Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQTak jsem koukala, že je v Praze a Liberci! No Liberec je trochu z ruky, ale Prahu by jsem zvládli, ale to možná pojedeme dřív na veletrh do Brna příští víkend
. Jsme na půl cesty mezi Prahou a Brnem, tak je nám vlastně jedno kam vyrzíme
!
Jo to mě taky trochu zarazilo, ale myslím že to stejně musí člověk odzkoušet v krámě! Na těch 15 kg nevypadá, ale uvidíme. Někdy mi přijdou ty váhy stejně uvedené blbě
!
Zkoušela jsem v krámě 2 kočáry s rozdílnou váhou 3 kg, ale vůbec jsem to nepoznala
, podle mě je důležitý aby to mělo správně udělaný těžiště a dobře se s ním manipulovalo. Pak je nějáký to kilo jedno.
No jěště uvidíme!!! ![]()
Ten kočárek je těžký,Já vážím 52kg a s mimičem a ještě když je ten kočárek naložený,tak je to půlka mě ale má supr ty velký kola.Schody jsem se naučila normálně sjíždět i nahoru to jde skvěle.To samé i v buse.Tramvaj jsem ještě nezkoušla ale známá říkal,že ty schody normálně sjede.Takže ta váha mi moc nevadí.A tuhle otočnou sedačku má jen ten nový x lander.
No jo, něco je vždycky na úkor něčeho
U Jané reverse je to šířka sedačky a přeci si našel spokojené maminky ![]()
Jo to je pravda na každém kočáru je něco!
Když jsem měla u prvního dítka Jane Slalom, tak se mi vyšisovala bouda, začala blbnou zadní brzda, nakonec i přední a jěště se mi trhal fólie na boudičce. A přece jsem byla spokojená
!
Já bych to s tou váhou taky neviděla jako problém! Můj první kočár měl přes 15 kg a když si vezmu maminy, s čím u nás jezdí, tak je fakt obdivuju
. Já bych se s tím netahala ani kdyby mi to dal někdo zadarmo
!!!
Tak teď jsem koukala na net a na těhle internetových stránkách je uvedená váha 12.5 kg (http://www.slune-cz.cz/…-set-xq-xvi/). Tak nevím, mám takový pocit, že si každý uvádí co chce
!
Mě docela taky, koukala jsem na víc stránek a všude uvádějí 12,5 kg. Jěště mě napadlo že kouknu na Babypoint, tam by to snad mělo být dobře
!
Ha, ha, tak tam to pro jistotu neni uvedeno vůbec! Ale už je tom upoutávka na veletr v Brně, tak doufám, že tam budou mít tenhle model! Jinak mě naštvou, chci tam jet hlavně kůli tomuto modelu
.
No my každopádně zítra jedeme do toho dětského ráje, tak uvidíme. 15 kg snad poznám,Jané Reverse mělo 13kg
No, tak fajn!!! Už se těším na nové poznatky
!
Oni asi kočáry co mají korbičku otočnou v obou směrech, tak si to tak trochu vyberou na váze
!
No to určitě - viz, Slalom Reverse. Tam to šlo jak na úkor váhy, tak i na úkor šířky sedačky ![]()
Jo to je pravda!
Když jsem na to koukala, tak Jane Slalom Reversed má vnitřní sedačku 31 cm a X lander 32 cm, takže to vypadá na minimální rozdíl. Asi to chce fakt vidět na živo
!
Jeikož máte provnání, tak jsem zvědavá na vaše zítřejší reakce
!
Zrovna tuhle mě pobavila pani nebo možná slečna, kterou jsem potkala na obědě a měla strašně malý kočár. V něm 11 měsíční holčičku a vypadalo to jak když je to kočár pro panenky. Po kratší debatě mi odvětila, že vše co je stylové je přece drahé a nepraktické. Nevím přesně co to bylo za kočár, ale občas ho vídám ne netu a stojí kolem 25.000,–
. Tak nevím čím zrovna přemýšlela
!
…no někdy mi přijde, že ty kočárky vrábí hlavně pro maminky a ne pro miminka
![]()
Já jsme taky zvědavá, jak bude ve skutečnosti vypadat
Pak uvidím, buď půjdu do toho Unlimitu, co jsme chtěla na začátku a nebo ten Xlander
ale ten Concord nechci, štve mě ta bouda ![]()