wink: !
Zrovna tuhle mě pobavila pani nebo možná slečna, kterou jsem potkala na obědě a měla strašně malý kočár. V něm 11 měsíční holčičku a vypadalo to jak když je to kočár pro panenky. Po kratší debatě mi odvětila, že vše co je stylové je přece drahé a nepraktické. Nevím přesně co to bylo za kočár, ale občas ho vídám ne netu a stojí kolem 25.000,– :lol: . Tak nevím čím zrovna přemýšlela :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 21:45

…no někdy mi přijde, že ty kočárky vrábí hlavně pro maminky a ne pro miminka :roll: :-?
Já jsme taky zvědavá, jak bude ve skutečnosti vypadat :wink: Pak uvidím, buď půjdu do toho Unlimitu, co jsme chtěla na začátku a nebo ten Xlander :wink: ale ten Concord nechci, štve mě ta bouda :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí